Arama sonuçları: *

• Users: Merdo06
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Merdo06

B650 Anakart Tavsiyesi

AM5 anakart alma arifesindeyim. B650 veya b850'nin daha uygun olacağını düşünüyorum. (Şimdilik 7500f ile kullanılacak ileride 9700x veya 9800x3d upgrade edilebilir.) Bütçe 7000 civarı ama fırsat diyebileceğim bir seçenek olursa artırabilirim. Wifi olmasını ve en az 2 m2 slotu olmasını...
  2. Merdo06

❌İndirim Bitti! 55" TCL Televizyonlarda RAZER Kulaklık Hediyesi

Arkadaşlar TCL 55" televizyonlara Razer Kaira kulaklık hediye .Kulaklık piyasada 3000 4000 lira civarlarında. İhtiyacı olan bakabilir. https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/tcl-55-tv-alimlariniza-3999-tl-degerinde-razer-kulaklik-hediye
  3. Merdo06

İphone 13 Pro Max Kullanan arkadaşların yardımına ihtiyacım var

Arkadaşlar merhaba. 13 pro max için kişiye özel bir ürün yaptıracağım ancak 13 pro max in arka yüzey ölçüleri lazım. Toplam genişlik kamera kısmının ölçüleri vs. Aşağıda bir örnek var bu şekilde cetvelle hassas bir şekilde ölçüm yapıp atabilecek bir arkadaş varsa çok memnun olurum.
  4. Merdo06

İngilizce Öğrenmenin en pratik yolu nedir ?

Herkese merhabalar. Ben ingilizce öğrenmek istiyorum şuanda hali hazırda günde 8 saat bir işte çalışıyorum. Dolayısıyla günde en fazla 1 1.5 saat ayırabileceğim bir yöntem arayışı içerisindeyim. Pratik bir şekilde nasıl ingilizce öğrenebilirim ? Cambly gibi kursları kullanıp gerçekten öğrenen...
  5. Merdo06

Kargom 10 gündür gümrükte duruyor takıldı mı ?

Merhabalar ben 10 Mart tarihinde Amazon tr den amazon almaya göndericili ekran kartı aldım. kargom 18 martta Türkiyeye ulaştı fakat o günden beri bir hareket yok. Normalde vergileri ödenmiş olduğu için sorunsuz geçmesi gerekmez mi ? Bu konuyla alakalı yapabileceğim bir şey var mı ?
  6. Merdo06

1500-2000 Tl Bütçe İle Kol Saati Önerisi?

Arkadaşlar merhaba. Kol saatlerinden hiç anlamam. 1500 - 2000 TL bütçe ile erkek klasik bir kol saati almak istiyorum. Marka model önerisi olan varsa çok sevinirim.
  7. Merdo06

Sistemime uygun Ram Önerisi

Merhaba dostlar Şuanda kullanmış olduğum anakart ve ramler sanırım uyumsuz. Bu yüzden sistemime tam uyumlu ramler almak istiyorum. Çip kalitesi olarak oc ye uygun olması ve rgb olması çok daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçem 1500 1600 civarında 2x8 16 GB 3200 mhz yada 3600 mhz olarak...
  8. Merdo06

İphone 11 ile 12 Pro takas mantıklı mı ?

Arkadaşlar merhaba. Şuan kullandığım telefon İphone 11 64 GB 6 aylık bir cihaz kutusu faturası vs her şey mevcut hatasız temizlikte pil sağlığı 98. Takas düşündüğüm cihaz ise 12 pro 128 gb 4 aylık hatasız pil sağlığı 100 kutu fatura her şey var üste 5750 TL ye anlaştık sizce rakam nasıl ?
  9. Merdo06

AOC GM500DRBE mouse nasıl ?

Merhaba arkadaşlar AOC GM500DRBE mouse kullanan var mı aranızda ? 100 TL fiyatı var. Gigabyte aorus M2 ve Cooler master cm110 ile yaın fiyatlara bulabiliyor. Ürünün linki bu...
Geri