Arama sonuçları: *

1. S

Laptop ekranın üst kısmında rasgele saniyelik görüntü gidip gelmesi.

Asus TUF A15 4060'lı laptopum bilgisayar açıldıktan sonra tamamen rasgele bir zamanda ekranının 1/3'lük üstteki kısmı saliselik bir şekilde siyahlaşıp geri geliyor (Bilgisayarı açtıktan sonra sadece 1 kere oluyor res atana kadar tekrar olmuyor) sanki ekranın bir parçası kısa devre yapar gibi...
  2. S

Bilgisayarımda çeşitli sorunlar var ve nedenini bilmiyorum.

Merhabalar. Aşağıda özelliklerini yazacağım sistemimde (sadece bilgisayarı ilk başta çalıştırırken) PSU'dan çıkan bir ses var sanki fan kasanın metaline çarpıyormuş gibi. Bu pek önemli bir sorun değil ancak bazen de bilgisayarımı uzun süre için uyku moduna aldığımda tekrar açamıyorum, yani...
  3. S

RX 5600XT Ekran Kartı GPU Kullanımı Anlık %100 Olması.

Merhabalar. Sistem boşta olsun, oyunda olsun farketmez GPU kullanımı aniden %100'e çıkıyor bundan dolayı görüntü ve seste yarım saniyelik sinir bozucu bir takılma oluyor. Sürücüleri temiz bir şekilde DDU ile baştan kurdum etki etmedi, format attım etki etmedi, sorun donanımda mı diye düşünmeye...
  4. S

Herhangi bir ses dosyası yürütülürken anlık ses takılması.

Olay şu ki; aşağıda özelliklerini yazmış olduğum toplama bilgisayarımda 2-3 haftadır olan bir ses sorunu çekmekteyim. Bilgisayarı açtığımda sadece 1 kere olan, müzik dinlerken, oyun sırasında, video izlerken vs. anlık ses takılması oluyor. Ayrıca bu her bilgisayarı açtığımda ilk 5-10 dakika...
Geri