Arama sonuçları: *

1. Ahmet Kerem Yücel

Steam aile grubuna girmek istiyorum

Yeni bir aile grubu açabiliriz veya zaten açık olan bir gruba girebilirim. Hesabım: https://steamcommunity.com/id/AxionAhmet/ Şartlar * Hesabımda hatırı sayılır miktarda oyun var hayır kurumu değilim (tıpkı sizin de hayır kurumu olmadığınız gibi) yani sizde de oyun olması gerekmekte.
  2. Ahmet Kerem Yücel

Minecraft oynayacak arkadaş arıyorum

Survival oynuyordum bişeye canım sıkıldı sildim dünyayı. tek başıma tekrar başlamamak için arkadaş arıyorum.
  3. Ahmet Kerem Yücel

Bunu Yapabilirmiyim?

Bilgisayarım yeni yeni modern oyunları kaldırmamaya başladı. Bende GeForce NOW ile oynamaya karar verdim ancak oyunları satın alacak durumum olmadığı için paylaşımlı hesaplar alacağım. Maalesef Şu Konuda Ubisoft oyunlarında bunu yapmaya çalışırsam. Ubisoft Online bağlantı istediği için GeForce...
  4. Ahmet Kerem Yücel

Portal 2 Co-op oynayacak arkadaş arıyorum.

Portal 2 Co-op oynayacak arkadaş arıyorum.
  5. Ahmet Kerem Yücel

Galiba Deliriyorum, Yardım Edin

Hayat simülasyon gibi hissettiriyor. sürekli uyuyorum gerçeklik algımı kaybettim. bazen gece kalkıyorum karanlıkta birini gördüm sanıyorum. biri bana sesleniyor zannediyorum. sanki sevdiklerimin yerine kopyaları geçmiş gibi hissediyorum. nasıl geçer bu his çok sinir bozucu. doktora gitmek...
  6. Ahmet Kerem Yücel

A Way Out Oynayacak Arkadaş Arıyorum

18 Yaş Altı a way out için arkadaş arıyorum
  7. Ahmet Kerem Yücel

Dünya Üzerindeki Gelmiş Geçmiş En Detaylı MCU İzleme,Okuma,Oynama Sıralaması!

Merhaba Arkadaşlar, Hayatımda Neredeyse Hiç Marvel Filmi İzlemedim ve Marvel Çizgi Romanı Okumadım. İnternetten Bulduklarımla Bir MCU İzleme,Okuma,Oynama Sırası Yaptım. İnsanların sandığının aksine MCU'da sadece filmler değil, Filmler,Diziler,Kısa Filmler,Çizgi Romanlar,Oyunlar vs. Bulunuyor...
  8. Ahmet Kerem Yücel

Uncharted 4 Oynamak için önceki oyunları oynamak gerekli mi?

Uncharted 4 Oynamak için önceki oyunları oynamak gerekli mi?
  9. Ahmet Kerem Yücel

Yaşadığım saçma olay

Kedimin ayağını yanlışlıkla kapıya kıstırdığım için veterinere götürmüştüm ve eve dönüyordum. Evimizin yakınında sürekli ilaç aldığımız bir eczane var ve sahibi kedilere çok düşkün. Elimde yavru kediyi gördü ve şunlar yaşandı: - Ablacım o kediyi nereden aldın? - Evimde doğdu abla. - Buradan...
  10. Ahmet Kerem Yücel

A Way Out Oynamak İçin Arkadaş Arıyorum

Başlık belli, 18 yaş altında A Way Out oynayacak arkadaş arıyorum. Discord:axionahmet Edit: Buldum arkadaşlar konu kilitlenebilir.
  11. Ahmet Kerem Yücel

GTA Online fps gittikçe düşüyor

GTA Online fps gittikçe düşüyor sıcaklık ile alakalı değil oyunu kapayıp açınca normal oluyor belli bir süre sonra oynanılmaz hale geliyor Bu arada windows 11 kullanıyorum
Geri