Arama sonuçları: *

1. B

🔥İndirim Yemeksepeti Burger King Kod 30 TL (Kral Avantaj menüsü)

Arkadaşlar bilmiyorum her yerde var mı ama az önce yemeksepetinde gördüm, BK30 Kral Avantaj menüsü kodu gördüm ve sipariş verdim. Paylaşayım dedim Normal içerik ve fiyat : Double whopper jr, King Chicken, Orta Patates, 4 Soğan Halkası, 1L içecek : 90 TL. Kodla 60a düşüyor sanırım. Ben patatesi...
  2. B

HyperX Quadcast S 2599 TL Amazon

Epeydir mikrofon bakıyorum görünce yazayım dedim, quadcast S genelde biraz daha pahalı quadcastten, ilgilenen olursa diye bırakıyorum linki aşağı...
  3. B

700-1200 TL USB Kulaklık önerisi (uzun süreli kullanım için, baskı yapmayan)

Arkadaşlar merhaba, tam zamanlı yayıncıyım, yayınlarımı İngilizce yapıyorum. Kulaklık ihtiyacım doğdu, günde yaklaşık 10-12 saat bilgisayar başındayım, 6-8 saat arası yayın yapıyorum. Şu an kullandığım kulaklık ...
  4. B

3080 ti fiyatı hakkında

Arkadaşım 18k ya 3080 ti alayım mı diye sordu geçen, dedim al, vatandan mağazadan aldı, asus tuf model, iyi mi etti sizce ben dedim kaçırma, iyi mi etti sizce 1657213662 Aldığında bir tane stok varmış, öyle denk gelmiş meraktan bir sorayım dedim, gaming gen mağaza açılışında falan kaça...
  5. B

GG6 12100f 2060 yeni stok 10k

https://www.gaming.gen.tr/urun/178131/pc-hocasi-gg6-intel-intel-i3-12100f-asus-dual-geforce-rtx-2060-evo-6gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Kasa ssd değişip koymuşlar arkadaşlar bu stok dün yoktu. İhtiyacı olan hemen baksın. Alanlara tavsiyem yaz geldi, öne 2 fan alın parçaların...
  6. B

Güncel f/p Cat 6 ethernet kablosu öneri var mıdır

Arkadaşlar muhtemelen yüzlerce açılmış bir konudur ancak güncel olarak 25-30 m f/p cat6 kablosu önerebilecek var mıdır rica etsem, modem çok tuhaf bir yerde olduğu için üst kata balkon aracılığıyla dışarıdan gidecek, hangi özelliklere dikkat edilir vesaire pek bilmediğim için yardımınıza...
Geri