Arama sonuçları: *

• Users: Aswium
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Aswium

Yardım eFootball 2023 klavye ve kol ile 2 kişi nasıl oynayabilir?

Merhaba, aynı pc de klavye ve kol ile oynayamiyorum. Şöyle bir sorun yaşıyorum, mesela kol ile oynarken iki takımı birden kontrol ediyorum. Veya tam tersi klavye ile oynarken...
  2. Aswium

Yardım Fan çoklayıcı tavsiyesi

Merhaba, 120 mm egzoz fanı aldım geçenlerde ve kasada boşta 4 pinli fan girişi kalmamış hiç fark edemedim, aldığım fan 4 pinliymiş. Kasada şuan iki tane önde, bir tane de işlemci fanı var 4 pinli hepsi. Fan çoklayıcı olarak ne almalıyım ve montajı nasıl olacak yardımcı olursanız sevinirim.
  3. Aswium

Öneri KZ Kablolu Kulaklık Önerisi

KZ markasının güncel olarak hangi kulaklığını önerirsiniz? Kablolu model olarak. @Evil Belief hocam önerilerinizi alabilir miyim farklı marka da olur ama kulaklık yapısı KZ tarzı olursa çok iyi olur.
  4. Aswium

Öneri Razer Blackshark V2X için en iyi uygulama

Merhaba arkadaşlar bu kulaklıkta ses kartı olmadığı için ses seviyesinde ve kalitesinde bi tık düşüklük olabiliyor. Kendi içinde gelen kod ile sanal 7.1 ve THX Spatial Audio uygulamalarını kullandığımda beklediğim gibi bir kalite göremedim ama yine de THX Spatial Audio uygulamasının, 7.1...
  5. Aswium

Yardım Razer Blackshark v2 x VS Rampage Drop Plus VS Havit H2002D

Sizce bunlardan hangisi mantıklı olur yardım lütfen? Yüksek ses ve mikrofon önemli.
  6. Aswium

Yardım Gamenote Havit H2002D sesi nasıl?

Merhaba, bu kulaklığı kullananlar yardımcı olabilir mi? Ses yüksekliğini çok merak ediyorum acaba kulaktayken ve takılı değilken sesleri nasıl? Örneğin masanın üzerindeyken bir video veya film izlemeye kalksam sesi yeterli olur mu? Onerebileceginiz başka kulaklık varsa bakabilirim.
  7. Aswium

Yardım .com uzantılı hazırda olan bir sitenin .net gibi diğer uzantılarını kullanmak?

Evet arkadaşlar çalıştığım firmanın isminde .com uzantılı bir site mevcut fakat biz aynı isimde .net olarak site açabilir miyiz? Hukuki olarak sorun olur mu?
  8. Aswium

Mi Note 10 GCAM Astrophotography modu ile çektiğim fotoğraflar.

Merhabalar, geçen gün köye gittiğimde gökyüzündeki yıldızları çıplak gözle izlemek çok keyifliydi, şehirde ışık yoğunluğundan böyle gözükmüyor ve fotoğrafını çekmek istedim, ilk defa denedim ve sonuç benim için inanılmaz güzel gözüktü. Not: Fotoğrafları ortalama 5 dakika da çekiyor ve telefonun...
  9. Aswium

Yardım Pentium G4600 işlemci için en fazla hangi ekran kartını alabilirim?

Şuanda Gt 1030 kullanıyorum ufak bir upgrade hevesine girdim sizce hangi ekran kartı olabilir ve bu arada yurt dışından getirme şansım var rx 580 vs. nasıl olur? Çok masraf yapmak istemiyorum. İşlemci: Pentium G4600 - (Buna da öneride bulunabilirsiniz.) Anakart: H110M pro-vd PSU: 400w -...
  10. Aswium

Yardım Menzil Genişletici Önerisi

Selamlar Superonline Wifi 6 modem var, modem giriş kapısının yanında olduğu için evin arka tarafındaki odalarda sinyal düşüyor bunun için menzil arttırıcı işe yarar mı yardımcı olur musunuz? Şu cihazı gördüm iş görür mü sizce? Xiaomi DVB4235GL
  11. Aswium

Yardım Superonline fiber farklı paket gözüküyor ne yapmam lazım?

