Arama sonuçları: *

• Users: omuraycil
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. omuraycil

Thonet Vander Ürünlerini kullanan varmı?

Thonet Vander Ürünlerini kullanan varmı? soundbar almayı düşünüyorum. ses kalitesi nasıldır.
  2. omuraycil

🔥İndirim DJİ Mini 5 Pro Fly More Combo Plus İTH Garantili 48.998TL

İthalatci garantili en dip fiyat Kasimda bile daha asagiya dusmedi ihtiyaci olan degerlendirebilir. https://www.turkcell.com.tr/pasaj/hobi-oyun/dronelar/dji-mini-5-pro-fly-more-combo-plus-dji-rc2-ithalatci-garantili?seller=4023&color=1005207&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.11.8
  3. omuraycil

MİGROS Clear 600ml Sampuan 140TL

Migros larda 50TL uzeri alisverisde 600ml Clear sampuan erkek kadin 140 tl fiyat gayet iyi normalde 350ml bile 170-180tl civarinda Sanalda varmi bilmiyorum
  4. omuraycil

🔥İndirim BİM 2lt Celik Termos 275 TL (yerel olabilir)

Bim’de 2 litre çelik termos 275 tl (Yerel indirim olabilir) Kendim kullaniyorum stanley gibi sabahtan aksama kadar sicak tutmasada bahce teras veya direk disari kahvaltiya uzunyola gidecegim zamanlar cok ise yariyor kullanimida kolay
  5. omuraycil

🔥İndirim KIZILAY Soguk Cay 1lt 15 TL Tarim Kredi Markette

Kizilay sogukcay 1 litre 30 tl 1 alana 1 bedava tanesi 15 tl ye geliyor suan sudan ucuz
  6. omuraycil

İphone dan Pc ye fotograf atarken sürekli sorun yaşıyorum.

Ne olur bana bir çözüm bulun rica ediyorum kafayı yemek üzereyim. Öncelikle iphone ile fotoğrafları bilgisayarı atarken masaüstümde sürekli hata veriyor bazen 5 bazen 100 fotoğraf attıktan sonra kaynak bulunamadı diyerek transferi kesiyor bağlantı kopuyor. Dizüstü ile deniyorum fotoğrafların...
  7. omuraycil

Bluetooh Ses Gecikmesi USB sürümü ile alakalımıdır?

Merhaba fotoğraftaki AXE3000 PCI X1 slotuna takılan WİFİ 6 ve Bluetooth kartına sahibim fakat ne yaptıysam Bluetooh 5.3 olduğu halde ses gecikmesini engelleyemedim 3-4 adet farklı kulaklık hoparlör denediğim halde hep seste gecikme senkron sorunu yaşıyorum. bu kartta Bluetooth için ana karttaki...
  8. omuraycil

2TB WD SN580 mi Kioxia G3 Plus mı ?

Arkadaşlar 2 tb için bu iki diskin fiyatları şuan uygun aralarında 300-400 tl fark var kioxia daha pahalı hangisi alınmalı sistem kurulmayacak sadece oyun depolama...
  9. omuraycil

🔥İndirim ŞOK Market 4-6 Ocak Arası Filiz ve Ankara Markalı Makarnalarda 2 Al 1 Öde

ŞOK Market 4-6 Ocak Arası Filiz ve Ankara Markalı Makarnalarda 2 Al 1 Öde 2. Makarnanin ucreti win hesabina aninda bakiye olarak ekleniyor onuda dilediğiniz gibi harcayabiliyorsunuz Sok marketlerde
  10. omuraycil

🔥İndirim ŞOK Market Gourmet Gold Balıklı Yaş Kedi Maması 85gr. 20.95TL

ŞOK Market Gourmet Gold Balıklı Yaş Kedi Maması 85gr. 20.95TL İnternetten 24-36 li aldiginizdan bile daha uygun kaliteli guzel mama Ayni zamanda Whiskas yas mamalarda 13.5TL Kedisi olanlar kedilerine yilbasi hediyesi alabilir.
  11. omuraycil

