Arama sonuçları: *

• Users: Kidcı
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Kidcı

Çözüldü✓ Klavye W A S D tuşlarıyla yazı yazamıyorum

Bu tuşlarla yazı yazamıyorum mesela Google aramada s tuşu seçenekler arasında geçiş yapıyor yazı yazarken başa atıyor ne yapmam lazım? 1690369325 FN+W yaptım düzeldi
  2. Kidcı

Hitman 3 Epic Games TR yama

Hitman 3'ün Epic Games TR yaması varsa atabilir misiniz?
  3. Kidcı

860 TL'ye kadar oyun kulaklığı önerisi

Başlıktaki gibi 860 TL bütçem var. Buna göre önerilerinizi bekliyorum.
  4. Kidcı

LG 24GN53A-B vs LG 24GQ50F-B vs Asus Tuf Gaming VG248Q1B

https://www.trendyol.com/lg/24gn53a-b-ultragear-23-6-1ms-144hz-freesync-tn-fhd-hdmix2-dpx1-gaming-monitor-p-280765112?boutiqueId=61&merchantId=674889&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.99.5...
  5. Kidcı

3K-4K arası Monitör Önerisi

Merhabalar bütçem en fazla 4000 tl. TN panel olmasını istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  6. Kidcı

Windows 11 Dosyalar Gider Mi?

Merhaba şimdi Windows 11 yüklemeye başladım görselde de görülüğü gibi direk Windows Update kısmından kurmaya başladım. Dosyalarım bu şekilde kurulursa gider mi?
  7. Kidcı

Karşı tarafa oyun sesi gidiyor ama kendi sesim gitmiyor.

Merhaba. Kulaklık jakını taktığımda mikrofon jakını yani kendi sesim yerine oyun sesi gidiyor. Zaten biraz problemliydi kulaklık tozunu ala ala sesim gidiyordu yoksa yok jak girmiyor tam ama şimdi jak giriyor ama oyun sesi gidiyor. Nasıl halledebilirim?
  8. Kidcı

Windows 10 Regedit Anahtar Silme Sorunu

Masaüstünde sağ tıklayınca bir uygulamaya donuyor masaüstüm ama başka hiçbir şey olmuyor. Masaüstü gidiyor. Bunun için de internette ve diğer forumlarda da biraz araştırma yaptım ve Kayıt Defteri Düzenleyicisi' nden shellexe diye bir yere gidip ContextMenuHandlers altındaki her şeyi yedeğini...
  9. Kidcı

Gta5 Launcher.exe yok

Gta 5 i epic games ten indirdim ama Gta5Launcher.exe yüklememiş. Ne yapacağım bilmiyorum.
  10. Kidcı

Windows 11 dosya sorunu

Windows 11 kullanıyorum ve bir oyunu modlu halde oynayabilmek için internetten ZIP dosyasını indirdim ZIP ten klasör olarak masaüstüne atıyorum ama içindeki .exe çalışmıyor
Geri