Arama sonuçları: *

• Users: Kyuten
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Kyuten

Yardım Etsy de oyun hesabı satışı yapmak yasal mı?

Başlıkta da belirttiğim gibi etsy de oyun hesabı satmak yasak mı? Konu hakkında bilgisi bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim.
  2. Kyuten

Bilgisayarımda sorunlar çıktı - Yardım lütfen

Arkadaşlar oyun oynarken birden ekranda siyah küçük noktacıklar belirmeye başladı ve tüm ekranı sardılar. Sonra oyun gitti. Bilgisayarı kullanabiliyordum ama her yerden siyah kareler çıkmaya devam etti. Ufak ve bir sürü siyah karecikler... Bu iki defa ve farklı oyunlarda oldu. Ekran kartı...
  3. Kyuten

Öneri max 1k pc için sandalye önerisi var mı

Kendinizin kullandığı ya da önerdiğiniz bir sandalye varsa söyler misiniz. 1-1.2k maks bütce.
  4. Kyuten

Wallpaper Engine En Sevdiğimiz Duvar Kağıtlarını paylaşalım.

* Bu konuyu wallpaper engine uygulamasındaki en sevdiğimiz duvar kağıtlarını paylaşmak için açıyorum. * Wallpaper Engine ile duvar kağıdı paylaşmak için gereken şey aşağıda yazıyor. * Aşağıda gördüğünüz yere tıklayarak Duvar kağıdının linkini kopyalayıp buraya yapıştırabilirsiniz...
  5. Kyuten

Steam'da oyunlara fps limiti koymak istiyorum.

Steam'da oyunlara fps limiti koymak istiyorum. Bunun için ne yapmalıyım. Kütüphanemdeki bir oyunun fps sini kısıtlamak istiyorum. Yardım edin lütfen nasıl yaparım.
  6. Kyuten

RX 6600 vs GTX 1080 ti

Bu kartlardan birisinin ikinci elini alacağım arkadaşlar. Bu kartlardan hangisinin ikinci eli daha iyidir, bilen var mı?
  7. Kyuten

Öneri 1TB Kaliteli HDD Arıyorum Yardım Lütfennn

https://www.amazon.com/dp/B00FJRS6FU?ref=emc_p_m_5_i&th=1 Oyun HDD si aramaktayım. Şu anda üsttekini düşünüyorum. Maks 700 - 800 tl civarı olursa iyi olur. Oyun oynatacak hızlı ve arıza oranı düşük bir HDD arıyorum. Yardımcı olmak isteyenler varsa öneride bulunabilir mi?
  8. Kyuten

1000 Mbps internetimde garip sorunlar yaşıyorum. Yardım edin.

TurkNet 1000 Mbps internetine geçiş yaptım. Fakat bir sorun yaşamaktayım. Telefon ya da bilgisayar fark etmez; hız testlerine giriyorum ve yeterli hızı alıyorum fakat bu işlemi yapana kadar finding optimal server gibi, yani sunucu aranıyor hatası alıyorum. Sadece bu sitede değil tabi ki bu bir...
  9. Kyuten

Öneri Razer Basilisk X HyperSpeeed Alınır mı?

Konu başlıkta yazdığım fare alınır mı?
  10. Kyuten

Klavyelerde bilinmeyen özellik.

Merhabalar arkadaşlar. Dün gece LED aydınlatmalı blue switch klavyemin kutusundaki yazıların hepsini okuduktan sonra 22 tane ışık modu hariç farklı bir özelliği daha olduğunu anladım. Klavyem kutusunda sağ işaretli ok yön tuşuna basarsam, ışık hareketlerinin hızlanacağını, sol yön tuşuna...
  11. Kyuten

6000tl bütçe ile monitör alacağım. Yardım eder misiniz?

Şu monitörlerden birisini alama niyetindeyim. Sizce hangisi iyi? Bundan önce msi optix G27CQ4 kullandım. Siyah renklerde delicesine ghosting vardı ve bir arızadan iade ettim. Bu sefer IPS panel tercih edeceğim. https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg27aq1a.html...
  12. Kyuten

Öneri 2k 144 hz monitör önerisi lazım çok acil

2k, 144 hz, 27 inc, ips ya da va panel olmasını istiyorum. Tecrübe ve bilgilerinize dayanarak olabildiğince ips glow ve ghosting den uzak öneriler yapar mısınız lütfen. Çok acil! Bütçe 5k
  13. Kyuten

Valorant Planlı Bakım

Valorant planlı bakıma girmiş. Ne zaman bitecek ve yenilikler nelerdir bilen var mı?
  14. Kyuten

Menyoo virüslü mü???

Bu linkdeki menyoo virüslü mü? Virüs total ile arattım, bir şey çıkmadı. Sizce sıkını çıkar mı? https://www.mediafire.com/file/zwvynf8fext827w/Menyoo+2699+TF.rar/file
  15. Kyuten

Yardım Monitörü iade edicem, kabloları karıştırdım.

Arkadaşlar monitörü iadeye yollayacağım ama hangi hdmi kablo onun bilmiyorum. Birisi ince birisi kalın. Farklıyı göndersem ne olur?
  16. Kyuten

Yardım Msi türkiye ile nasıl iletişime geçeceğim

Monitörümün değişimini isteyeceğim ancak msi türkiyenin önce bu değişimi onaylaması gerekliymiş. Bunun için kiminle görüşmeliyim. Bilenler yardımcı olabilrler mi?
  17. Kyuten

Yardım FreeSync açınca titreşim sorunu

Bu probleme sahip Msi monitör aldım. Sizce iade etmeli miyim. İade edip de wiewsonic ips panel almalı mıyım? 1659299703 Konu hakkında varsa bir fikriniz lütfen benimle paylaşır mısınız?
  18. Kyuten

Yardım Monitörü iade alırlar mı?

Kargo teslimatı yapılalı 2 gün oldu. Problemiyse FreeSync açıkken her hangi bir tam ekran uygulama açtığımda ya da f11 tuşuyla Gogle'yi tam ekran yaptığımda ekran da titremeler ve parlaklık değişimleri oluyor. Nedenini çok araştırdım am asla net bir çözüm yok. Tek çözüm FreeSync'ı kapatmak...
  19. Kyuten

Yardım Tam ekranda monitörün Hz i dengesizleşiyor

Monitörün hz si aniden inip inip çıkıyor ve göz kırpması gibi oluyor, yardım edin lütfen. Monitörüm: MSİ Optix g27CQ4
  20. Kyuten

Yardım Yeni aldığım MSİ Monitör arıza benzeri olay

Bu monitörle birlikte youtube'de bir şeyi tam ekranda izlerken hz değeri ani düşüler ve çıkışlar yaşıyor. Saniyede 10, 20 kere inip çıkıyor ve bu durum monitörde ışık kısılıp açılması gibi oluyor. Aynı şey f11 ile tam ekrana girince de oluyor. Yardım eder misiniz?
Geri