Arama sonuçları: *

• Users: Newep
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Newep

Yardım EVGA CLC RGB 240 mm deneyimi olan var mı ?

https://www.sinerji.gen.tr/evga-clc-rgb-240-mm-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-41790?utm_campaign=cpcSmart&gclid=EAIaIQobChMIur_Q6ICT9gIVAp3VCh1p5AWIEAQYBSABEgIoqfD_BwE Herkese iyi forumlar evga sıvı sogutma hakkında tecrübesi olan varmı Ryzen 5800x işlemcim için alıcam yardımcı olur musunuz
  2. Newep

Yardım Gamepower Skadi 240mm monte edilen plakalık

Elinde Gamepower Skadi 240mm sogutucunun anakart arkasına monte edilen plaka varmıdır acaba ?
  3. Newep

yamaxstore güvenilir mi ?

yamaxstore güvenilir mi ? yardımcı olursanız sevinirim alışveriş yapıcam tesekkurler
  4. Newep

SIVI SOGUTMA ÖNERİSİ

RYZEN 7 5800X ASUS TUF GAMING X570 PLUS https://www.incehesap.com/lian-li-lancool-215-e-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-48657/ OLABİLDİĞİNCE SESSİZ VE PERFORMANSLI BİR SIVI SOGUTMA ÖNERİSİ BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN...
  5. Newep

FP ÜRÜNÜ KLAVYE ÖNERİ

FİYAT PERFORMANS KLAVYE ARIYORUM BÜTCEM : 200 - 400 TL
  6. Newep

STEAM PUBG SMOKE İÇİNDE FPS DROP

Herkese güzel günler dilerim Başlıkta da belirttiğim gibi Pubgde özellikle oyun sonlarında 3 4 adet smoke açıldığı zaman minimum 150 - 130 olan FPS Birden 3-4 saniyeliğine 40-50 FPSlere düşüyor.. Ryzen 7 5800x Asus tuf gaming x570 2x corsair 3600 mhz ram Gtx 1070 evga ekran kartı...
  7. Newep

Pubgde Smoke içi fps düşmesi

Herkese güzel günler dilerim Başlıkta da belirttiğim gibi Pubgde özellikle oyun sonlarında 3 4 adet smoke açıldığı zaman 150 olan FPS Birden 3-4 saniyeliğine 40-50 FPSlere düşüyor.. Ryzen 7 5800x Asus tuf gaming x570 2x corsair 3600 mhz ram Gtx 1070 evga ekran kartı Gigabyte 750 w gold supply...
  8. Newep

GAMEPOWER SKADİ 240'ın AMD montaj aparatlarını nereden bulurum?

Herkese merhabalar sizden bir ricam olacak arkadaşlar elinde gamepower skadi 240 mm sıvı sogutma AMD APARATLARI olan var mıdır acaba zira soğutucuyu etkili kullanamıyorum :( veya bu soğuyucuya uyacak amd aparatları (işlemciye anakarta montajı için..) yardımcı olursanız sevinirim.. Anakart ...
  9. Newep

Sistem performansı nasıl olur ?

Herkese günaydın güzel forumlar.. Öncelikle paylaşacağım sistem oyun odaklı kullanılacak aşağıda yazan parçaların hepsi elimde özellikle benim işlemci ve ekran kartına sahip olup Pubg oynayan varsa performans sormak istiyorum şimdiden teşekkür ederim. RYZEN 7 5800X GTX 1070 Evga 8Gb 256bit Asus...
  10. Newep

500 gb m2 ssd tavsiyesi alabilir miyim

Herkese iyi forumlar.. ryzen 7 5800x Asus tuf x570 plus Corsair 2x 8gb ram Evga gtx 1070 Gigabyte 750w supply Sistemim bu şekilde 2 adet ssd almayı düşünüyorum birisi m2 sistemi kuracağın diğeri normal ssd olabilir depolama yapacağım 500 gb okuma yazması güzel bir depolama arıyorum yardımcı...
  11. Newep

SİSTEM EDERİ NEDİR ?

