Arama sonuçları: *

• Users: Çınar B.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ç

Monitorden goruntu gelmiyor isik tutunca cok az gozukuyo

merhaba sorun basliktaki gibi monitor normal sekilde 2 3 saniye calisiyor sonra kapaniyor isik tutunca ama sayilar falan gozukuyor hdmi vga donusturucu kullaniyorum sorun nedir?
  2. Ç

ryzen 5 2600x için undervolt

merhaba çok fazla performans kaybettirmeden undervolt yapmak istiyorum işlemcim auto ayarlarda 1.4v kullanıyor nasıl yaparım discord üzerindende iletişim kurabiliriz.
  3. Ç

Ryzen 5 2600x için undervolt yapma

merhaba bu işlemciye hangi değerleri yazmam lazım ve nasıl yaparım yardım edermisiniz?
  4. Ç

Boşta 60 derece işlemci sıcaklığı

bunu nasıl çözeceğim lütfen yardım edin kasanın kapağı açık olmasına rağmen bu arada ekran kartı fanı dönmüyorken 50 derece o normalmidir
  5. Ç

Ryzen 5 2600x yük altında 85-90 derece aralığında

merhaba bu sıcaklık normalmi veya nasıl çözerim
  6. Ç

Önü kapalı kasaya fanı nereye koymalıyım

merhaba egzoz fan hariç hiç bir fan yok kasada ve önü kapalı hava almıyor 3 fanım var nasıl bir soğutma yapabilirim ?
  7. Ç

ryzen 5 2600x oyunda 86 derece

bunun çözümü nedir veya normalmidir?
  8. Ç

Bilgisayardan gelen garip ses

Merhaba bugün bilgisayarımda komik bir şey oldu rutin olarak Raze ulti sesi geliyor bunun nedeni nedir?
  9. Ç

Microsoft Flight Simulator Silinmiyor

Merhaba Microsoft Flight Simulatoru Sildim Fakat Depolamam Açılmadı Ne Yapmalıyım
  10. Ç

Sistemim Yeterli Ancak Oyunlar çok fazla kasıyor

Merhaba Nedense Sistemimin Kolayca Kaldırabileciği Oyunları Oynanmıyacak Derecede Kasıyor Mesala Gta 5i Low Ayarlarda Bile Oynayamıyorum Sebebi Nedir?? Ekran Kartı: Gtx 1050ti İşlemci: Ryzen 5 2600x 8Gb Ram 240 GB SSD Artık Oyun Oynamaktan Soğudum.. (Konuyu Tekrar Açıyorum)
  11. Ç

Sistemim Yeterli Ancak Oyunlar çok fazla kasıyor

Merhaba Nedense Sistemimin Kolayca Kaldırabileciği Oyunları Oynanmıyacak Derecede Kasıyor Mesala Gta 5i Low Ayarlarda Bile Oynayamıyorum Sebebi Nedir?? Ekran Kartı: Gtx 1050ti İşlemci: Ryzen 5 2600x 8Gb Ram 240 GB SSD Artık Oyun Oynamaktan Soğudum..
Geri