Arama sonuçları: *

• Users: Cihan-
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Cihan-

Yardım 3 boyutlu baskı çizimi için laptop ve program önerisi

3 boyutlu baskı yapacağım bunun için laptop önerileri lazım kasmayacak donmayacak ve hangi programı kullanmam gerek
  2. Cihan-

IOS Tr yurt içi 13 ile yurt dışı 14 pro takas yapmak

Başlıkta görüldüğü gibi yurt içi iphone 13 üm var pil 84 kutu var garanti fatura yok yurt dışı 14 pro ile takas yapmak mantıklımı 16 ay açık cihaz
  3. Cihan-

Usb den windows 10 yüklerken siyah ekranda kaldı

Usb den bilgisayara windows 10 yüklerken siyah ekranda kaldı
  4. Cihan-

Yardım Steam pubg fps drop sorunu

Dostlar selamlar ryzen 5 3600 gtx 1650 4gb 16 gb 3200 mhz ram ile pubg de fps drop sorunu yaşıyorum ve oyun oynanılmaz hale geliyor optimize sorunu olduğunu biliyorum ama hiç mi çözümü yok
  5. Cihan-

11. sınıfta açık liseye geçmek

dostlar selamlar konudan anlaşılacağı üzere lütfen okumadan yargılamayın 11. sınıfta 2 kere üst üste sınıfta kaldım devamsızlıktan dolayı açığa geçeceğim lisedeyken de derslerden anlayan bir tip değildim zaten sınav notlarım genel olarak kötü gelirdi hep bende en sonunda kaldım açık liseye...
  6. Cihan-

Webcam bu şekilde oldu

ss i aşağıya bıraktım neden böyle olduğunu anlamıyorum yayın açacağım zaman böyle oluyor
  7. Cihan-

20.000 - 40.000 TL Bandında Ofis iş laptop u önerileri

Selamlar dostlar İş Ofis uygulamaları kullanılacak kesinlikle kasma donma yapmaması gerekiyor biraz uzun süre götürmesi gerek uygulamaları autocad 23-24 falan vb. farklı ağır programlar kullanırken kesinlikle kasma donma yapmaması gerekiyor oyun oynanmayacak laptop da önerilerinizi bekliyorum
  8. Cihan-

Bu zippo orijinalmidir ?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-koleksiyon-objeler-orijinal-zippo-cakmak-1142223103/detay sarı sitede link i bıraktım
  9. Cihan-

Metro last light redux joystick görmüyor

joystick bilgisayara bağlı ama oyun görmüyor ne yapmam lazım
  10. Cihan-

Kız arkadaşımdan ayrıldım tavsiye ?

cevaplayacak herkese şimdiden çok teşekkür ederim dostlar 1 senelik ilişkimdi ilk sevgilimde bende onun ilk sevgilisiydim anlayacağınız bir sürü anı 1 sene içinde herşeyi beraber yaşadık benden soğuduğunu söyledi 2 kere barıştık darladığımı söylüyordu dikkat etmeye çalışıyordum olabildiğince...
  11. Cihan-

VALORANT VAN 9001 HATASI

dostlar selamlar son bios güncellemesini yaptıktan sonra tpm 2.0 hatası alıyorum secure boot açık tpm 2.0 açık ama hala valorantta tpm 2.0 hatası alıyorum çözemedim bir türlü
  12. Cihan-

Spotify premium duo hesabmın şifresini değişirsem arkadaşımın hesabı kapanırmı?

Dostlar selamlar spotify premium duo kullanıyorum kız arkadaşımla beraber ben hesabımın şifresini unuttum parolamı değiştirsem duo hesabı onda kapanırmı
  13. Cihan-

Ryzen 5 3600 ısınma sorunu

Yeni termal macun sürdüm cooler master htk-002 stok fanını taktım boşta 53-55 derece oyuna girince 85-93 derece core performance boost kapalı
  14. Cihan-

Çözüldü✓ İşlemci fanı ramlere değiyor

Selamlar ram değişikliği yaptım işlemcim ryzen 5 3600 fan ramlere değiyor hafif baskı yapıyor ne yapmam lazım
  15. Cihan-

Ram performansı nasıldır

https://www.trendyol.com/kingston/16gb-3200mt-s-ddr4-cl16-dimm-kit-of-2-fury-beast-rgb-ram-kf432c16bb2ak2-16-p-775768086?boutiqueId=61&merchantId=114271 bunun performansı nasıldır kullanan varmı ryzen 5 3600 gtx 1650 li sistemime alıyorum
  16. Cihan-

Sgk Şahıs Ödemesi Nedir

Sgk şahıs ödemesi tc me yatmış fakat farkedip almadığım içim kuruma geri iade edilmiş banka hesabı tanımladım üstünden baya bir süre geçti ödeme durumu 5 diyor bu ne demektir
  17. Cihan-

bilgisayar oyunlarda kasıyor

gtx 1650 ryzen 5 3600 8 gb ram 240 gb ssd 500 gb hdd bu özelliklerde bir sistemim var valorant cs go gibi fps oyunlarında drop yiyorum nasıl çözebilirim yoksa artık yeni bir sisteme geçme zamanım geldimi ram alıp işi çözebilir miyim ?
  18. Cihan-

BİLGİSAYAR NE KADAR EDER

AMD RYZEN 5 3600 8 GB RAM 3000 MHZ GTX 1650 240 GB SSD 500 GB HDD
  19. Cihan-

18 Yaş altı birey pandoradan alışveriş yapabilir mi

Soru başlıkta pandora mağazasından 18 yaş altı birey alışveriş yapabilir mi
  20. Cihan-

Asgari ücret Tahmini

Dostlar selamlar yeni asgari ücret zamlı maaşlar ocaktamı yatıyor şubattamı emekli maaşıda dahil
Geri