Arama sonuçları: *

• Users: OZAN J
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. OZAN J

Ocak ayı için askerliği gelen varmı?

Arkadaşlar bedelliye başvururken ocak-şubat-mart yazmıştım fakat ocak ayına gidecek olanların ki açıklanmış galiba. Benim hariç. Varmı bir bilen eden destek olursanız sevinirim.
  2. OZAN J

TP-Link EB810v BE19000 SSH denemeleri ve SFP devreye alamama

Merhaba arkadaşlar. Türkcellden bir kaç ay önce abonelik fesihinden sonra almış olduğum EB810v router'da SFP portu mevcuttur. Ama ne hikmetse Sansüronline bu portu kapatmış. Kapalı olduğu için de kullanamıyorum. İnternette yazılım arıyorum bulamıyorum. SSH yapıp bir şekilde donanımdan yürümek...
  3. OZAN J

Turkcell'in 1000 Mbps Pro Modemli Simetrik Fiber İnternet paketini denedim!

Paket Wifi 7 Router ile geliyor. Tplink BE19000 Wi-fi wifi 7 Router EB810v . Benim test ettiğim cihazlar ise Asus'un TUF GAMING B760-PLUS WIFI modeli , Samsung S21 5G ve Honor 90 ile testler yaptım. Yakın mesafede 800-900 Mbps Hız alabildim çok rahat. Evin en ücra köşesinde ise yine rahat bir...
  4. OZAN J

Konsolosluk işlemleri Romanya vatandaşlığı

Arkadaşlar merhaba. Aile soy ağacına baktığımda eskiden aile büyüklerimin doğum yerinin köstence olduğunu öğrendim. Ama hemen sağda il ilçesinde bazılarında istanbul yazıyor, bazılarında da ankara yazıyor. EDİT :: Sonradan sorguladığımda büyüklerimin romanya vatandaşı olduğu, Sonradan...
  5. OZAN J

Hava Temizleyiciler hk.

Merhaba, Hepsiburada ve Amazon üzerinde biliyorsunuz ki indirim furyası var. Kendime geçmeyen öksürüğümden dolayı hava temizleyici almayı düşünüyorum. Xiaomi'nin ki 2700 3500 hatta 4400 TL lere kadar varıyor. 3K bandını fazla geçmeyecek hava temizleyici öneriniz varmıdır? Evde 2 kişi sigara...
  6. OZAN J

TürkTelekom Çekilişine katılabilen varmı? (Abonelere özel)

1-6 ekim arası katılım varmış. Flip 6 telefon, Playstation 5 slim gibi elektronik cihaz çekilişi yapıyorlar ama uygulamayı dün açınca bir türlü çekilişe katılamadım.Karşıma çekilişe katıl diye pop up ekran geldi. Katıla bastım ama katılım sağlanamadı, lütfen 444'ü arayın dedi. Siz böyle bir...
  7. OZAN J

Asus ROG Fusion II 500 iade ettim!

Yanlış hatırlamıyorsam formdan indirimi görüp almış olmam lazım. Alacak arkadaşlara şimdiden söyliyeyim. James Donkey 712 bu kulaklıktan iyidir. En azından üzmüyor :) ***** Direkt olarak anlaşılması için Bakkal Hüseyin Abi gibi...
  8. OZAN J

Türk Telekom Fiber Bufferbloat sonuçlarım

Merhaba arkadaşlar. Anakartımı değiştirdikten sonra sonuçlarımda iyileşme gördüm. Maksimum inebildiğim sonuçlar şuanlık bu. Bilgisayarda ki uygulamaları kapatmak sonucu biraz da olsun etkiliyor (discord vs. ) Ve ayrıca evde 3 adet Asus Mesh sistem , Buna bağlı olarak 2 PC, 4 adet telefon bağlı...
  9. OZAN J

Patriot Viper Elite 5 Nasıldır? Önerilerinize açığım.

İnternette fazla yorum göremediğim için size danışmak istedim arkadaşlar. Kullanan varmı ? OC yapabiliyormuyuz? Ve direkt olarak 6000MHZ olarak mı geliyor? Geçen hafta şu resimdeki anakartı aldım güzel bir şey almak istiyorum ram olarak. Önerilerinize açığım. (işlemcim i5 12600K) Genel olarak...
  10. OZAN J

En ucuz DDR4 Ram Tavsiyesi 32 GB CL değeri en düşük olan

Arkadaşlar selam. 16x2 32 GB ram alacağım kit halinde. Fiyatı en düşük olacak şekilde ve CL değeri düşük olan bir ram istiyorum. Biliyorum aranızda Fİyatları takip eden Dostlarım var. Destekleriniz ricadır.
  11. OZAN J

