Arama sonuçları: *

• Users: KerayG
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. KerayG

🔥İndirim MOZA R5 Racing Simulator Bundle Sepette 25.199 Tl

Normal Fiyatı 27.999 TL , vade farksız 4 taksit oluyor almak isteyen bakabilir. İndirim Sepette uygulanıyor. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_moza-r5-racing-simulator-bundle-masa-ustu-oyuncu-direksiyonu-siyah-1235919.html9.html
  2. KerayG

PowerBoost PB-SS02W Sea View RGB kablosu nereye takılmalı?

Herkese Merhaba, Elimde PowerBoost PB-SS02W Sea View kasa var, kasanın fan güç bağlatısını güç kaynağından verdim çalışıyor ancak rgb fan yerini bir türlü bulamadım. Bu kablo nereye takılmalı veya farklı bir aparat mı lazım ? Anakartım Msi Pro A620M-B
  3. KerayG

5700x ve 7900 Gre 600w 80+ Yeterli olur mu ?

Merhaba arkadaşlar rx 6700 ekran kartından rx 7900 ekran kartına upgrade yapacağım. Elimde şuan 600w +80 psu var. Bu psu sistemi çalıştırmaya yeter mi ? Yoksa her türlü yeni bir psu ihtiyacım mı var ?
  4. KerayG

MSI MAG401QR 40" 1 MS 155 Hz HDR 400 IPS Monitör Alınır mı ?

Merhaba Arkadaşlar, Yarış kokpitine takmalık bir monitor bakıyorum araştırırken bu monitoru gördüm. Düşünceleriniz nelerdir bu fiyat civarında daha iyisini bulabilir miyim ? https://www.teknosa.com/msi-mag401qr-40-1-ms-155-hz-hdmi-dp-typec-hdr-400-ips-oyuncu-monitoru-p-788400857
  5. KerayG

Ryzen 7 5700x için anakart önerisi

Arkadaşlar selamlar, Şu an mevcutta b450 gigabyte gaming x anakartı kullanıyorum 2 gün önce 64 gb 4000 mhz ram almam sebebiyle anakartı güncellemek istiyorum. (eski parçalar ile kardeşime idarelik pc toplayacağım) Aklımda ASUS Rog Strıx B550-F anakartı var ama anakarttan pek anlamıyorum...
  6. KerayG

Rx 6700 en uygun driver hangisi?

Selamlar bugün rx 6700 aldım az sonra sistemime takacağım. Bu ekran kartı için en sorunsuz çalışan sürücü hangisidir? Şimdiden teşekkürler.
  7. KerayG

Ryzen 5 3500x ve rx6600, 6700 ekran kartları

Herkese selamlar şuan rx6600 ve 6700 de fena olmayan indirimler mevcut ancak sistemimde şuan Ryzen 5 3500x bulunmakta. Rx 6600 1080 P'de çok aşırı darboğaz olacağını sanmıyorum ama 6700 darboğaz oranı daha yüksek olacaktır. Eğer rx 6700 alırsam oyunlar oynanmayacak seviyede mi olur ? Fps drop mu...
  8. KerayG

HyperX Core 7.1 Deri Padlerin Soyulması

Öncelikle herkese iyi bayramlar, 7 Eylül 2021 tarihinde Amazon'dan HyperX Core 7.1 kulaklığı aldım. Daha 1 yılını doldurmadan kulaklık pedlerinde soyulmalar başladı. Bunların değişimi oluyor mu yada yenisi yollanıyor mu? Nasıl bir yol izlemeliyim şimdiden teşekkürler.
  9. KerayG

Rtx 3060 almak mantıklı yoksa 6600xt mi?

Herkese merhaba arkadaşlar, 6600, 6600xt ve Rtx 3060 ekran kartları arasından hangisini almam daha mantıklı karar veremedim. Sistemim Ryzen 5 3500x, Gigabyte b450 GamingX, G.skill 16 gb ram, gtx 1050 2 gb. 1080p de darboğaz olacağını biliyorum, ileride işlemcimi değiştirmeyi düşünüyorum...
  10. KerayG

Windows 11 sebepsiz yere donup kalıyor

Herkese selam bilgisayarımda Windows 11 mevcut. Son bir haftadır hiçbir sebep yokken bilgisayar bir anda donup kalıyor sadece fare imleci oynuyor. Klavye yapılan hiçbir işlem çalışmıyor sanki bir video donmuş gibi oluyor. Bilgisayarı kasadaki tuş ile kapatıp açınca düzeliyor ancak ne zaman...
  11. KerayG

Gigabyte B450 Gaming X, XMP olmadan RAM'e overclock yapma

Selamlar, sistemimde XMP aktif ettiğimde mavi ekran sorunları ile karşılaşıyorum. Forumda biraz araştırdım manuel OC da yapılabildiğini öğrendim. Ancak bu konularda pek bir bilgim yok ve hata yapmak istemedim o yüzden size danışmak istedim. XMP de sadece tek profil var o da 3600 MHz. Manuel...
  12. KerayG

XMP açınca Mavi ekran alıyorum.

Selamlar X.M.P yi açınca mavi ekran yiyorum kapatınca bir sıkıntı yok gibi. Bios ayalarında sadece 1 profil var. Elle ayarlamayı henüz denemedim pek anlamadığım için ne önerirsiniz? Sistem özellikleri: Gigabyte b450 gaming x G.Skill RipjawsV 8GB 3600MHz DDR4 Ram F4-3600C18S-8GVK Ryzen 5 3500X...
  13. KerayG

Son 2 haftadır günde 2-3 kere mavi ekran hatası

Selamlar, bilgisayarım son 2 haftadır bazen boştayken bazen de Chrome video izlerken ya da sitelere bakarken mavi ekran veriyor. Oyun oynarken şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ama nedense daha az zorlayıcı şeyler ile uğraşırken mavi ekran hatası alıyorum. Minidump dosyaları...
  14. KerayG

AOC C27G2AE vs MSI 27" OPTIX G27C7 Monitör

Arkadaşlar selamlar, şuan Amazonda 2 üründe indirimde ve 2 ürün arasında kaldım. Önerileriniz nelerdir hangisini almalıyım? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08YJY4JLC/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1...
Geri