Arama sonuçları: *

1. K

G-Helper zaten çalışıyor hatası nasıl çözülür?

G-Helper'ı açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Her açmaya çalıştığımda buradaki G-Helper sayısı artıyor. Buradaki G-Helper'ları kapattıp silip geri yüklemek istediğimde ise. Arkada çalıştığı için silemiyorum. Nasıl bulabilirim çalışan dosyayı ve hatayı nasıl düzeltebilirim? Simgeye...
  2. K

15-20 bin TL telefon önerisi

15-20 bin TL telefon önerisi
  3. K

Sanal bellek boyutu neden bu kadar yüksek?

İşe yarayacağını düşündüğüm bilgiler bu şekilde sizce neden bu kadar yüksek?
  4. K

En uygun fiyata Honeywell PTM 7950 nereden alınır?

ASUS TUF A15 FA507NU laptopum için termal ped almayı düşünüyorum ve aklımda Honeywell PTM 7950 var. En uygun nereden alabilirim?
  5. K

Vento kasada HDD takma yeri nerede

hdd buraya koyuluyor sanırım ama nasıl vidalayacağım 1738485466 Kasa vento marka
  6. K

26 bin TL hazır sistem önerisi

Arkadaşlar 26 bin lira bütçe var sistem önerilerinizi bekliyorum aklımda https://www.tebilon.com/amd-7500f-msi-geforce-rtx-4060-gaming-x-8gb-msi-a620m-e-512gb-16gb-ddr5-ram/ bu sistem vardı ama fiyatı arttığı için başka sistemlere yönelmek zorunda kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  7. K

Sayısal 169 bin ve TYT 225 bin sıralama için bölüm önerileri

Arkadaşlar sınav sonucum: TYT: 225.549 AYT sayısal: 169.784 Bu sıralamaya göre sayısal bölümlerden veya TYT üzerinden hangi bölümleri tercih edebilirim? Balıkesir de yaşıyorum ve buraya çok uzak olmasını istemiyorum. Ankara'dan daha doğuda olmaması daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. Mezuna...
  8. K

Sayısal 169 bin ve TYT 225 bin sıralama için bölüm önerileri

Arkadaşlar sınav sonucum: TYT: 225.549 AYT sayısal: 169.784 Bu sıralamaya göre sayısal bölümlerden veya TYT üzerinden hangi bölümleri tercih edebilirim? Balıkesir de yaşıyorum ve buraya çok uzak olmasını istemiyorum. Ankara'dan daha doğuda olmaması daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. Mezuna...
  9. K

2133MHz CL15 ve 2400MHz CL17 Ram Dual Chanel çalışır mı?

Sistemim: Anakart: Asus Maximus Ranger Vİİİ İşlemci: İntel İ3 7100 Kullanılacak RAM'ler bunlar: Kingston Aegis 8GB 2133MHz CL15 Longline 8GB 2400MHz CL17 Bu iki RAM 2133MHz'de dual channel çalışabilir mi?
  10. K

2.el İ3 7100 ve Asus Maximus Ranger Vİİİ kaç lira eder?

Soru başlıktadır.
Geri