Arama sonuçları: *

• Users: mantania
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Prime Gaming Ücretsiz GOG Oyun Kodları

Arkadaşlar merhaba, Prime gaming sayesinde GOG platformu için aldığım oyun kodlarını paylaşıyorum. DEUS EX HUMAN REVOLUTION DIRECTOR'S CUT => 4RHHBF2032536AD0BD Syberia: The World Before => 8JX7061C144630CFE6 Saints Row: The Third Remastered => NYPZC41EC48D90705D Mafia II: Definitive Edition =>...
  2. M

Oyun Çökmesi ve SSD Bağlantı Kopması

Arkadaşlar merhaba. Sistemim: PSU: Thermaltake Smart RGB 80+ 500W. Anakart: MSI B560M Pro VDH. CPU: Intel i5 10400F. CPU fan: Dark X123 kule tipi. GPU: ASUS RX 6650 XT. RAM: 2x8 2400 MHz DDR4 Corsair. SSD: 2 TB Kioxia exercia G2 Plus. Monitör: Lenovo Legion R27qe. Son zamanlarda oyun oynarken...
  3. M

B560m Pro VDH 10400F 2x8GB 2400MHz Sistem Yükseltme Önerisi

Arkadaşlar merhaba Elimde MSI B560M Pro VDH anakart, İntel i5 10400F işlemci ve Corsair Vengeane LPX 2400MHz 2x8 dual kit ram var. Ürünlerin kutuları faturaları falan duruyor. Bu üçlüyü ikinci elden satıp fazla da masraf yapmadan sistem yükseltmesi yapabilir miyim? Önerileriniz nelerdir?
  4. M

Yardım RAM OC Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

Arkadaşlar merhaba MSI B560m PRO-VDH anakartım var https://www.msi.com/Motherboard/B560M-PRO-VDH/Specification 10400F işlemci kullanıyorum ve RAM'lerim 2x8 olacak şekilde şundan RAM Ram'leri XMP ile 2400 mhz kullanabiliyorum, oc yaparak daha yüksek mhz değerlerine ulaşamaz mıyım?
  5. M

Yardım MSI B560m Pro VDH 2.Elden ne kadara satılır?

29.10.2021 Tarihinde İncehesaptan MSI B560m Pro VDH anakart aldım. https://www.msi.com/Motherboard/B560M-PRO-VDH Kutusu, faturası duruyor. Garantisi 2 yıl mı 3 yıl mı tam bilmiyorum bitmiş de olabilir bitmemiş de olabilir. Ürünün herhangi bir sorunu yer her şeyi sağlam çalışıyor. İkinci el...
  6. M

🔥İndirim Mafia Oyunları İndirimde

Arkadaşlar merhaba. Hepimizin bildiği gibi Steam fiyatlandırma olarak dolar kuruna geçti. Mafia trilogy adlı serinin üç oyununun da Definitive Edition sürümlerini içeren bu paket Humble Bundle sitesinde 123.42 TL. Link: Buy Mafia: Trilogy from the Humble Store Ürünler tekli olarak da indirimde...
  7. M

Sizce monitörü iade etmeli miyim

Merhaba arkadaşlar, itopyadan siparişini verdiğim Gigabyte G24F 2 monitörü dün elime ulaştı. Resimde kırmızı yuvarlağın içinde belirttiğim şekilde üründe sadece siyahta 1 adet ölü piksel ve her iki alt köşede bence gereğinden fazla ışık sızması var. Sizin yorumlarınız ne bu konuda? İade veya...
Geri