Arama sonuçları: *

• Users: AsabiHoroz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. AsabiHoroz

Yardım Kasa ön giriş 3 lü fanın 1 i bozuldu

[H3 id='Thermaltake+S200+TG+650W+80+kasam+bu+sanrm+vantilatr+kaynakl+fanm+bozuldu+ya+ok+sesli+ve+alakasz+dnyor+ya+da+duruyor+elle+geri+altryorum.+Bu+kasaya+uyumlu+iyi+bir+fan+nerir+misiniz+arkadalar+']Thermaltake S200 TG 650W 80+ kasam bu, sanırım vantilatör kaynaklı fanım bozuldu, ya çok sesli...
  2. AsabiHoroz

Yardım Ak820 max driver hk.

Arkadaşlar klavyeyi kullanmaya yeni başladım fakat şöyle bir durum var. Wireless halinde ve kablo halinde sıkıntısız çalışıyor, driver ise klavyemi algılamıyor. Kablolu kablosuz denedim yine de görmüyor 3-4 farklı driver kurdum yine görmüyor. Driver'ı sorunsuz kurup kullanan arkadaşlar yardımcı...
  3. AsabiHoroz

Aj159 pro vs glorious model O wireless

Arkadaşlar selam, aj159 pro geldi, elimde de halihazırda kullandığım glorious model O var. Birinden birini satacağım. Hangisini satmalıyım. Hangisi diğerine göre daha iyidir? Bilen veya daha önce böyle bir geçiş yapan arkadaşlar varsa bilgilerinize ihtiyacım var.
  4. AsabiHoroz

Yardım M300s seri numarası hk

m300s rgb yedek faremin kablosu temassızlık yapıyor, garantiye göndermek istiyor ve takip etmek istiyorum. Bu allahın belası farenin seri numarası nerede yazıyor ? Kutusunu araştırdım, farenin altına bakıyorum. 1sgy ile başlayan yeri ve pn kısmını denedim ama kabul etmiyor bunu. İnternette...
  5. AsabiHoroz

Yardım Fc25 te online dostluk maçı problemi

Selam herkese, steam üzerinden fc 25 aldık, arkadaşım ile online dostluk maçında birbirimizi davet edince, kabul ettikten sonra ekran sabit kalıyor arkadan müzik çalmaya devam ediyor. Tab a basıp ea ekranını görebiliyorum ama niyeyse açılmıyor. Sizce neden böyle yapar ? Çözemezsek iade edeceğiz...
  6. AsabiHoroz

Bu laptop kaç lira eder ?

asus tuf gamin f15 i5 10300h 8 gb ram 500 gb harddisk ekran kartı 1650 4gb Arkadaşım satmak istiyor ne kadar eder dostlar ?
  7. AsabiHoroz

Harf notları ve muafiyet hk.

Selamlar arkadaşlar, 3.üniversitemi okuyorum ve hali hazırda çalıştığım için notlarım biraz zayıf. 3.sınıfa geçmek için 1.8 ortalamı tutturmam gerekiyor. Fakat şöyle bir durum var. İlk okulum 4.yıllık örgün bir bölümdü, ardından açık öğretim okudum ve dgs ile 4.yıllık bölüme yerleştim. Açık...
  8. AsabiHoroz

Sistemim + laptopum ne kadar eder ? Stok bitmeden acil

Selamlar arkadaşlar elimde 1 adet kasa 1 adette macbook m1 air var. 2 sini satıp; https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-16-an16-41-r08s-amd-ryzen-7-7840hs-16gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-16-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-qlley-002-p-HBCV00005CJIS3 bu laptopu stok bitmeden almayı planlıyorum...
  9. AsabiHoroz

sjcam sj4000 dual screen 4k wifi hkn.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_sjcam-sj4000-dual-screen-4k-wifi-aksiyon-kameras%C4%B1-siyah-outlet-1230400-3044606.html Selam arkadaşlar, hiç bir fikrim yok aksiyon kameraları hakkında outlet fırsatı var bu fiyata bu ürün alınır mı ? Yoksa başka önerebileceğiniz ürün var mı ...
  10. AsabiHoroz