İŞLEMCİ : Intel i5-9400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci ANAKART : Gigabyte H310M S2V 2.0 Intel H310 2666 MHz DDR4 Soket 1151 SIVI SOĞUTMA : CORSAİR Hydro Series H45 120mm İşlemci Sıvı Soğutucu RAM (BELLEK) : Corsair Vengeance LPX 8GB (2x8GB) DDR4 3000MHz C16 Siyah Ram SSD : Gigabyte...
  12. Newep

SİSTEM HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ ALABİLİR MİYİM..

Herkese iyi forumlar elimde olan parçaların listesini alt tarafa yazacağım nasıl bir performans alırım ne doğru ne yanlış bu konu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum.. Şimdide teşekkürler - AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Gtx 1070 8gb 256 bit evga Asus tuf x570-plus anakart...
  13. Newep

RYZEN 7 5800x İŞLEMCİYE HANGİ SIVI SOĞUTMAYI KULLANMALIYIM

Ryzen 7 5800x işlemci Asus tuf x570 anakart Elimde iki adet sıvı soğutucu var hangisini kullanmalıyım önerilerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden iyi forumlar. https://www.itopya.com/corsair-hydro-series-h45-120mm-radyator-sivi-sogutma-sistemi/...
  14. Newep

İŞLEMCİ VE ANAKART ÖNERİSİ

Evga 1070 ekran kartıma uygun dar boğaz olmayacak işlemci ve anakart önerilerinizi bekliyorum arkadaslar genellikle pubg oynuyorum yardımcı olursanız sevinirim Yeni bir işlemci ile anakart almayı düşünüyorum herkese iyi forumlar
  15. Newep

İşlemci ve anakart önerisi alabilir miyim?

Herkese günaydın, Kullanmakta olduğum i5 9400F işlemci ve H310M anakartımı satıcam. Ekran kartım 1070 Ekran kartıma uygun işlemci ve anakart önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler iyi forumlar..
  16. Newep

HyperX Cloud 2 vs Corsair Void pro (kablolu)

İkisi arasındayım yardım edermisiniz.. Farklı önerilerede açığım İyi forumlar
  17. Newep

İşlemcime anakart önerisi varmıdır

İyi günler herkese.. Güncel kullanmış olduğum i5 9400f işlemcime uygun fiyat-performans anakart önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar teşekkür ederim şimdiden iyi forumlar.. (İleride işlemcimide yükseltmeyi düşünüyorum)
  18. Newep

SIVI SOĞUTUCU SESİ ? konuya video ekleyemiyorum :SS

HAYIRLI RAMAZANLAR ARKADASLAR HERKESE SABAH ODAMI HAVALANDIRMAK İÇİN CAM VE KAPIMI ACTIM ARDINDAN KASANIN İÇİNE BAYA TOZ GİRMİŞ TEMİZLEDİM HAVA TUTTUM BİRAZ SONRADAN AÇTIĞIMDA BİLGİSAYARIMI BİR HIRILTI MEYDANA GELDİ SANKİ VARMIYDI BİLMİYORUM TAM OLARAK AMA VİDEO İLE SESİDE DİNLETMEK İSTERİM...
  19. Newep

Bilgisayardan Gelen Hırıltı Sesi

HAYIRLI RAMAZANLAR ARKADASLAR HERKESE SABAH ODAMI HAVALANDIRMAK İÇİN CAM VE KAPIMI ACTIM ARDINDAN KASANIN İÇİNE BAYA TOZ GİRMİŞ TEMİZLEDİM HAVA TUTTUM BİRAZ SONRADAN AÇTIĞIMDA BİLGİSAYARIMI BİR HIRILTI MEYDANA GELDİ SANKİ VARMIYDI BİLMİYORUM TAM OLARAK AMA VİDEO İLE SESİDE DİNLETMEK İSTERİM...
  20. Newep

n11 sitesinden MOUSE ALINIR MI ?

N11 SİTESİNDE EN UYGUN FİYAT CIKIYOR AMA Bİ TEDİRGİN OLDUM ALINMASI MANTIKLI MI SİZCE ARKADAŞLAR ? TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN İYİ FORUMLAR..
Geri