Arama sonuçları: *

• Users: cukumera21
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. cukumera21

RTX 3050 Asus Tuf alınır mı?

Dostlar iyi forumlar öncelikle laptop alacağım da elimde 2 model var biri...
  2. cukumera21

Bilgisayar ekranımı playstationa yansıtmak istiyorum

Millet akşamları babamla beraber maç izlemek için pcden maç açıcaz da pc ekranını ps4e yansıtabiliyor muyuz televizyondan izlemek istiyoruz
  3. cukumera21

Kahraman Konsol güvenilir mi?

beyler sahibindende xbox one s ilanı gördüm kahraman konsolda, fiyatı da gayet makul, fakat kargo için eft yapmamız gerekiyor 6500 TL'ye 2 kol 1 xbox alacam güvenilir mi kahraman konsol?
  4. cukumera21

Jinekomasti ameliyatı polis mülakatında sorun çıkartır mı

Merhaba arkadaşlar 80 kiloyum fakat bariz bir şekilde biraz büyük jinekomastim var sonbahara doğru ameliyat olacağım. Jinekomasti ameliyatı olup da polis mülakatına giren var mı? Jinekomasti ameliyatı elenme sebebi mi?
  5. cukumera21

Comnet verileri sızmış

Leak forumlarından birin de comnet müşterilerinin bilgileri sızdırılmış Müşterisi olan yada olmayan herkes https://sikayet.kvkk.gov.tr üstünden şikayet edebilir. Güncellemeler: Dün akşam sızan veriler arasında bulunan telefon numaralarına SMS bomb atılmaya başlandı. Bugün çalınan verilerin...
  6. cukumera21

Fitness'de ağırlık arttırma garantili playlist!

İçerisinde 288 parça 14.35 saat hardcore gym müzikleri, istek parçanız varsa alta yazabilirsiniz. Playlisti beğenmeyi unutmayın. 1689418268
  7. cukumera21

Yardım Pazarama adres ekleyemiyorum

Arkadaşlar kulaklık sipariş edeceğim pazaramadan ancak adres ekleyemiyorum evimi seçiyorum ama mahalle kısmı doldurulmuyor ve herhangi bir şekilde değişemiyorum, değişemediğim için de adresimi onaylayamıyorum yardım.
  8. cukumera21

Grizzone vs SSN pre workout hangisini almalıyım?

Merhaba arkadaşlar, bugün bütce dostu 2 tane supplement markası buldum. Ucuz preworkout arayışındayım ve tiktokta karşıma grizzone ve SSN diye bir marka çıktı ikisinin de yorumları birbirinden iyiydi antrenmana gittim full enerji verdi falan gibi yorumlar vardı ikisinde de. Bilen birileri yardım...
  9. cukumera21

Fifa 2023 alınır mı?

Arkadaşlar fifa 22 bulunuyor bende. Hazır indirimdeyken Fifa23 alsam mı?
  10. cukumera21

Yardım Truckers MP Crash veriyor

Arkadaşlar yardım edin truckers mp oynuyorum ets açılıyor menüde ayarları yaparken bir anda crash veriyor, oyunda da aynısı oluyor, tam yolun yükleme ekranında oluyor bu olay. Sistemim ets için gayet yeterli. RX 580 , i5 9400f, 16 gb ram vs vs. hatayı sse bırakıyorum.
  11. cukumera21

Football Manager 2023 Tam Sürüm Çıktı

Arkadaşlar başlıktan görmüş olduğunuz gibi football manager 2023 tam sürüm yayınlandı. Xbox Gamepasse de geldi, indirip deneyeceğim. Gamepassiniz varsa ücretsiz oynayabilirsiniz. Ben de ilk defa football manager oynayacağım. Daha önce hiçbir serisini oynamamıştım.
  12. cukumera21

450 Lira Bütceye Bluetooth Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar soru başlıkta, sporda kullanacağım. Max 450 lira olması gerekmekte bass iyi vuran kulağı yormayan bir öneri kulaklığınız var mı? Bluetooth ve kulaküstü olması önemli kriter.
  13. cukumera21

Yardım EA Play oyun indiremiyorum

Arkadaşlar xbox game pass mevcut bende, yanında ea play verdi. Ea hesabımı açarken yanlışlıkla kendimi 8 yaşında yaptım ve şuan hiçbir şekilde oyun indiremiyorum böyle bir hata veriyor : yardımcı olun lütfen
  14. cukumera21

Bu oyunun adı nedir? Yardım

Arkadaşlar youtubede video ile karşılaştım bu videodaki oyunun adı ne? Oyun çok güzel, yardımcı olursanız sevinirim.
  15. cukumera21

Ekrana görüntü gelmiyor

Merhaba arkadaşlar sorum başlıkta olduğu gibi monitöre görüntü gelmiyor, pcyi televizyona bağlayacaktım oyun oynarım diye düşünüyordum ancak tvye görüntü gelmedi. Normal karşıladım belki tvde bir şey vardır diye, ancak sonra monitörü bağladığımda monitöre de görüntü gelmemeye başladı. Kasa...
  16. cukumera21

Grand RP Level nasıl kasabilirim?

Merhaba Grand RP yeni başladım ve 2 levelim şu an. Bazı meslekler için 3 level olmak gerekiyor. Acaba nasıl seviye atlayabilirim?
  17. cukumera21

18 yaş altı puff bar nasıl sipariş edebilirim?

Arkadaşlar 1 sene önce nargileciden puff bar satın aldım. İçerisinde likit var ancak pil dayanmadı. 1200 çekimlik puff 200 çekim olmadan çekim durdu. Şarj girişli pufflar buldum satın almak istiyorum ancak 18 yaş izni istiyorlar ben 17 yaşındayım. Doldurma açısından sıkıntı yok. Likit bittiği...
  18. cukumera21

Cadde ayakkabı güvenilir mi

Arkadaşlar cadde_ayakkabı diye bir instagram kapıda ödeme yöntemiyle sadece xxl beden tech fleece eşofman takımını 400 liradan 250 yapmış. Sipariş vermeyi düşünüyorum baya da müşteri memnuniyeti var alınır mı?
  19. cukumera21

Minecraft ama ........." videoları nasıl çekilir?

arkadaşlar soru başlıkta https://www.youtube.com/channel/UC83INmR6DOS6DtOSGi3vi6A/videos böyle bir kanal buldum bu modları nasıl yapıyor hiçbir yerde bulamadım nasıl yapabiliriz bilen var mı?
  20. cukumera21

Futbolcuların kaliteli pnglerini nereden bulurum?

Dostlar instagram için futbol sayfası açacağım. Tasarımlar yapacağım için futbolcu pngleri gerekiyor. Nereden bulabilirim, googledekileri kesmeyi biliyorum çok kalitesiz çoğu
Geri