Arama sonuçları: *

• Users: Frkndmt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Frkndmt

Avize Önerisi Alabilir Miyim

Odamdaki avize yeteri kadar aydınlatmadığı için yeni bir avize almayı düşünüyorum önerebileceğiniz ürünler var mı? Kendi odam için alacağım.
  2. Frkndmt

Oyuncu Koltuğu Önerisi

Merhaba iyi forumlar, çağrı merkezinde evden çalışma sistemiyle çalışıyorum yeni bir koltuk alacağım oyuncu koltuğu tarzındaki koltuklardan mı tavsiye edersiniz yoksa ofis koltukları tarzında mı? Genel kullanım amacı olacak yani arada sırada oyun vs. de oynuyorum. Önerilerinize açığım belirli...
  3. Frkndmt

DOPİNG HAFIZA MUADİLİ ÖNERİLERİ

Merhaba cümleten iyi forumlar, kardeşim 7. sınıfa gidiyor ona doping hafıza benzeri onun muadili bir online eğitim programı almayı düşünüyoruz güvenilir önerilerileriniz nelerdir? Bir de bunları kullanmak için bir yazılım indirmemiz mi gerekiyor yoksa internet tarayıcısı üzerinden mi tamamen...
  4. Frkndmt

Yardım Golisans güvenilir mi?

Office programları için bu siteden office 365 keyi satın aldım ama satın aldıktan sonra gelen yazıya göre kullanmak için önce mevcut office uygulamasını kaldırıp sonra onların belirttiği office dosyasını kurup öyle girmemiz gerekiyormuş kodu. Güvenilir midir site sizce indireyim mi? İndirmeden...
  5. Frkndmt

Öneri LAPTOP VEYA TABLET ÖNERİSİ 9000 TL BÜTÇE İLE

Merhaba kuzenim üniversiteye yeni başlayacak ona okul kullanımı için 9000 TL bütçeye kadar işini görebilecek laptop veya tablet önerisi yapabilir misiniz?
  6. Frkndmt

Öneri 20-25 K CİVARI BÜTÇEDE CEP TELEFONU ÖNERİSİ

20-25 K TL civarına telefon önerisi yapabilir misiniz, üniversiteye başlayan kuzenim için alınacak.
  7. Frkndmt

Ankara'da Havacılık Yönetimi İçin Neresi Sağlık Raporu Verir?

Merhaba iyi akşamlar, Ankara'da oturuyorum Havacılık Yönetimi okumak istiyorum okuldan kayıt için sağlık raporu istediler Ankara'da bu raporu hangi hastaneden alabilirim?
  8. Frkndmt

Çözüldü✓ 3000-4000 TL ARASI BÜTÇEYE MONİTÖR TAVSİYESİ

İyi akşamlar iyi forumlar, benim 3-4 k TL civarına bir monitöre ihtiyacım var mümkünse fiyat performans olursa sevinirim önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  9. Frkndmt

Yardım Bilgisayarım Monitörün Hoparlörünü Görmemeye Başladı

İyi geceler, bilgisayarım termal macun ve temizlik bakımı yaptıktan sonra monitörün hoparlörünü görmemeye başladı nedendir, nasıl düzeltilir?
  10. Frkndmt

Yardım TurkNet kullanıp referans kodu paylaşmak isteyen var mı?

TurkNet bağlatacağım, TurkNet kullanıp referans kodu paylaşmak isteyen var mı? İkimiz de yararlanmış olalım.
  11. Frkndmt

Yardım İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi

Merhaba herkese iyi forumlar, uzun zamandır Superonline'da yaşadığım memnuniyetsizlikten ötürü İSS'mi değiştirmek istiyorum ayın 17 sinde taahhütüm bitiyor. Fiber altyapı kullanıyorum sizlerden internet servis sağlayıcısı önerisi rica ediyorum. (Ankara/Etimesgut bölgesindeyim)
  12. Frkndmt

NIKE AYAKKABILARI ARASINDAKİ FARKLAR NELER

Merhaba herkese hayırlı ramazanlar. Ben nike marka bir sneaker almayı düşünüyorum ama araştırdığımda çok benzer 3 model görüyorum. Court Vision, Air Force ve Dunk Low modelleri, bu modeller bana çok benzer geliyor ama aralarında fiyat farkları var. Bu 3 modelin ne gibi farkları var beni...
  13. Frkndmt

LoL de toxic olmayan mental bozmayan pre arıyorum yuumi mainim.

LoL de toxic olmayan mentali bozmayan seri lig çıkacağımız pre arıyorum yuuumi mainim (1m). Ligim şuan Altın 1.
  14. Frkndmt

Yardım Bu Temu Nedir Ne Değildir Olayı Nedir?

Arkadaşlar bu temu nedir sürekli instagramda falan karşıma çıkıyor her şey neden bu kadar ucuz olayı nedir yani bunun merak ettim. En son bugün 90 küsür tl ye mekanik klavye görünce birkaç ürün sipariş verdim sepet fiyatının üstüne bir miktar vergi çıksa da yine de çok uyguna geldi her şey. Beni...
  15. Frkndmt

Yardım Rdr2 Türkçe Yama Lazım

Rdr2 Türkçe Yama Lazım yardımcı olabilecek var mı?
  16. Frkndmt

Yardım Taahhütüm Bitiyor İnternet Servis Sağlayıcısı Önerir Misiniz?

Şu anda aktif olarak superonline kullanıyorum, temmuz gibi taahhütüm bitecek superonline dan aradılar beni. Sizin önerebileceğiniz superonline dışında sağlayıcı var mıdır? Yoksa sizce taahhüt yenileyip devam mı edeyim? Altyapım fiber. (Ankara)
  17. Frkndmt

Yardım 1500-2000 TL BANDI OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ

1500-2000 TL bandında kablolu ya da kablosuz fark etmez, fiyat/performans oyuncu kulaklığı önerisinde bulunabilir misiniz?
  18. Frkndmt

Youtube'da Sadece Bende Mi Problem Var?

Youtube'da mı bir sıkıntı var yoksa bende mi bir sorun var? Aşırı kasıyor videolar oynatılmıyor çok berbat halde site.
  19. Frkndmt

Pc İçin Önereceğiniz Duvar Kağıdı Varsa Atar Mısınız?

Önereceğiniz Duvar Kağıdı Varsa Atar Mısınız Pc İçin?
  20. Frkndmt

Bilgisayarda Zaman Zaman Anlık Kare Siyahlıklar Oluşuyor

Merhaba iyi akşamlar, şöyle bir sorunum var bilgisayarda takılırken dikkat ettim sanırsam özellikle Chrome'dayken oluyor sekme falan açtığımda ekranın herhangi bir kısmında kare kare siyahlıklar beliriyor yaklaşık yarım saniye sonra falan gidiyor. Bu neden dolayı olabilir nasıl çözüm bulabilirim?
Geri