Arama sonuçları: *

• Users: RmznD
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Ps5 Tozlanma sorunu ?

Merhaba arkdaşlar. Bir süre önce ps5 slim aldım. Yerim olmadığı için yatay ayaklarıyla fotoğrafta göründüğü yerde yatay bir şekilde duruyordu. Ancak çok fazla tozlanacağını düşünerek dikey ayaklık alıp fotoğrafta göründüğü gibi koydum. Ancak şimdide ps5 in altında güç kaynağı havalandırması var...
  2. R

The last of us etkisinden kurtulamamak ?

Merhaba arkadaşlar. The last of us'ı bitirmemin üzerinden hatrı sayılır bir süre geçti. PC'ye ilk çıktığında oynayıp bitirmiştim. Ancak şu zamanlarda düzenli olarak oynayıp bitiriyorum. Artık oyundaki her diyaloğu ezberledim sayılır. Part 1'den sıkılıp remastereda döndüm. Bu arada bi sürü oyun...
  3. R

Ekranda yırtılma sorunu ?

Merhaba arkadaşlar. Ben PC de bı süredir ekranda yırtılma sorunu yaşıyordum. Ama ısınınca düzeliyordu. Bı sure önce ekran tamamen gitti ama ps5 i bağlayınca ekranda sorun yoktu. Bende PC bozuldu diye düşünüp ekran kartı bozuldu sandım. Ama bugün ps5 te de az bişey yırtılma olunca monitör den...
  4. R

Ekran kartı driver yüklerken sorun ?

Merhaba arkadaşlar. Birkaç gün önce PC kendi kendine ekran gitti. Ve açmaya çalıştığımda ekran hiçbir şekilde gelmedi. Bugün actigimdaysa ekran vardı ama ekran kartı driver yoktu. Aygıt yöneticisinde ekran kartı görünüyordu. Driveri elle bulup yukledigimde ekran tekrar titreşerek gitti. Fotoğraf...
  5. R

Kredi Kartlarının Limiti Neden Aynı ?

Evet arkadaşlar. Soru başlıktaki gibi Yapıkredi gold kartım var müşteri hizmetlerini aradığımda yeni başvuru yaptılar ve kart onaylandı ama iki kartın limiti de aynı nedenini anlayamadım.
  6. R

NZXT Psu Uyumlu mu ?

Merhaba arkadaşlar. Bende Frisby Venom 9270G ve ASUS B450M Dragon anakart var. PSU değiştireceğim. NZXT C850W PSU bu kasaya ve anakarta olur mu yardımcı olursanız sevinirim. https://www.sinerji.gen.tr/nzxt-850w-c850-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-p-44264?utm_campaign=akakce&v=1.28
  7. R

Frisby 650 W Venom FC-9270G Kasaya Uygun PSU ?

Merhaba arkadaşlar. https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-frisby-venom-fc-9270g-650-w-led-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,453598153.html Bu kasa var bende ve PSU çok kalitesiz. Bazı donmalara sebep oluyor. Bu kasaya MSI'ın 850w PSU'sunu almayı düşünüyorum. Kasaya sığar mı uygun olur...
  8. R

AMD r5 2600 OC Voltaj ?

Merhaba arkadaşlar. R5 2600 İşlemci var ve rx 6700 ekran kartı aldım. Darboğaz olacağı için OC yaptım 4.1 ghz ve voltaj 1.425 yaptım ancak kısa süre sonra amd zaman aşımı hatası aldım. İşlemciye voltaj çok yada az gitmiş olabilir mi? Voltajı 1.35 alıp deniyorum. Bilgisi olan varsa sevinirim...
  9. R

Rx 6700 ve T6 Ultra ?

Merhaba arkadaşlar. Fotoğraflarını attığım gibi RX 6700 ekran kartını ve T6 Ultra yeni taktım önceden Rx 580 8Gb vardı.(Çok Zorlandım.) Birbirine ufaktan değiyor gibi ama çok yük bindirdiğini sanmıyorum ikisi de sağa sola esniyordu. Sizce bir sakıncası olur mu? Bir de işlemci R5 2600 ufak...
  10. R

RX 580'den RX 6700 Driver Güncelleme ?

Merhaba arkadaşlar. RX 580 ekran kartımdan RX 6700 e geçiş yapacağım. Driverleri nasıl güncellemem gerekiyor RX 580 çıkartmadan sürücüyü kaldırıp sonra RX 6700 mu takmaliyim yoksa direk 6700 u takipmı sürücüyü değiştirmeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  11. R

Ryzen 5 2600 için showman T6 soğutucu ?

Merhaba arkadaşlar. Asus b450m dragon anakart ve ryzen 5 2600 işlemci var. İşlemciye OC yapacağım için soğutucuya ihtiyacım var bu uygun olur mu. https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-snowman-t6-ultra-6-fiyati,738140920.html işlemciyle uyumlu mu yardımcı olursanız sevinirim.
  12. R

RX 6700 ve Ryzen 5 2600 uyumu?

https://www.hepsiburada.com/sapphire-amd-radeon-rx-6700-10gb-gddr6-pci-express-4-0-hdmi-dp-ekran-karti-11321-02-20g-p-HBCV00002YN4SL Merhaba arkadaşlar. Bu ekran kartını almak istiyorum. Ama işlemcim r5 2600 ve anakart 3.0 pcı slot Asus b450m Dragon. Çok dar boğaz yaşarmıyım. İşlemciyi...
  13. R

OCCT ile işlemci stres testi ?

Merhaba arkadaşlar oyun oynarken işlemcinin 80 derecelere çıktığını görmüştüm. Kalitesiz 20 tl ye bi termal macun alıp sürdüm fan temizleyememiştim. Çünkü sökememiştim. Sıcaklık değerlerinde düşme oldu ancak çok değişmemişti. Arctic Mx-4 En Yüksek Performanslı Termal Macun bunu alıp tekrardan bu...
Geri