Arama sonuçları: *

• Users: Gilean34
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Rx 9070 siyah ekran sorunu

Herkese merhaba, yeni kurduğum sistemimle ilgili bazı sorunlar yaşıyorum, ancak nedenini veya çözümünü bulamadım, bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var. Öncelikle karşılaştığım sorunları açıklayayım: Bilgisayarımın performansında bir sorun yok, ancak bazen siyah ekrana geçiyor ve donuyor, güç...
  2. G

Ryzen 5 7500f + B650M Project Zero Ram Önerisi

Dostlar selam Ryzen 5 7500F ve B650M project Zero sistem için Apacer Panther RGB 32 GB 6000 MHz CL40 RAM siparişi vermiştim ama açıkçası sipariş verirken sadece RGB olmasına bakmıştım ve CL40 olduğunu fark etmemiştim. Bugün çok bir fark ödemeden...
  3. G

Ryzen 5 7600 Anakart Tavsiyesi

Dostlar selam sorum basit aslında ryzen 5 7600 işlemcili ve rx 9070 ekran kartlı bir sistem toplayacağım fakat anakart konusunda kararsızlık yaşıyorum. B850 ile B650 arasında ne gibi farklar var bilmiyorum aşağıda verdiğim anakartlardan hangisini önerirsiniz sebepleriyle beraber açıklarsanız çok...
  4. G

Ryzen 5 9600X ve RX 9070 Beyaz Sistem Önerisi

Dostlar selamlar, 10 yıllık bir aradan sonra tekrar bilgisayar toplama arifesindeyim ve çocukluk hayalim olan beyaz sistemi toplamaya başlıyorum. Bütçe olarak 60.000 ile 70.000 arası bir bütçe ayırdım. Benim aklımdaki parçaları yazıyorum sizlerin de tavsiyesini bekliyorum. İşlemci: Ryzen 5...
  5. G

2K Genel Kullanım İçin Monitör Tavsiyesi

Merhaba 9K bütçem var 2K monitör satın almak istiyorum çok fazla rekabetçi oyun oynayan biri değilim daha çok dizi film izlemek ve hikayeli oyunlar oynamak için kullanacağım. Monitörde aradığım özellikler; panel olarak VA panel olsa daha iyi olur siyah renkleri daha iyi vermesinden ötürü (...
  6. G

2K Va Panel Monitör Tavsiyesi

Merhaba 9000 TL bütçe ile 2K monitör satın almak istiyorum. Yıllardır TN panel monitör kullanıyorum açıkçası daha iyi bir monitör kullanmadığım için memnundum monitörümden ama yeni sistemle beraber 2K monitör almaya karar verdim. IPS paneli ilk defa Lenovo ThinkBook 14 serisinde deneyimledim ve...
  7. G

Yazılım ve üniversite için laptop

Dostlar tekrardan selam yine bir laptop yardımı konusu açma gereği duydum. Öncelikle maddi şartlardan ötürü hepsiburada şimdi al sonra öde kampanyasını kullanarak laptop alacağım o yüzden her modeli alamıyorum maalesef. Benim önceliklerimden malzeme kalitesi ve batarya en çok önem verdiğim...
  8. G

Laptop batarya süreleri hakkında

Dostlar selam bu laptoplarda wh, mah ve saat konusunda kafam çok karıştı ve yardımınıza ihtiyacım var. Üniversite öğrencisi olduğum için batarya benim için önemli bu yüzden almak istediğim laptopların Wh değerlerine bakıyorum kendi sitelerinden fakat bir ürün 41 Wh ile 10 Saate kadar gidebilir...
  9. G

Dell Inspiron vs Lenovo ThinkBook

Dostlar selam Java kodlama üzerine bir laptop arayışındayım önceliklerim tabii ki işlem gücü ve batarya fakat malzeme kalitesi, sessiz çalışması da çok önemli. Oyun oynamayacağım için ve oyun programlamayı kısa vadede düşünmediğim için ekran kartı olması pek de şart değil. Benim bulduğum...
  10. G

Yazılım, İş Ve Okul İçin Laptop Önerisi

Dostlar selam yazılım mühendisliği 3.sınıf öğrencisiyim ve iş için bir laptop almaya karar verdim. Piyasada türlü türlü işlemcili ekran kartlı modeller var ama benim kafamı en çok aşağıdaki modeller karıştırdı. 1-)...
  11. G

Galaxy S20 FE İlk İzlenimlerim

Dostlar merhaba yaklaşık 1 gündür S20 FE Snapdragon 8/256 modelini kullanmaktayım bundan önce iPhone 11 kullanıyordum fakat lanet olsun ki 11 yıldır Samsung kullandığım için "tilkinin dönüp dolaşıp varacağı yer kürkçü dükkanıdır" misali bende Samsung'a dönüş yapma kararı aldım. Yaklaşık 1-1.5...
  12. G

Akıllı Saat Tavsiyesi

Dostlar merhabalar yakın zamanda Galaxy S20 FE Snapdragon telefon satın aldım ve yanına bir de akıllı saat satın almak istiyorum fakat bu konu da hiç bilgim olmadığı için bir türlü doğru seçimi yapamadım. Kendi ufak tefek araştırmalarımla bir kaç tane model buldum - Samsung Galaxy Watch Active 2...
  13. G

Maksimum 8000 TL Telefon Tavsiyesi

Dostlar öncelikle merhabalar başlıkta da belirttiğim üzere maksimum 8000 TL bütçem var ve ANDROİD telefon tavsiyelerinizi nedenleri ile beraber bekliyorum Xiaomi, Poco ve iPhone lütfen tavsiye etmeyin İOS işletim sistemini sevmiyorum. Telefonu kullanış amacımdan bahsetmem gerekirse: -Benim...
Geri