Arama sonuçları: *

• Users: ÇiktaMuz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ç

Wiewsonic XG2405-2 monitör kablo önerisi

Arkadaşlar ben bu monitörü 1 yıl önce almıştım fakat içinden çıkan kablosu ile 120hz alabiliyorum. Sitesinden baktığımda hdmi 1.4 portlarına sahip olduğu yazıyor ve hdmi 1.4 de 144hz vermesi lazım normalde. verdikleri kablo hdmi 1.4den mi düşük yoksa bazı yorumlarda görmüştüm bazı monitörler...
  2. Ç

Aliexpress 11.11 indirimleri

https://tr.aliexpress.com/item/1005004786749783.html?spm=a2g0o.tm800082477.8877308040.4.66fb7d3bBON4s4&pdp_ext_f= Arkadaşlar 1tb ssd için 530tl baya uygun geldi ama ne kadar gümrük gelir bilmiyorum. Bilen yazarsa iyi olabilir.
  3. Ç

2022 LOL DÜNYA ŞAMPİYONASI

Arkadaşlar seri 2-2 oldu sizce drx alabilir mi maçı ne düşünüyorsunuz. Faker 5 yıl sonra gelen şansı tepebilir ama gönlüm skt'den yana.
  4. Ç

❌İndirim Bitti! Airpods 3.nesil 369tl

Ürün eski fiyatına döndü yine de belki tekrar gelir diye paylaşıyorum. Haberiniz olsun.
  5. Ç

120hz-144hz çok fark var mı?

Arkadaşlar aldığım monitör 144hz fakat içinden hdmi çıktığı ve 120hz verdiği için 144 kullanamıyorum. Sizce 120-144hz arasında ciddi bir fark var mı almaya değer mi? 150fps görüyorum çünkü valoda ve csde
  6. Ç

İşlemci sıcaklığı- Grafik ayarı

Arkadaşlar valoda grafikleri arttırıyorum işlemci sıcaklığı düşüyor fakat FPS tatmin etmiyor. Fakat grafikleri düşürünce de yük işlemciye bindiği için 60 dereceleri buluyor. Biliyorum fazla değil diyeceksiniz yine de ömrünü kisaltabilir mi bu sıcaklıklar onu soracaktım. Bu arada full hd...
  7. Ç

Windows Update Çalışmıyor (Çözüldü)

Dün 8 de başladım windowsu kurmaya hala kuramadım w11de hiçbir uygulamayı kuramadım ve Windows update çalışmıyordu bunda da çalışmıyor. 8 kere falan format attım sıfırdan her türlü yolu denedim olmuyor. W11 pro kurdum olmadı, w10 pro kurdum olmadı w10 home kurdum yine olmadı diskleri ayarladım...
  8. Ç

Windows update güncellemiyor

Arkadaşlar 7 saattir uğraşıyorum ilk önce w11 yükledim baktım uygulamalar falan yüklenmiyor ve birçok sorun yaşıyorum windows updateye baktım ve wimdowsu kurunca hiçbir güncelleme yapmadığını gördüm ama güncel yazıyordu sonra w10 kurdum bu sefer alt panel donması wifi sorunları falan oldu...
  9. Ç

Windows 11 nzxt ve afterburner

Arkadaşlar bilgisayarı topladım w11 kurdum sıcaklığı ölçmek için MSI afterburner yükleyim dedim sorun veriyor çalışmıyor. Nzxt cam yükleyeyim dedim o da çalışmıyor. Sorun w11 kaynaklı mı ben sıcaklığı falan hangi uygulamadan görebilirim bunlardan başka
  10. Ç

Bu kablolar nedir? Nasıl toparlayacağım?

Arkadaşlar 1 saattir kasa ile mal mal bakışıyorum. O kadar çok kablo var ki ben bunu nasıl bağlayacağım çözemedim. Bağlamaktan çok bu kabloları nereye sokacağım onu çözemedim kablolar sıkışıyor hdd bölgesi yüzünden. Yardımcı olursanız sevinirim.
  11. Ç

Fan çoklayıcı yanlış mı almışım kırık mı

MSI forge 100m kasa almıştım fan çoklayıcı yokmuş diye bir fan çoklayıcı aldım da çok garip bir şey gördüm bu normal midir? Fotoğrafı ekliyorum. İki kabloda soldan 3. Tel yok birisinde var.
  12. Ç

Amazon Germany satıcısı

Amazon.com.tr üzerindeki bu satıcı güvenilir midir? Garantisi Türkiyede mi olur Almanya'da mi yardımcı olabilir misiniz güzel bir ssd buldum almayı düşünüyorum. 1638202293 @Kartal34 hocam bir ssd buldum Almanya'dan Samsung 980 500gb 580 çok iyi fiyat değil mi bana öyle geldi :)
  13. Ç

Fan çoklayıcı yardım

MSI MAG force 100m kasa aldım ama galiba içinden fan çoklayıcı çıkmıyormuş. Fan çoklayıcı nedir bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
  14. Ç

H510m-a Wifi Nmve desteği

Bu anakartın nmwe desteği var mı ve nasıl anlayabilirim? M2 yazıyor sadece. Varsa dediğim nmve ssd ile uyumlu mudur? Fotoğrafını ekliyorum anakart ile ssdnin.
  15. Ç

Samsung 970 Evo Plus 250gb

Kioxia 500gb nmve ssd bitince bunu buldum 500tlye alınır mı sizce tek ssd kaldı.
  16. Ç

500 TL'ye ssd önerisi

Her şeyi belirledim ssdde kioxia belirlemiştim zam geldi 100 TL 590tl oldu. Şuan ne önerebilir misiniz 500tl civarına. Amazon ve hepsiburada satıcı olursa sevinirim.
  17. Ç

Bu sistem bu fiyata alınır mı?

Parçaları Amazon, Hepsiburada ve vatandan topladım. İleride ekran kartı eklemeyi düşünüyorum.
  18. Ç

Vatan Bilgisayar Online Satış

Arkadaşlar i5 11400 alacağım da vatandan 2500e internette stok gözükmüyor ama mağazada stok var. Mağazadan alsam aynı fiyata mı alıyorum ve kaç taksit oluyor vade farksız bilen var mı
  19. Ç

İtopya vs. Taksit vade farkı

Arkadaşlar sorum şu ben hazır bir sistem aldım diyelim bu şirketler vade farkı aşırı fazla alıyor diye tek taksit yaptım mesela eskiden bankalar o ücreti kendileri bölüp taksitlendirebiliyordu. Şuanda böyle bir durum var mi varsa ne kadar fark koyuyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi? 12 taksit...
  20. Ç

Amazon Türkiye Black Friday İndirimi

Amazon Türkiye'de Black Friday İndirimi olmayacak mı 26'sına özel?
Geri