Arama sonuçları: *

1. XTX • MASH ッ

Öneri Hangi PSU daha iyidir?

Merhaba aşağıdaki sistem için PSU almak istiyorum 3 adet PSU buldum bunlardan birini alacağım hangisini tavsiye edersiniz? i5 3470 (i7 3770 ile yükselteceğim ileride) 8x2 16 GB RAM. Lenovo IH61m. GTX 1050 Ti Cerberus. Bulduğum 3 adet PSU ise şu şekilde; Xigmatek XCP-A400 Aerocool VX-500...
  2. XTX • MASH ッ

Yardım BIOS C state ayarı nasıl olmalı?

Lenovo IH61m anakart kullanıyorum i5 3470 işlemci var BIOS'da C state diye bir seçenek var C1 C3 C6 diye bunlardan ya C1 seçebiliyorum ya C1 C3 ya da C1 C3 C6 en yüksek performans için ne yapmam lazım? Çünkü bunun güç tasarrufu ile ilgili olduğunu hatırlıyorum.
  3. XTX • MASH ッ

Öneri 3000 TL oto amfi önerisi

Merhaba aracım için ufak bir ses sistemi düşünüyorum amfi için maksimum 3000 TL bütçem var anlayanlar yardımcı olur mu?
  4. XTX • MASH ッ

Yardım 2023 Peugeot 3008 vs 2023 Renault Austral

Arkadaşlar merhaba. Arabadan anlayan kişilerden bir ricam olacak ailemiz için yeni bir araba alacağız Allah nasip ederse. 2 seçenek kaldı elimizde onlar da başlıkta gördüğünüz gibi Peugeot 3008 ve Renault austral arkadaşlar. İkisi de full+full paket ama hangisini seçeceğiz ona karar veremedik...
  5. XTX • MASH ッ

Sürüş sınavında nelere dikkat etmem lazım ?

merhaba bu cumartesi 8.20 de sürüş sınavım var heyecanlıyım ve nelere çok dikkat etmem lazım yardımcı olabilirmisiniz üstelik ilk sınavı benle yapıcaklar sabah saatinde hocalar gergin olurmu?
  6. XTX • MASH ッ

Yardım RX 6600 XT güncelleme %15~ te kapanıyor

Hiçbir sorun yokken bozuldu. Bilgisayarımda bir sürü güncelleme birikmiş hepsini yaptım ama ekran kartını yapamadım. Kartımda adrenalin 24.5.1 sürümü kuruluydu yeni gelen adrenalin 24.6.1 sürümünü kurmak istedim fakat kurulum ekranındayken %15'e geldiğinde kurulum ekranı direkt kapanıyor hiçbir...
  7. XTX • MASH ッ

Yardım Mi Cloud doldu boşaltamıyorum

Arkadaşlar hayırlı akşamlar yeni telefon aldım Mi Cloud'u o telefona geçireceğim ama Cloud dolmuş galeri doldurmuş Cloud'u nasıl boşaltabilirim? bu gece yapmam gerek.
  8. XTX • MASH ッ

AMERİCAN TRUCK SİMULATOR İNMİYOR

Arkadaşlar iyi günler bilgisayarıma Steam'den American Truck Simulator indirmek istiyorum fakat indir dediğimde eksik dosya ayrıcalıkları diyor nasıl çözebilirim?
  9. XTX • MASH ッ

11. sınıfda 5 dersden kalmak sınıf tekrarı sebebi olur mu?

Arkadaşlar iyi günler benim sevdiğim bir kardeşim var 11. sınıfa gidiyor ve 5 dersten kalıyor ama ortalaması 53.2194 iki saattir ağlıyor sınıfta kaldım diye benim bildiğim 50 ortalama alan herkes geçiyor sınıfı öyle değil mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
  10. XTX • MASH ッ

Rampage V902 geri vitese takmıyor 6 ya takıyor

Arkadaşlar iyi günler. Her zamanki gibi bilgisayarımı açtım ve oynamak için oyuna girdim. Oyun oynarken geri vitese takmam gerekti ve geri vitese takınca araç 6. vitese geçti. 6'ya takınca da 6. vites, geriye takınca da 6. vites. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  11. XTX • MASH ッ

Battlefield 1 oynarken "DirectX function" hatası verip atıyor

Arkadaşlar oyunu daha yeni yükledim. Her açtığımda 20 dk oynuyorum oynamıyorum hemen oyun crash veriyor. Neden?
  12. XTX • MASH ッ

Rampage V902 vites takmıyor?

Arkadaşlar iyi günler her zamanki gibi bilgisayarımı açtım ve oynamak için oyuna girdim oyun oynarken geri vitese takmam gerekti ve geri vitese takınca araç 6. vitese geçti 6 ya takınca da 6. vites geriye takınca da 6. vites bunu nasıl düzeltebilirim?
  13. XTX • MASH ッ

Son Durak tarzı film önerisi

Merhaba Son Durak film serisini çoğumuz biliyoruzdur hepsini izledim ve bu tarz filmlere bayılırım aynı Son Durak gibi film önerir misiniz?
  14. XTX • MASH ッ

2023 Honda City vs 2023 Fiat Egea

2023 Honda City (Executive) 2023 Fiat Egea (lounge Plus) 2023 Fiat Egea Cross (lounge Plus) Arkadaşlar sizce hangisi daha iyi bu üçü arasında?
  15. XTX • MASH ッ

850.000 TL sıfır araba önerisi

Arkadaşlar, öncelikle hayırlı akşamlar. Araç almak istiyorum ve en fazla 850k bütçem var: -Sıfır olmak zorunda. -Hatchback, SW olmamalı. -Boş paket olmazsa sevinirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  16. XTX • MASH ッ

Moonstar MS-6997 hoparlör nasıldır?

Arkadaşlar arabama moonstar MS-6997 800W'lık hoparlör aldım. Ses kalitesi nasıldır ya da bası tizi bilenler söyleyebilir mi?
  17. XTX • MASH ッ

Bu sistem nekadar eder?

Intel Core i3 9100 F MSI GTX 960 Armor. Corsair Vengeance 8 GB RAM 2400 MHz. SanDisk 120 GB SSD. Gametech mesh Rainbow kasa. 320 GB HDD. 500 GB HDD. Kule tipi 3 fanli RGB bakir borulu soğutma. Bu sistemi satsam sizce ne kadar eder? Ekran kartı ve SSD hariç hepsinin kutuları duruyor sistemde...
  18. XTX • MASH ッ

Pioneer TSA6976s 550W vs Pioneer TSA6995s 600W

Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi Letgo'da bu iki hoparlörü buldum. İkisinden birini aracım için alacağım. Sizce hangisi daha iyidir?
  19. XTX • MASH ッ

Hk Gaming mouse algılama yapmıyor

Arkadaşlar hk Gaming markasının Sirius-m modelini aldım daha yeni oldu bilgisayara taktım arkadaki porta kullandım o gün gayet de memnunum fakat bilgisayarı kapattım açtım mouse çalışmadı USB'yi sök tak yaptım çalıştı sonra tekrar kapattım açtım bilgisayarı yine çalışmadı ve yine USB'yi sök tak...
  20. XTX • MASH ッ

TUF Gaming X570-Plus (Wi-Fi) CPB kapatma

Arkadaşlar TUF Gaming X570-Plus anakartım var işlemcim Ryzen 7 5800X. İnternette dolaşırken 4.20 GHz'lerde takılıyor oyun oynarken de çok yüksek sıcaklıklara çıkabiliyor. Bu özelliği nasıl kapatabilirim?
Geri