Merhaba, bu ayın 23' ünde "Fiber hız şenliği kampanyası" aboneliğim başlamıştı 100/10 mbps hızlarında 12 ay taahhüt yapmıştım 175 tl aylık. Verilen hızdan memnun kaldığım için 2 yıl taahhütlü paketlere geçmek istedim, binamıza turkcell satış elemanı geldiğinde konuştum bugün ve bana "TV+’lı...
  12. Aswium

Yardım Turkcell Superonline Fiber geçilir mi?

Binamıza fiber altyapı gelmiş bulunmakta ve bir satış temsilcisi geldi bugün 100 Mbps Download / 20 Mbps Upload 175 tl fiyat verdi sizce bu fiyat iyi mi veya Millenicom tarzı taahhütsüz firmalara mı yönelmeliyim? ne farkı var aralarında acaba, ping konusu çok önemli benim için. Gaziantep'te...
  13. Aswium

Tüketici Hakem Heyeti Başvurum Sonuçlandı.

Selamlar, bu yılın ikinci ayında internetimin berbat olması nedeniyle dayanamayıp THH' ye başvurdum ama reddetmişler, başvurmak isteyen arkadaşlar için örnek olmuş olur. Açtığım konu linki: Tüketici Hakem Heyetine Başvurdum.
  14. Aswium

Aklımdan bir türlü çıkmayan olay...

Selam arkadaşlar, bu konuyu bayağıdır açmayı düşünüyordum aslında ama bir türlü yazasım gelmedi. Belki psikolojiden anlayan varsa yardımcı olmak ister bana. O zamanlar yaşım 17 falandı yanılmıyorsam, liseye gidiyordum. Bir gün yine okuldan çıktım eve gelmiştim ama ne şans ki anahtar yanımda...
  15. Aswium

Yardım Kz Edx vs Qkz Ak6 sizce hangisi?

Selamlar, bu iki model arasında kaldım sizce hangisi alınmalı? Genellikle basslı müzikler dinliyorum ama diğer türleri de dinliyorum. Ak6 bass açısından daha iyiymiş sanırım ama diğer konularda çok iyi değil diyorlar kullanan varsa yazabilir mi?
  16. Aswium

Yardım Kz Edx alınır mı veya başka önerebileceğiniz?

Selamlar, bu kulaklığı kullanan var mı basslari ve ses yüksekliği nasıl tatmin eder mi? Jbl C100SI ile karşılaştırırsak hangisi daha iyidir?
  17. Aswium

Yardım Kablolu kulakiçi kulaklık önerisi

Merhabalar, genellikle basslı ve yüksek sesli müzik dinliyorum önerebileceğiniz modeller var mı? KZ markası nasıldır bu arada adını sıkça duydum onun iyi modelleri varsa önerebilirsiniz.
  18. Aswium

Çözüldü✓ 200 TL Bluetooth kulaklık önerisi

Merhaba, müzik amaçlı BT kulaklık arıyorum bass ağırlıklı önerebileceğiniz kulaklık var mıdır acaba? Bu arada Lenovo LP1 iyi mi kullanan var mi?
  19. Aswium

Yardım Lenovo LP1 iyi mi veya önerebileceğiniz başka?

Merhaba arkadaşlar müzik amaçlı Bluetooth kulaklık arıyorum, bu iyi mi acaba? Genellikle bass ağırlıklı dinliyorum, yüksek ses arıyorum. Ürün: Lenovo LP1
  20. Aswium

NFC ile banka hesabı açamıyorum.

Merhaba, NFC özelliği açık olmasına rağmen doğrulama aşamasında bir türlü okumuyor, bütün bankalarda denedim neredeyse. Bu arada belirtmek isterim telefonumu düşürmüştüm ekranı kırılmıştı acaba düştüğünde hasar görmüş olabilir mi? Telefon modeli: Mi Note 10
Geri