Arama sonuçları: *

• Users: waleur5
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. waleur5

Amazon’dan aldığım NEXT 50” TV’de panel sorunu normal mi?

Selamlar arkadaşlar, Amazon’dan Next YE-50GFSG8-QLED 50" 127 ekran UHD 4K Google TV satın aldım, ancak panelde bir gariplik fark ettim. Özellikle gri ve koyu sahnelerde ekran leke leke, hafif bulutlanma (clouding) var gibi duruyor. Aşağıya kendi çektiğim fotoğrafları ekliyorum: Servise...
  2. waleur5

Koorui G2722P 27” için AUX girişli küçük hoparlör tavsiyesi?

Selamlar, Yeni Koorui G2722P 27" monitörü aldım. Monitörde dahili hoparlör olmadığı için AUX girişli, küçük boyutlu bir hoparlör arıyorum. Masada çok yer kaplamasın ama temiz ve yeterli bir ses versin istiyorum. RGB vs. olmasına gerek yok, mümkünse fiyat/performans bir şey olabilir. Kullanan...
  3. waleur5

27" QHD IPS – KOORUI G2722P alınır mı? Kullanan var mı?

27" monitör almayı düşünüyorum. Full gamer değilim; ağırlıklı kullanım iş + yazılım + günlük kullanım, arada oyun olur. Görüntü kalitesi ve rahat kullanım benim için daha önemli. MacBook ve Windows cihazlarla birlikte kullanacağım, ileride konsol da bağlayabilirim. Şu iki model arasında...
  4. waleur5

Kablosuz Mouse Önerisi | Corsair Katar Pro XT’den Geçiş

Konu İçeriği: Selamlar, Uzun zamandır Corsair Katar Pro XT kullanıyorum, genel olarak çok memnundum ama artık kablosuza geçmek istiyorum. Elde rahat duran, tepki süresi iyi ve günlük kullanım + arada oyunlar için uygun bir kablosuz mouse arıyorum. Bütçem çok uçuk değil, fiyat/performans ürünü...
  5. waleur5

2K, 120Hz+, IPS, Pivot monitör arıyorum (8-10K bütçe)

Selamlar arkadaşlar, Yeni bir monitör arayışındayım ve birkaç konuda tavsiyenize ihtiyacım var. Bütçem 8-10K TL, çok gerekirse 11K’ya kadar çıkabilirim. Aradığım kriterler şu şekilde: 2K (2560x1440) çözünürlük 120Hz ve üzeri tazeleme oranı IPS panel Pivot desteği (dikey kullanım) (pivot...
  6. waleur5

2k 27 inch monitör tavsiyesi

8-10 k arasında 27 inch hem gündelik hem oyun amaçlı monitör arıyorum ne tavsiye edersiniz
  7. waleur5

MSI 27" G272QPF E2 vs Philips Evnia 27M2N5500 sizce hangisi

Merhaba arkadaşlar bu fiyat bandında forumda da bilgili arkadaşların önerdiği kadarıyla bu 2 model var hangisi tercih edilmeli
  8. waleur5

4070 Super Içeren Bir Hazır Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar 4070 super içericek şekilde bir hazır sistem tavsiye eder misiniz ? 1660 içeren eski sistemimden kurtulmayı düşünüyorum ama hazır sistem almak mantıklı mı ?
  9. waleur5

Monitör Tavsiyesi 2k Ips Panel

Merhaba, 1660'lı bir sistemim var ileride güncellerim fakat hem gündelik hem iş hem de oyun için(konsol da olabilir) 2k-4k çözünürlüğe sahip ips ekran ve mac cihazlarla(hdmi) dan çalışabilen bir monitör arıyorum tavsiyeye açığım.Bütçe belli değil ama 10k civarı(freesycn olursa büyük artı).240...
  10. waleur5

Kasa yük altındayken gelen cızırtı sesi

Merhaba buradaki sistemi almıştım geçen hafta bahsetmiştim size üzerinden vakit geçti prey oynadım sorun olmadı ama fortnite oynarken gene ekran kartını yüzde 98 vs kullanırken cazur cuzur cızırtı sesi gelmeye başladı kasadan bunu nasıl çözeceğim ? Cool while olayına benzemiyor Bu kasadan var...
  11. waleur5

Medal x2 kasa da super people oynarken gelen cızırtı

Arkadaşlar merhaba ilgimi çekti diğer oyunlarda olmamıştı ama kasadan bir cızırtı geliyor bu oyunu oynarken acaba nedendir ? Bir sorun olur mu bilmediğim için soruyorum
  12. waleur5

200tl civarı kulaklık önerisi

Arkadaşlar bende Logitech vardı fakat çıkarır ederken bazı kısımları çatladı ve kırıldı. Çokda bütçem yok ne önerirsiniz? Jak girişli olursa çok sevinirim.Günlük/Gaming için.
  13. waleur5

Philips 276E9QDSB monitör görüntüsü hakkında

Arkadaşlar hazır sistem aldım fakat monitörüm yoktu eski işyerimden bunu vermişlerdi.Bunu bağladığımda renkleri bir garip geliyor gözüme yoruyor nasıl düzeltebilirim diye sormak istedim. Bundan önce lg 32 inch tv üzerine hdmi ile taktım daha kaliteli ve net'ti görüntüler.Şimdi metinleri okurken...
  14. waleur5

Hazır gelen sistemin formatlanması hakkında.

Hazır sistem aldım format atmaya geldiğim zaman herhalde ürünleri test etmek için montajdan sonra bir işletim sistemi kurulmuş (win10 pro).Win10 education lisansı var bende iso haline getirdikten sonra format ekranında kurtarma-mbr için ayrılmış gibi bölümler vard.Ben sadece ssd olan c diskini...
  15. waleur5

Kablosuz klavye tavsiye lütfen

Merhaba klavyenin kablosu çok kısa ve çok eski bir model. Kablolu istemiyorum ilk olarak kablosuz modellere bakicam. Gaming mouse var ama kablosuz maks 100 civarı ne tavsiye edersiniz klavye ?( Yazı işleri , günlük kullanım , arada da oyun oynarım mekanik zaten sevmiyorum).
  16. waleur5

Msi clutch gm8 vs corsair katar pro sizce hangisi ?

Hangisini önerirsiniz ? Logitech g300s biraz ağır geldi ama boyut olarak iyi benim için.Günlük kullanım ve oyun için hangisini tavsiye edersiniz (rgb hastası vs değilim)
  17. waleur5

Apu sistem ile 2k görüntü alınabilir mi?

Arkadaşlar fiyatlar malum 7-8k civarı aslında iş için (yazılım/gündelik) laptop alıcaktım fakat kasa almak daha mantıklı gibime geliyor.Bu hafta kur durumunun ne olacağı belli değil ondan apu bir sistem alsam işimi görebilir.Ek olarak 1080p düşünsem bile 2k bir monitör alabilirim. Sorum şu 2k...
  18. waleur5

Bu sistem alınır mı ?

Arkadaşlar yoksa yılbaşına kadar hazır gene f/p kasa gelir mi donanım arsivindeki gibi ?
Geri