Arama sonuçları: *

• Users: Horizante
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Windows 11den 10'a geçmek

Windows 11den 10'a format atmadan geçmek mümkünmü? 10 günden fazla geçti o yüzden kurtarma seçeneği olmuyor.
  2. H

Steam pazardan item alıyor

Steam item alıyor guard var şifre değiştim mailler safe kaspersky free tarama yaptı full tarama steam aile kütüphanesi şifresi bile koydum koymadan önce pazardan benden habersiz item alıyordu.
  3. H

13K-15K Arası monitörsüz Pc önerisi

13k 15k arası monitörsüz olursa youtube test videolu öneri isterim şimdiden teşekkür ederim.https://www.gencergaming.com/da-c1 bunuda düşünüyorum
  4. H

Kulaklığımın Mikrofonu sıkıntı

Kulaklığımın markası James Donkey 720 duymada herhangi bir problem yok fakat aynısını mikrofon için söyleyemem.Mikrofon dışarıdan fazla ses alıp veriyor. Ses sürücüleriyle herhangi bir ilgisi varmı acaba hiç kurulum yapmadım ?
  5. H

Shift tuşum delirdi.

Shift tuşuna basınca CapsLock Tab Numlock ve ses açma tuşuna basıyor.
  6. H

Social club giriş hatası !

Bugün sorun başladı red dead redemption 2 oynuyordum sonrasında bugünde açtım fakat fotoğrafta görüldüğü gibi şifreyi falan girsemde login tuşuna basamadım.
  7. H

Steam disk yazma hatası!

Normal bir şekilde Red dead redemption 2 oynuyordum en son bir şey yoktu.Bilgisayarı diğer açışımda steam kütüphanem boştu fakat oyunlar yüklüydü. Oyunu açmaya çalışırken geçersiz platform hatası veriyor.Oyun dosyalarını doğrulamak istediğimde ise disk yazma hatası veriyor. Nedeni ne acaba?
  8. H

Fifa 22 yetenek hareketleri

Fifa 22 de gelişmek skill haraketlerini bilinçli yapmak istiyorum. gibi vuruşlar yapmak istiyorum çok düşük ihtimalle atabiliyorum daha iyi öğrenmek istiyorum. Özellikle fancy backheel lob çok estetik geliyor bana.
  9. H

Fifa 22 transfer olamıyorum!!

Fifa 22'de kariyerimde eski takımıma geri dönmek istiyorum bu yüzden cheat engine ile overollumu düşürdüm ama istediğim takımdan teklif gelmiyor. Ne yapmam lazım?
  10. H

Mouse almak istiyorum Önerilerinizi beklerim.

Bütçem 800 TL baktığım Bir yanda steelseries aerox 3 diğer yanda steelseries rival 3 wireless var. 2'si hakkında video izlesemde radikal bir karar veremedim. Sizden karşılaştırma yapmanızı size göre iyisini kötüsünü öğrenmek istiyorum. Aerox 57 gram kablolu / Rival 3 kablosuz Pilleri olmadan...
  11. H

Durma play güvenilirmidir?

Durma playden nba 2k22 satın almayı düşünyorum normalde 429 TL olan oyun 261 Tl burda https://www.durmaplay.com/tr/store/nba-2k22/buy/nba-2k22-steam steam key olarak güvenilirmidir?
  12. H

İşlemci çekirdeği aktif etme?

video ne kadar doğru ne kadar yanlış 550 watt güç kaynağım var videodaki şekil yapıcam 12 çekirdek gözüküyor. Ne gibi artıları olur ya da eksileri açıklarsanız sevinirim.
  13. H

Samsung Telefonda durduruldu hatası

Herhangi bir uygulama için sürekli durduruluyor hatası alıyorum.Dün almıyordum şimdi alıyorum Android System Webview devre dışı diyor.Güncellemeleride eski haline getiremiyorum.
  14. H

Discord Ban hatası!!!

Sunuculara girmeye çalıştığımda The user banned from the guild diyor diyor. VPN açarak tarayıcıdan girdim sunucuya yoksa uygulamadan giremiyorum. VPN+tarayıcıdan girmez isem herhangi bir sunucuya giremiyorum The user banned from the guild diyor
  15. H

Word bozuk kopyalama sorunu

Bi yerden Word'e kopyala yapıştır yapıyorum i,ş,ç, harfleri değişik çıkıyor.
  16. H

8 gb ram nerden alınır?

Ram almak istiyorum nereler güvenlidir acaba birde ilk seferim olduğu için nelere dikkat etmem lazım.
  17. H

Google bağlantı güvenli değil hatası

Google sitesine bağlantım güvenli değil hatası alıyorum yardımcı olabilecekmisiniz chrome tarayıcı kullanıyorum.
  18. H

Google a giremiyorum

Google giremiyorum 2 gün önce girebiliyordum fakat şuan giremiyorum niye böyle oldu acaba bilen varmıdır?
  19. H

Sistem karşılaştırma için yardım

Ryzen 5 1600 MSİ GTX 1660 Tİ 6 gb Anakart MSI A320M-A Pro Soket AM4 DDR4 3200(OC)MHz mATX Anakart vs Ryzen 5 3600 Asus TUF GTX 1650 Super Anakart :Asus Prime A520M-K AMD A520 Soket AM4 DDR4 4600(OC)MHz mATX Anakart Sizce hangi sistem? daha güçlü
  20. H

10.000 TL fiyatlı bilgisayar

10K bilgisayar almak istiyorum güvenilir biryerden maximum 10.200 TL falan olsun önerebileceğiniz sistem varmıdır? Monitor dahil değil
Geri