Arama sonuçları: *

1. S

render a hangi ekran kartını kulanım

Merhaba arkadaşlar ic mimar olark lumion 12.2 kulanıyorum render alamak yeni ekran kartı alcam rtx3060 mı alim rx6700xt mi ikisi arasında kaldım
  2. S

Xbox one s teki oyunlar one x te yok

Merhabalar ben eskiden one s kullanıyordum ve one x e geçtim ve one s teki birçok game pass oyunu veya storda ki Oyun lar one x te yok bunu nasıl düzeltebilirim
  3. S

Rtx 3060 Hazır Sistem Fiyatları Düşermi

Merhaba Rtx 3060 Hazır Sistem alcam ama 20k Veya Laptop Fiyatların düşme şansı varmı bütcem 15k biraz beklesem düşermi 15k ya
  4. S

13-K her şey Dahil Sistem

Merhaba Arkadaşlar 13'5-K her şey Dahil Rtx Li Sistem Önerisi Yaparmısınız Bulmak Ta zorlanıyorum ve çokta Anlamıyorum Yada Beklersem 3Veya4 ay arşı beklesem düşermi acaba
  5. S

13500 tl hazır sistem önerisi

Merhaba 13.5 k bütcem var toplama bilgisayar önerisi alabilirmiyim birazcık bekleme şansımda var beklersem düşermiş sistem ler yoksa şimdimi alim
  6. S

Msi geaforce rtx 3080 Sea Hawk x

Merhabalar Acaba rtx 3080 Sea hawk alınırdı biraz terdüte kaldımda
  7. S

Msi Rtx 3080 Sea-Hawk X

Merhabalar ben Semih rtx 3080 seq hawk alıcam ama tereddüte kaldım çünkü bu kart yeterince hakkında bilgi o yüzden forumlara yazım dedim acaba alınca sorun yaşamışım yada rtx 3080 gaming X Trio mu alım takıldım sizce hangisini alamalıyı bilen arkadaş lütfen cevap yazarsanız sevinirim
Geri