Teknosa kredi kartı alışverişi yapamıyorum

1099 tl ürünü 3 taksit almak istiyorum fakat şöyle bir hata alıyorum Sorry, one or more products in your cart are not in stock or are no longer available. Bu neden olur arkadaşlar kullandığım kart, Vakıfbank Express card, limitim yeterli günlük çoğu harcamalarda bu kartı kullanıyorum.
  11. AsabiHoroz

Aras kargo ve komedi şovu

Amazon gönderim, aras kargo üzerinden bugün gelmek üzereydi. Kargo takip ekranından izledim aras kargoyu evde olduğumu teyit ettim, evimin önüne geldi kargo arabası, kargocu zile bastı, kapıyı açtım bekledim, bekledim, bekledim ama ne gelen var ne giden, sonra balkona çıktım bi baktım araç...
  12. AsabiHoroz

fifa 24 originde görünmüyor

Selamlar arkadaşlar, origin de Fifa 24 almak istedim fakat origin içinde Fifa 24 yoktu bende ea.com yönlendirmesine tıklayıp siteye girdim Fifa 24 ü aldım fakat originde games library içinde görünmüyor. Satın alım sonrası geç mi geliyor kütüphaneye yoksa MacBook kullandığım için mi göremiyorum ...
  13. AsabiHoroz

Yardım a34 5g vs m34 5g sizce hangisi daha iyi

Selam arkadaşlar, günlük işler müzik ve telefon görüşmeleri için telefon bakıyorum. a34 mü m34 mü kararsız kaldım. Sadece bu 2 telefon arasında kaldım. Hangisini tercih ederdiniz ? Neleri + neleri - dir yardımcı olursanız sevinirim. Bütçem bu telefonlar kadar 10 k Max. Samsung önceliğimdir. iyi...
  14. AsabiHoroz

Öneri/ Forum hakkında;

Acaba şöyle bir öneride bulunabilir miyim sayın yöneticiler ? Forumu belli konularda dışarıya kapatmak gibi ? Mesela, üye olmayanlar dahi gelip f/p ürünlere sadece göz atıp çıkabiliyor veya f/p ürünler çıktığında ziyaretçi olarak girip çekip alabiliyorlar linkleri. Bunun önüne geçmek adına bazı...
  15. AsabiHoroz

Yardım Hepsipara kullanım hakkında;

Arkadaşlar merhaba, hesabımda hepsipara gözüküyor, fakat alışveriş yaparken kullanamıyorum. Bu hepsipara dediği şey nerede geçerli bilen var mı ?
  16. AsabiHoroz

Yardım Bu fiyata bu monitör alınır mı

Prime Üyeleri için günün fırsatı: Lenovo G24-20 23.8" FreeSync 144Hz Monitör 66CFGAC1TK, Siyah https://amzn.eu/d/1uO4XEa Alınır mı arkadaşlar ya da bu fiyata benzer başka bir monitör varsa paylaşır mısınız ? Oyun oynuyorum genelde cs go eu4 bu kadar.
  17. AsabiHoroz

Yardım xbox series s 512 gb 2.el

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-xbox-series-s-512gb-ssd-cift-kol-faturali-garantili-1111018447/detay fiyatı çok mu düşük yoksa ben mi paranoyaklık yapıyorum anlamadım ama alınır mı ? Alınırsa nelere dikkat etmem gerekir bu konsollarda ...
  18. AsabiHoroz

Yardım 2 laptop arasında kaldım

Merhaba arkadaşlar, kardeşim için avukatlık bürosunda kullanmaya yönelik ofis laptopu arıyordum. 2 seçenek cazip geldi sizlerin de görüşlerini almak istedim...
  19. AsabiHoroz

macbook air adaptör ile samsung telefon şarj etmek

Merhaba arkadaşlar Macbook air m1 in adaptörü ile Samsung a54 telefonu şarj etsem bir problem yaşar mıyım uzun vadede ? Macbook adaptör 30 w Samsung a54 adaptör 25 w
  20. AsabiHoroz

Telefon önerisi için yardım lütfen

Arkadaşlar selam, aklımda 3 adet telefon bulunuyor, (linkleri fiyata göre koymadım rastgele görünür olsun diye koydum). Oyun oynamam(sadece 1-2 saat lichesste takılıyorum), kullanım amacım arada dizi film izlemek, müzik dinlemek ve standart günlük işler. (sosyal medyayı neredeyse hiç...
Geri