Arama sonuçları: *

• Users: GaRaBuRuN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

2.EL BİLGİSAYAR BU FİYATA ALINIR MI(ACİL DESTEK RİCA EDERİM)

Arkadaşlar Selamlar, Daha öncede benzer konular için yazmistim.Aşağıdaki sistem 39.000 TL Alınır mı sizce nakit param olmadığı için cazip geldi.site 6 taksit yapıyor peşin fiyatina desteklerinizi bekliyorum
  2. G

2.EL BİLGİSAYAR BU FİYATA ALINIR MI?

Merhaba Arkadaşlar, Aşağıdaki bilgisayar eski tarihli 2023 Haziran ayında toplanmış.Kutu ve faturaları mevcut ancak garantisi yok Fiyatı 50.000 sizce almalı mıyım ? ÖZELLİKLER ; ANAKART : MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI AM5 DDR5 6600MHZ(OC) HDMI DP M.2 USB3.2.2 2.5G LAN WIFI 6E ATX İŞLEMCİ : AMD...
  3. G

2.EL TOPLAMA BİLGİSAYAR ALMAK BU FİYATA MANTIKLI MI?

Arkadaşlar Merhaba, Aşağıdaki sistem için önerileriniz nedir.Bu fiyata alınır mı.Yoks sıfır almak mi daha mantıklı.peşij fiyatına 6 taksit olduğu için cazip geldi.Yorumlarinizi bekliyorum.
  4. G

TOPLAMA BİLGİSAYARI YÜKSELTMEK İSTİYORUM

Merhabalar Herkese Fotoğrafta belirtilen bilgisayarımı yükseltmekmi mantıklı olur sıfırdan yeni bilgisayar almak mı güncel oyunları oynayamıyorum. Ve suanki bilgisayarim kaç TL eder.desteklerinizi bekliyorum
  5. G

Yardım ANA KARTIMA UYUMLU EKRAN KARTI ÖNERİSİ

Herkese merhaba.Fotoğrafta belirttiğim bilgisayarımın özellikleri.Ekran kartı almak istiyorum veya ramı 16x2 şeklinde güncellesem fps artışı olurmu?
  6. G

İkinci el toplama bilgisayar

Arkadaşlar pek anlamıyorum bu sistem 3000 TL ye alınır mı? hangi oyunları kaldırır şimdiden teşekkürler.
Geri