Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Temu Siparişim Gümrüğe mı takıldı?

Temudan 17.12.2024te hotswap mekanik klavye sipariş ettim. İndirim ile güzel bir fiyata geldi. Kısa sürede Türkiye'ye gönderildi ve gümrük şirketine teslim edildi. Takip kısmında 14-15 gündür ise herhangi bir güncelleme olmaksızın ' gümrük şirketine teslim edildi' olarak kaldı. Müşteri...
  2. M

Parlaklık açınca gidip gelme ve parazitlenme

Windows 10 işletim sistemi kullanıyorum. 11. Nesil i3 işlemci, 8+8 ram, 1660S ekran kartım var. Monitörüm monster A24 v1.1 144 Hz Fast IPS. Aida 64 furmark testlerinde sıcaklık sorunu veya hata almıyorum. Oyunda veya masaüstünde, parlaklığı yükseltince veya Windows HD color ayarlarında HDR...
  3. M

2. El Xbox One X mi yoksa 2. El Series S mi

Bilgisayarımı sattım ve şu an evimde 4k TV ile 2k 144 Hz monitör mevcut. Daha uygun olması açısından iki üründen birini 2. El olarak alacağım. 2.750-3000 civarına bulunabilen bir one x mı daha mantıklı yoksa 4500-5000 bandına bir series s mı? One X in sunduğu çözünürlük ve grafikler Series S e...
  4. M

Ekran kartı ile kazım esnasında apu ile oyun oynamak

Ekran kartımın taksidini ödeyebilmesi için kazıma bırakmak istiyorum. Elimde Athlon 3000g ve buna uygun anakart mevcut. Normalde ekran kartı takılı bir anakart ile dahili grafik biriminden görüntü alınamaz diye biliyorum fakat bios ayarları vs. ile bu durumu değiştirmek mümkün müdür? Ekran kartı...
Geri