EXCEL Şifresi kırma konusunda Yardım

Arkadaşlar merhaba, Elimde önceden tuttuğum bir excel var. Şifresini basit bir şey yapmıştım diye hatırlıyorum ama değilmiş. Herşeyi denedim. Bilgisayarda kırmak için ne yapabiliriz ?
  12. OZAN J

i5 12600K işlemci ve Thermal Right beyin yakan montaj

Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde anakart İşlemci yenilemesi yapmıştım. İşlemci güçlü olduğu için de başka bir soğutucu telaşına gittim. ThermalRight Assassin King 120 SE olan modelini aldım GamingGEN den. Taktım 1 ay oluyor kullanalı fakat ters bir şey var. Ben bunu taktıktan sonra fanının altta...
  13. OZAN J

Ekran kartı gereksiz ısınma problemi

Gigabyte RTX 2060 v2 sahibiyim. Ekran kartı Fanlarını full devirde çevirse bile kendini soğutamıyor. MSI Afterburner ile kontrol ettiğimde Derece limiti 83 derece olarak limitlemiş görüyorum. Onu 90 lara çeksem bu sefer birkaç saniye içinde 90 derecelere varıyor. Soğutması inanılmaz yetersiz...
  14. OZAN J

İlk kez bir oyundan Ban Yedim ( CS2 COMMUNITY SERVER )

Dün akşam başıma gelen saçma bir olay. Sizin de başınıza böyle saçma olaylar geldiyse yazarsanız sevinirim :) 3 gündür CS2 topluluk sunucusunda takılıyordum. Top Fragger iken kimse bana sen hilesin vs demedi. Dün akşam bir arkadaş katıldı karşı takıma. Adam AWP ile o kadar iyi angle tutuyor...
  15. OZAN J

i5 12600K işlemci kullananlar

Arkadaşlar selam. Geçen gün itopya da indirimde olan i5 12600K işlemciyi aldım. Tray olduguna bakmadan almışım dikkat etmedim. Poşetin içinde sarılı gelince ne oluyor hayırdır dedim :D Bu işlemciyi kullananlar eğer benchmark yada oynadığınız oyunlarda aldığınız FPS leri yazarsanız sevinirim...
  16. OZAN J

Gigabyte RTX 2060 Aşırı Isınma sorunu

Arkadaşlar selam. Ekran kartını tanıdıktan aldım. 1 ay kullandı cihazı faturası vs var. Halen de garantisi devam ediyor olması lazım. Dün Dota oynarken farkettim cihaz bildiğin bağırıyordu. After burnet ile ısıya bktığımda 80 lere yaklaştığını gördüm. Araştırdığımda 2060 larda kronik olduğunu...
  17. OZAN J

FIBER TT Alt yapı NETSPEED-GIBIRNET arasında kaldım

Arkadaşlar Binamda Türkcell superonline ve Turktelekom Fıber olmak üzere 2 adet firma var. şuan hali hazırda Millenicom superonline kullanıyorum. Ama pingim sanki eskiye nazaran online oyunlarda arttı gibi gözüküyor. Sizin deneyimlerinize göre Sadece FİBER KULLANAN ARKADAŞLAR, oyunlarda hangisi...
  18. OZAN J

STOKLAR TÜKENDİ - da-c2-1tb GENCER GAMING SEPET KENDI KENDINE SILINIYOR

Arkadaşlar. Birkaç saat önceki 500gb SSD li olan modelde de aynısı oldu. Bu sefer 1TB olan modelde urunun fiyatının yazdıgı yere kadar geldim fakat ileri git dediğimde sepet ekranına geri sarıp sepetiniz boş diyor . Videolu kanıtı da var. Neden böyle Saçma bir şey var? Bu 1TB olan modelde en...
  19. OZAN J

Türkcell Superonline Kendini bozdu mu ? ( twitch upload sorunu )

TURKCELL SUPERONLİNE BOZDUMU? Evet bozdu. Şikeyetvar'a yazdım artık. Önceden bu bant genişliği kısıtlaması sadece twitchde oluyordu. VPN kullanarak çözmüştüm ona da engel getirdiler. Restramden yayın yapmaya başladım birkaç gün sonra ona da kısıtlama getirdiler. Speedtest değerlerim 150mbps'e...
  20. OZAN J

Fiber ISS bilgisi alma

Merhaba gençler ve her zaman genç kalanlar. Haziranda yeni eve taşınıyoruz borç harç içinde. Bulunduğumuz yerde 2 adet FİBER var. Biri kablonet diğeri ise türkcell süperonline. Tahhütsüz olursa çok daha kafi olur dedim ve Millenicom'un turkcell ile anlaşması varmış Kullanan varmı? Kullandıkları...
Geri