Arama sonuçları: *

1. Sakurajima Mai

Oyuncu sandalyesi önerisi

7000TLye şu koltuktan buldum internette ama daha düşük fiyatlara aynı kaliteyi ve konforu sağlayan sandalye varsa ondan almak isterim, aynı kaliteye ne kadar ucuz o kadar iyidir benim için https://xprime.com.tr/xprime-neo-kumas-oyuncu-koltugu?Renk-Se%C3%A7imi=Siyah
  2. Sakurajima Mai

Cyberpunk 2077 alınır mı?

Şuan epic gamesde 350TLye satılıyor, alıp oynamalı mıyım? eğlenceli midir oynaması?
  3. Sakurajima Mai

Sketchup ücretsiz nasıl indirilir?

Öğrencilere ücretsiz lisans veriyorlar mı? eğer vermiyorlar ise crack güvenilir bir yer var mıdır acaba? var mı aranızda crack kurup sorun yaşamayan?
  4. Sakurajima Mai

RDR2 düşük fps sorunu

5080 Ultra 9 275hx işlemcili laptopum var rdr2 otomatik ayarlarsa hepsi en full yapıyor ama 50 fpslerde geziyor rn yüksek ayarlarda ve en düşüğe alsam bile fps max 100 civarlarında oluyor bunun normal olmadığını düşündüğüm için sizlere sormak istedim bunun bir çözümü var mı? (2560x1600) (dlss...
  5. Sakurajima Mai

QNB'nin kredi kartı para puanı nerede kullanılır?

700 TL para puanım var, yılbaşı gelmeden şunu harcayayım uçup gitmesin dedim ama bir türlü para puan kullanabileceğim yer bulamadım.
  6. Sakurajima Mai

Black Mesa çökme sorunu.

Oyunu crack indirdim ama şu şekilde çökme sorunu var, bu neyden kaynaklı olabilir, çözümü nedir?
  7. Sakurajima Mai

Oyuncu koltuğu önerisi

8-10 bin TL bütçem var. Bu fiyata en iyi, en kaliteli ve uzun vadeli kullanabileceğim bir oyuncu koltuğu ve uzun vade kullanacağım için servis sorunu yaşatmayacak bir marka olması lazım.
  8. Sakurajima Mai

Bugün benim doğum günüm

Bugün benim doğum günüm
  9. Sakurajima Mai

Yardım PC için Xbox kolu veya DualSense mi almalıyım?

Forza oynarken, GTA oynarken ve hikaye oyunlarında hangi kol daha iyi olur, tavsiyeniz nedir? DualSense'te dokunmatik yüzey ve tetik tuşlarında sertleşme özellikleri varmış ve titreşimi daha iyi diyenler var. Acaba DualSense mi alsam diye düşünmedim değil ama PC için tüm özellikler uyumlu olur...
  10. Sakurajima Mai

Hatadan dolayı windows kuramıyorum yardımm

Laptopun ssd depolaması gözükmüyor lütfen bilen birisi yardım etsin
  11. Sakurajima Mai

Win11 iso nasıl indirebilirim?

Win11 ISO indirecektim ama Microsoft sitesinden indirmeyi denediğimde hata veriyor. Başka indirebileceğim güvenli yer var mı?
  12. Sakurajima Mai

18" laptop için sırt çantası önerisi

Güzel görünen laptopu iyi koruyacak bir sırt çantasına ihtiyacım var.
  13. Sakurajima Mai

Yardım Msi vector 18hx 5080 U9 275hx alınır mı?

Dün akşam hp omen max 5080 u9 275hx sipariş etmiştim ama sanah indirim olunca iptal ettim ve çok ısındığını söyleyen pek çok kişi var bu yüzden az daha bakındım sonra dedim ki 140kya bu msi vector 18hx'i alsam mı? Sizce alınır mı?
  14. Sakurajima Mai

Yardım HP OMEN Max 5080 AMD işlemci mi almalıyım İntel mi?

Amd daha soğuk çalışıyormuş intele göre bildiğim kadarıyla performans ve ısı farkları nelerdir hangisini almamı tercih edersiniz
  15. Sakurajima Mai

Şimdi satın alacağım 2 model arasında kaldım

Bu iki laptop arasında kaldım hangisi soğutma konusunda ve genel anlamda daha iyidir
  16. Sakurajima Mai

Yardım Hp omen max mı almalıyım msi vector mu?

118 bin TL'ye bu laptopu alacaktım: https://amzn.eu/d/ecHufmA Ucuz olduğu için alıp sonra ilerleyen zamanlarda RAM'ini artırırım demiştim ama sonrasında zam yaptılar ve bütçemi biraz zorlar oldu. Yine de bunu 130 bine alabilirim ama 120 bine aynı özelliklerde HP Omen Max gördüm, linkini buraya...
  17. Sakurajima Mai

Bu msi laptop alınır mı

Yarın MSI VECTOR 16 HX AI Intel Core Ultra 9 275HX alacağım 16gb ram ve 1tb ssd var ve fiyatı 118bin tl. Sizce alınır mı? veya hp omen max gibi seçenekleri de değerlendireyim mi? Ben direk bunu alayım diye düşünüyordum da sonra pişman olmayayım diye sizlere sorayım dedim.
  18. Sakurajima Mai

Yardım Aldığım powerbank orjinal mi?

Özellikle çakma ürün gelirse diye Amazon'dan sipariş ettim ve az önce elime ulaştı ama Philips sitesine girdiğimde sonuç çıkmıyor bir de size danışayım dedim.
  19. Sakurajima Mai

Yardım Bu powerbank alınır mı?

Sadece ince olması bana yeterli, tek derdim ergonomik olması ve günümü kurtarması. Zaten 15w şarj edebiliyormuş ve benim telefon 15w alıyor. S24+ kullanıyorum, telefonum ile uyumlu ise ve kronik sorunu yok ise almak istiyorum.
  20. Sakurajima Mai

35.000TL Kasa ve monitör tavsiyesi

30 bin TL kasa için, 5 bin TL monitör için bütçe var. Bilgisayar çizim yapmak ve render almak için kullanılacak ve yeri geldi mi oyun oynatabilecek bir şey olmalı.
Geri