Herkese merhaba. Ryzen 5 5500 ile 16 gb 3000 mhz ram ve Rx 9060xt 16 gb kullanıyorum. İşlemciyi güncelleyecektim fakat hikayeli oyunlarda yaptığım testlerde çok az dar boğaz yaptığı için gerek duymadım. Ancak çift monitör kullanmaya başladığımdan beri bir monitörde oyun bir monitörde filim...
Herkese merhaba. W11 kullanıyorum. 16 gb 3000 mhz ram kullanıyorum. Boşta 7 gb ram kullanıyor W11. Bunu düşürmek için mem reduct diye bir program da kullanıyorum en az 3 gb düşürüyor. Ama bu kadar ram kullanımını mantıklı bulmuyorum. 16 gm ram'ın günümüzde hala yeterli olduğunu düşünenlerdenim...
Merhaba. Ps5 pro aldım 1 senedir bende. Fakat çok oyun oynadığım söylenemez. Üyelik almak faydalı olur mu. Fiyatlar makul en yükseğini mi alsam yoksa düşük üyelik de oyunlara yeter mi? Kararsız kaldım normalde bu güne kadar kütüphaneme oyun satın aldım
3 yıldır Ryzen 5 5500 işlemci kullanıyorum. 5600’ün neredeyse yarı fiyatı olduğu için 1600’den geçiş yapmıştım. Rx 6600 ile tam performans çalışmıştı. Şimdi 9060xt 16 gb aldım ve işlemcimi değişmeyi düşünüyordum. Fakat ilginç bir şekilde hikayeli oyunlarda yaptığım denemelerde (RDR 2, DL THE...
Ryzen 5 5500 işlemcili bir sistemim var. Rx 9060 xt 16 gb ekran kartı aldım. Darboğaz yapacağını düşünüyorum. Bunun için 5700x'e upgrade ya da DDR 5 sisteme geçmeyim düşündüm. Ama aynı maliyete 2k monitör alıp darboğazdan kurtulup 2k çözünürlüğe çıkmak sanki daha mantıklı geliyor. Tavsiyeleriniz...
Fiyat anlamında üçü de makul. Hangisi iyidir dersiniz ? Yarın sorun yaşamak istemem
https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-27-gs27qa-1ms-180hz-hdmidisplayport-adaptive-sync-ss-ips-2k-gaming-monitor-p-55308?srsltid=AfmBOornisn5D1w6qqLk50oqq91lmkM79xih9Cnny_qB6xeYeslYSAsZ-Cc...
Merhaba. Rx 6600 kullanıyorum. Yaklaşık 3 sene oldu. Aslında eskisi kadar oyun oynayabilen birisi de değilim. Ryzen 5 5500 işlemci ile kullanıyorum. Rx 9060XT almak mantıklı mıdır?
Merhaba. Kule tipi soğutucu satın aldım ve anakarta monte ettim. Bilgisayar çalışıyor fakat kulaklığı anakartın jak girişine taktığımda görmüyor. Jak girişi bozulmuş olabilir mi ? Driver yeniden kurdum ama yine de görmüyor
https://www.teknobiyotik.com/dark-freezer-x123-frgb-led-fanli-intel-amd-uyumlu-4pin-pwm-baglantili-kule-tipi-islemci-sogutucu.html?ref=akakce&v=1.52.1#!prettyPhoto
Herkese merhaba. Bu soğutucuyu Ryzen 5 5500 işlemcime taktım. Yaz olduğu için stok soğutucu ile 70 75 bandında çalışıyordu...
Monster Abra A5 V21.2.4 Intel Core I5 12450H 16 GB Ram 1 Tb SSD 6 GB Rtx 4050 Freedos 15,6" Fhd 144 Hz Oyun Bilgisayarı
Merhaba. Bu bilgisayarı geçen hafta aldım. Diğer markalara göre çok uygundu ve özellikleri fena değildi. Oyun oynadığım sırada ekran kartı 70 derecede sabit kalırken işlemcisi...
MERHABA DOSTLARIM. GTA, THE LONG DARK, FROSTPUNK, COD GİBİ HİKAYESİ KEYİFLİ SÜRÜKLEYİCİ OYUNLAR SEVİYORUM. FAKAT SON ZAMANLARDA OYUN BULAMIYORUM. KEYİFLİ OYUN TAVSİYELERİNİZ VAR MIDIR ?
https://www.teknosa.com/razer-ornata-v3-x-kablolu-tr-klavye-p-125342073?gclsrc=aw.ds&gad_source=4&gclid=CjwKCAiAu9yqBhBmEiwAHTx5p19ohQAvP9Hz-i11L4ETTKoNkGFpJMusLFXDzoXGZgUeV-mgU71fLRoCrC0QAvD_BwE
Bu klavye nasıl ? Bu fiyatlara ne önerirsiniz ?