🔥İndirim Anker Soundcore Boom 2 SE 30Watt sepette 3499 TL

Ev ici kullanimda daha once konusu olan ve benimde 2 tane aldigim Blaukpunkt LS720 daha iyi Ama heryere götürürüm uzun sureler calsin su ve kuma dayansin derseniz bu daha mantikli olacaktir. Anker Soundcore Boom 2 SE Taşınabilir Bluetooth Hoparlör - 30W BassUp™ Teknolojisi - IPX7 - Siyah -...
  12. omuraycil

5-7 bin tl arası Tablet Arıyorum.

5-7 bin arası 11" ekran boyutunda min 6-8gb rame sahip ekran kalitesi güzel donma kasma yapmayacak gerek ders gerek eglence amaclı tablet arıyorum memnun kaldığınız kullandığınız bildiğiniz varsa önerilerinizi bekliyorum.
  13. omuraycil

🔥İndirim A101’de Noodle İndirimde 5 TL

A101 lerde Berona marka Spesiyal noodle 5 TL Dudomi marka Körili 5.25 TL Suan tadımını yapıp konuyu aciyorum gayet guzel. Benim gibi spesiyal sevenler kacirmasin
  14. omuraycil

❌İndirim Bitti! S-Link 2xUSB Çıkışlı Wifi Akım Korumalı Akıllı Priz 276 TL

S-link Swapp SL-04 10A 2 USB 2.4 Ghz Wifi Tuya Destekli Akım Korumalı Akıllı Priz Tık hızı kuponlar ile daha uyguna gelir...
  15. omuraycil

A101 Dijitsu 12.000BTU Klima 19.999 (Her magazada olmayabilir)

A101 magazalarinda 12.000 btu dijitsu tornado klima 19.999 elden almak isteyenler degerlendirebilir Her magazada olmayabilir.
  16. omuraycil

🔥İndirim Babalara Özel Migros Bebek Bezlerinde 2 Al 1 Öde

Migros sanal market uygulamasina girdiginizde direk karsiniza cikiyor. Fiyat olarak gerçekten uyguna geliyor benim gibi ihtiyaci olan varsa yaralansin Stoklar market ve bolge bazinda degisebilir aradiginiz yoksa magaza secerek veya adres degistirerek stok kontrolü yapın
  17. omuraycil

Videolar Neden Puslu Görünür?

Merhaba bilgisayarımda hangi harici Media Player uygulamasını yüklesem sol taraftaki gibi puslu görüntü oluyor. Windows 11 in kendi filmler uygulamasında sorun yok. Windows 11 güncel işletim sistemi 6700xt grafik kartı ve Klite codec kullanıyorum fakat Codecleri sildiğimde de durum değişmedi...
  18. omuraycil

Gigabyte G5 12500H 4060(75w) 16GB DDR5 28.999TL

Gigabyte G5 KF-E3EE313SD i5-12500H 16GB 512GB SSD 8GB RTX4060 75W 15.6 FHD 144Hz FreeDOS Amazon 6 taksit https://amzn.eu/d/aLn6Ut4 İnceleme
  19. omuraycil

Mikro USB Olan Şarj Soketlerini Type C ye Çevirmek ?

Merhaba elimde mikro USB ile sadece şarj olan Mouse ve kulaklık var bunların mikro usb soketini type c ye çevirmek mümkün mü? data transferi olmayacak.
  20. omuraycil

Asus Anakart Bios Düzeltme ?

Asus B450m Dragon ana kartımda BIOS güncellemek yaparken dondu 1-2 saat bekledim düzelmeyince kendim kapattım ve suan hiçbir şekilde açılmıyor. Nasıl düzeltebilirim. Servise göndermem gerekir mi? ve garantiden yapılır mı ?
Geri