Arama sonuçları: *

• Users: Anakod
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

POCO X5 Pro 5G alınır mı?

Başlıkta da yazdığım gibi POCO X5 Pro alınır mı? Veya aynı fiyata muadil telefon var mıdır?
  2. A

10bin tl telefon önerisi

öncelikle merhaba başlıktada yazdığım gibi 10 bin tl ye telefon arıyorum trendyolda redmi note 12 5g 10bin tl onu almayı düşünüyorum alınır mı? 1699550287 bütçeyi biraz artırabilirim
  3. A

steam bakiyeme 1 kuruş bırakırsam dolara geçince nolur

Başlıktada yazdığım gibi bunun cevabını merak ediyorum bakiyeme şuan 1 kuruş bıraktım dolar olduğunda nolacağını merak ediyorum.
  4. A

bilgisayarı açtığımda ekran kartı fanları %100 de dönmeye başlıyo

başlıktada yazdığım gibi alt-z üzerinden fanları otomatiğe almadığım sürece 2 fanda son hız dönüyo ekrankartı: zotac rtx 3060 twin edge
  5. A

steam euro hesabındaki 4 euroyu TL hesabına atma

iyi akşamlar benim bi italya bide türkiye olmak üzere iki adet steam hesabım var fakat italya hesabının mail ine erişim sağlayamıyorum ve içindeki 4 euro parayı bi şekilde atmam gerekiyo tl hesabına kart skin vb şeyler olmuyo satın alamıyorum guard nedeniye hediye tl hesabı olduğundan dolayıda...
  6. A

RTX 3000 SERİSİNE DLSS 3 MÜ GELDİ

rtx 3060 ekran kartım var geforce experience ye girdiğimde DLSS 3 adında bi yazılım güncellesi gördüm güncelleme daha dün gelmiş
  7. A

zotac rtx 3060 twin edge ekran kartım bozulmuş olabilirmi

1 1.5 ay önce vatan bilgisayardan yeni bilgisayar topladım ama ekran kartında bunun küçüğü farklı yerlerde gözüküp yarım saniyeden az gözüküp kayboluyor ekran kartı: zotac rtx 3060 twin edge monitor: msi g2412 170 hz
  8. A

2bin tl koltuk önerisi

başlıktada olduğu gibi 2bin tl ye koltuk arıyorum bütçeyi 100 tl bile artıramam malesef internette rebelx diye bi marka var onu düşünüyorum
  9. A

termal macun kule tipi fanına yapıştı

yeni kule tipi fan aldım ama termal macunu biraz fazla kaçırmışım termal macun soğutucunun altındaki borulara yapıştı herangi bir sorun olurmu 2 borunun arasında yapıştı macun diğer taraftada var
  10. A

kule tipi soğutucu önerisi

normalde 240 mm lik sıvı soğutma alıcaktım fakat kasa küçük olduğu için tek 120 mm lik sığıyor 120 mm de almak istemiyorum ondan dolayı kule tipi fan arayışına girdim yardımcı olursanız sevinirim sistemim; r5 5600 gigabyte a520m k v2 rampage carisma mesh 650w
  11. A

keçe mousepad alınır mı?

merhaba arkadaşlar mousepad almayı düşünüyorum ve böyle bi mousepad buldum https://www.hepsiburada.com/sintio-50x100-kahverengi-kece-mousepad-p-HBCV00000BAZX5?magaza=SİNTİO keçe mousepada nasıl olur bilmiyorum veya 100 50 başka mousepad varsa önerebilir misiniz?
  12. A

fivem hata kodu vermeden kapanıyor

fiveme tıkladıktan sonra analyzizng game data diyor sonra hata kodu vermeden kapanıyor 3 kere fivemi silip yükledim
  13. A

115 x 50 tüm masayı kaplıcak mousepad

merhaba arkadaşlar iyi forumlar 115 x 50 boyunda tüm masayı kaplıcak mousepad arıyorum fakat internette bulamadım özel olarak yaptırabileceğim yer varmı
  14. A

r5 5600 için soğutucu

merhaba arkadaşlar iyi forumlar r5 5600 işlemcim var bunun için bir kule tipi soğutucu arıyorum 2000 tl bütçem var
  15. A

rockstar hesabım çalındı

merhaba iyi forumlar epic games den gta oynamak için indirdim fakat rockstar hesabıma giriş yapamadım sonra steamden gta 5 aldım fakat rockstar games kendisi çalınan maile steam hesabını aktifleştirdi iki hesapta çöp oldu 1692465962 1692466003 rockstar a ticket açtım sorunu çözerler inşallah
  16. A

650wat psu ve monitör için en iyi ups

merhaba arkadaşlar iyi forumlar brn geçenlerde 650 va powerful diye bir ups aldım araştırmadan fakat bilgisayara yük bindiğinde test ettim ups bi anda gücü kesti bende bu ups iade edip yeni bir ups almayı düşünüyorum çok anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim sistem özelliklerim şunlar; r5...
  17. A

MSI Mag CoreLiquid B240 alınır mı?

merhaba arkadaşlar iyi forumlar yeni bir sistem topladım içinde rtx3060 ve r5 5600 olan r5 5600 için sıvı soğutma arıyorum aklımda MSI Mag CoreLiquid B240 bu sıvı soğutma var 2 ila 3 bin lira bütçem var
  18. A

r5 5600 için sıvı soğutma önerisi

ryzen 5 5600 için sıvı soğutma arıyorum bütçe 3000 lira
  19. A

19.600 tl ye topladığım bilgisayar

vatan bilgisayar üzerinden topladığım sistem nasıl ekran kartı: zotac rtx3060 twin edge 12gb islemci:ryzen 5 5600 anakart: gigabyte a520m ram:gskill ripjawsv 8×2 ssd:kioxia 1tb 2100 okuma 1700 yazma kasa:rampage carisma mesh 650w 8 plus
  20. A

ÜCRETSİZ 3 AYLIK XBOX GAMEPASS METHODU

Hepinize iyi forumlar çoğumuzun bildiğine göre Xbox Game Pass'e zam gelecek o yüzden size bu methodu veriyorum şimdi hiç Game Pass alınmamış bir Microsoft hesabına ihtiyacımız var ve içinde para olmayan sanal karta MediaMarkt vatan Teknosa gibi teşhir bilgisayarların olduğu mağazalara gidiyoruz...
Geri