Arama sonuçları: *

• Users: 74ENES10
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 7

Yardım Disney plus kartımdan para talep etmeye devam ediyor

Benim Disney plus üyeliğm bitti iptal etmek istiyorum ama hesaba giremiyorum ve sürekli papara hesabıma böyle mesaj geliyor. Hem uygulamaya giremediğm için üyeliği iptal edemiyorum hem de kartıma para yatıramiyorum yardım ederseniz mutlu oluru.
  2. 7

Yardım GTA onlineda warehouse malım yok edildi geri getirmenin bir yolu var mıdır?

Dediğim gibi warehouse mal teslimatı yaparken uçak yere çakıldı ve malım yok oldu. Geri getirebilir miyim yoksa o mal artık yok mu? Bir de uçakla teslimatı nasıl yapabilirim warehouse mal satışında? Cevaplarsanız çok mutlu olurum.
  3. 7

Yardım Depolama için hangisini almalıyım

Öncelikle merhaba. Bilgisayarımda (gaming laptop) 256 GB bir M2 SSD var ve oyunlar için yetmiyor açıkçası. Ben de ek bir depolama birimi almak istiyorum ama kararsızım. SSD mi almalıyım yoksa HDD mi fiyat dolayısıyla hdd almayı düşünüyorum. Siz ne önerirsiniz bildiğiniz bir indirim falan varsa...
  4. 7

Xbox gamepass oyunlar yüklenmiyor

Öncelikle merhaba ben gamepass aldım ve Minecraft yükleyecetim ama açılmadı ben de bunn üzerine bir çözüm videosu izledim ve videoda oyun servislerini kaldirmaniz gerekiyor diyordu ben de kaldırdım ve yeniden başlattım bilgisayarı onda sonra böyle olmaya başladı yardım eder misiniz
  5. 7

Windows 10 dosya görünümü değişti

Öncelikle merhaba ben bilgisayarımı sıfırladım ve dosya görünümü değişti normalde yanda da dosyalar oluyordu ama sıfırladıktan sonra bu değişti yardım ederseniz sevinirim
  6. 7

Yardım fortnite yapı inşa edilmiyor

Öncelikle merhaba fortnite'da kreatif veya battle royale farketmez yapı inşa edeceğim zaman olmuyor karakterin elinde kağıdı tuttuğu şekilde kalıyor lütfen yardım edin oyunum zehir olmuş durumda
  7. 7

Yardım Valorant açılmıyor masaüstüne atıyor

Öncelikle merhaba Valorant'a girmeye çalıştığımda bu ekranda olay butonuna basıyorum daha sonra beni masaüstüne atıyor tekrar girmeye çalıştıgimda yine aynısı oluyor nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim
  8. 7

Yardım GTA 5 online açılmama sorunu

Öncelikle merhaba ben GTA 5 online'a girdiğim zaman bir süre loading ekranında kalıyor ardından beni masaüstüne atıyor. Önce story mode'a girip daha sonra online'a girsem de aynı şey oluyor (Not:Epic games üzerinden oynuyorum.)
  9. 7

Steam boacompra hatası

Merhaba ben Steam'de boacompra aracılığıyla forza horizon 4 aldım boacompra'nin tam en sonuna geldim bana hata verdi. Hesabımdan para çekti ancak Steam kütüphanemde yok nasıl çözebilirim bu sorunu yardımcı olursanız çok sevinirim
  10. 7

Fortnite düşük fps sorunu

Merhaba fortnite oynarken FPS'im düşük (80 fps civarı) ekran kartı 3050 Tİ, işlemci ryzen 5 5600, ekranda 60 Hz acaba ekran 69 Hz olduğundan dolayı mı FPS düşük (HP Pavilion model bir gaming laptop kullanıyorum)
  11. 7

Fortnite kamera sorunu

Fortnite'da battle royale maça girdiğimde kamera açılıyor ve sağ altta kamera görüntüsü oluyor hem envanteri görmeme engel oluyor hem rahatsız edici bir şekilde kapatmanın yolu var mı
  12. 7

Yardım GTA 5 online silahçı haritada gözükmüyor

Öncelikle merhaba oyunu yeni yüklediğim için daha 1 saattir oynuyorum ve bir görev yaptıktan sonra silahçı haritada gözükmüyor harita ayarlarından herşeyi göster yaptım ama yine de gözükmüyor yeni başladığım için gözükmüyor olabilir mi
  13. 7

Bilgisayarım için SSD almak istiyorum

Merhaba ben laptopumun depolamasini yükseltmek istiyorum bana bu bilgisayar ile uyumlu olabilecek 500gb'lık M2 SSD önerir misiniz
  14. 7

laptop bir türlü 144 hz olmuyor

Öncelikle merhaba yeni laptop aldım özellikleri arasında 144 hz diyordu ama ekran kartının sürücüsünü güncellediğim halde en fazla 60 hz oluyor yardım ederseniz sevinirim parasını verdiğim ürünün hakkını almak istiyorum
  15. 7

Asus ROG Strix G513IH-HN002 AMD Ryzen 7 4800H alınır mı veya

Aranızda Asus gaming laptopu olan var mı var mı teknik servisi nasıl memnun musunuz
  16. 7

Acer Nitro 5 AN515-55 oyun/ders için alınır mı

Selam,sizce oyun/ders için Acer Nitro 5 AN515-55 alınır mı anlık teknosada 10.499 TL 144 HZ Ekran, 16 gb DDR4 ram, 512 GB depolama var kullanan varsa memnun mu
Geri