Arama sonuçları: *

• Users: Ravyn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ravyn

Bilgisayara su döküldü

Kasamin on tarafına su döküldü PowerPoint tuşuna bastığınızda açılmıyor kasanın ışığı gidip geliyor 1720879527 Biosa girebildim amerikan transfer çıktı f1 bastım biosa döndürdü 1720879598 Hiç ayar yapmadım save and exit yaptım bilgisayara girdim
  2. Ravyn

Fifine AM8 XLR alınır mı?

Güzel bir mikrofon arıyorum. 2500TL civarlardında bir öneriniz varmı : başlıkta bahsettiğim mikrofon mu yoksa Fifine Ampligame A6T daha iyi, başka önerisi olan ve paylaşan olursa çok teşekkür ederim.
  3. Ravyn

Anker R50i vs qcy ht05 hangisini almalıyım?

Anker R50i vs qcy ht05 hangisini almalıyım? metroda toplu taşımada çok kullanıyorum birde mikrofonu güzel olsun istiyorum hangisini almalıyım başka öneriniz varmı?
  4. Ravyn

HyperX Alloy Core alınır mı

bu klavye alınır mı bu fiyat aralığında tam boyut klavye var mı düzgün? https://www.n11.com/urun/hyperx-alloy-core-rgb-hx-kb5me2-tu-kablolu-membran-turkce-q-oyuncu-klavye-1579417?magaza=bilgirize
  5. Ravyn

qcy t13x ne zaman türkiye'ye gelir?

Bu kulaklığın sürekli inceleme videolarını atıyorlar. Yakında türkiye'ye gelicek diyorlar. Tam olarak ne zaman gelicek bilen var mı?
  6. Ravyn

Yardım Ali express'ten ürün aldım wp'yi böyle bir mesaj geldi

aliexpressten antrenman kelebeği aldım bugün 1-2 saat önce wp'den böyle mesaj geldi ne yapmalıyım dolandırıcı filan mı acaba
  7. Ravyn

Delux M700BU alınır mı

merhabalar iyi forumlar, çok fazla mouse ile karşılaştırma yaptım kafama en çok bu yattı. Delux marka mouse kaliteli mi, kullanan varsa yorum yapabilir mi?
  8. Ravyn

sensei ten mi delux m800 hangisi daha iyi

sensei ten mi daha iyi yoksa delux m800 mü daha iyi birde bunlardan daha iyisi bu bütçede varmı?
  9. Ravyn

F/p mouse önerisi 700tl

Resimdeki gibi tasarımı olan f/p fingertip/claw tutuş için mouse önerir misiniz?.
  10. Ravyn

twitch 2000 hatası sorunu

twitchte sürekli ağ hatası sorunu alıyorum bir türlü yayın izleyemiyorum. Tarayıcı değiştim, verileri sildim, prefecht, temp vs. sildim bir türlü olmadı. bu sorunun çözümünü bilen varmı?
  11. Ravyn

Monitör tuşu takılı kaldı

Merhabalar monitörün tuşu takılı kaldı sürekli ses düzeyi sekmesini açıyor. Garantisi de bitti monitörün nasıl hallederim bunu
  12. Ravyn

babam için telefon önerisi

merhabalar iyi forumlar, babam için telefon arıyorum şarjı fazla giden ve telefonun ekranı küçük olması şart şimdiden teşekkürler.
  13. Ravyn

bu klavye'yi duyan varmı?

https://www.itopya.com/gamebooster-gb-g44-radiance-rainbow-turkce-mekanik-gaming-klavye_u22778#bTableUrunDetay şimdi gördüm outemu red switch acaba yeni mi çıktı fiyatı iyi gibi.
  14. Ravyn

bu klavye alınır mı?

merhabalar youtube'da incelemesine denk geldim çokta hoşuma gittim tek aydınlatması yok red switch'te var. https://www.amazon.com.tr/dp/B0BHYSLXLL
  15. Ravyn

fifa 22 pc açılmıyor

fifa 22'de bilgisayarımda açılmıyor ,oyunu başlat diyorum başlamıyor.
  16. Ravyn

üniversite bütünleme sınavından kalınca ne olur?

arkadaşlar soru başlıkta 1.dönem 2 dersten kaldım 2.dönem o dersleri alamıyacakmıyım?
  17. Ravyn

netflix zamı sonrası para aynı gözüküyor

merhaba iyi forumlar geçen ay 69.90'dan standart paket aldım ama sonra zam geldi ve bende halen 69.90 gözüküyor. Yani ben diğer ay 70tl mi ödücem?
  18. Ravyn

twitch prime gaming telefon hatası

merhabalar iyi forumlar prime gaming yapmaya çalışıyorum ama telefon numaramı kabul etmiyor hata veriyor başına 0 filan koymadan yazıyorum birde önceden bu numarayı kullandım.
  19. Ravyn

Monitör yarım ekran sorunu

arkadaşlar iyi forumlar benim monitörüm mod değiştirirken yarım ekran oluyor kapat aç yaptımı düzeliyor görünüm modunu standarttan fps aldım yarım ekran oluyor. vx2458p-m-hd
  20. Ravyn

Bios güncelleyince ayarlarım gider mi?

bir arkadaşımın sorusu lütfen cevaplayın :D inventusdan overclocklu bilgisayarim var ve bios formatinin sağlıklı olmasi icin biosumu güncellemek istiyorum profillere birazcik baktim ve inventusun overclocklu ayarlari kaydettiği bir profil olduğunu gördüm biosumu güncelledikten sonra bu...
Geri