Arama sonuçları: *

• Users: Crozher
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Crozher

Oyun oynarken drop girip siyah ekrana düşme

Yaklaşık 1.5 2 ay önce Asus TUF A15 FA507NUR LP075 model laptop aldım fakat bazen shift tabdan çıkarken bazende bilgisayar donuyor ve siyah ekrana düşüyor monitörde laptopta. Memtest86 ile yaptığım testlerde herhangi bi sorun çıkmadı, kernel-power 41 hatası vermediği için güç kaynağı ile alakalı...
  2. Crozher

Çözüldü✓ Youtube alt panel gözükmeme sorunu

Fotoğrafta göründüğü gibi alttaki panel yok bugün sabahtan beri bu şekilde çözümünü bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?
  3. Crozher

Vxe r1 pro max, atk blazing z1 pro max veya 3k bandı öneri

Şu an aktif olarak logitech g pro wireless kullanmaktayım fakat scroll 2. kere kaydırdığımın tersi yönünde gitme sorunu yapıyor garantiye yollayıp satmayı düşünüyorum. Satmadan önce ise yeni mouseyi almayı planlıyorum şu an aklımdan vxe r1 pro max veya atk blazing z1 pro max almak geçiyor...
  4. Crozher

Laptop için monitör aldım ama digital vibrance ayarı yok

Başlıktada yazdığım gibi laptop ekranında digital vibrance ayarı varken monitörde digital vibrance ayarı yok bunun bi çözümü var mıdır veya nerden ayarlayabilirim renkler çok soluk geliyor.
  5. Crozher

20k ve altı laptop önerisi

Kız arkadaşım universite için laptop almak istiyor arada oyun içinde kullanacak. Bende kendimce bakındım ve birkaç model buldum fakat foruma başvurmak istedim. Daha iyi modeller var mıdır veya bulduklarımdan hangisini almak mantıklı söylerseniz sevinirim...
  6. Crozher

işlemci değişikliği sonucu sistem açılmıyor

asus b450m dragon anakartla birlikte ryzen 3 3100 kullanırken indirimde ryzen 5 5600 e denk geldim ve satın aldım bugün montajını yaptıktan sonra sistem açılmamaya başladı fanlar dönüyor kasanın ışığı yanıyor fakat klavye mouse ve monitörde herhangi bir ışık yanmıyor eski işlemciyi takıp tekrar...
  7. Crozher

Çözüldü✓ 3 bin tl bandında kablosuz mouse önerisi

yaklaşık 4 yıldır asus rog gladius II core kullanıyorum scroll tuşu ve yandaki tuşlar basmamaya bazen de çift basmaya başladı bende wireless mouse almaya karar verdim ama pek bilgim yok aklımda logitech g pro wireless vardı fakat çoğu yerde daha iyisini alırsın aynı fiyata cevaplarını gördüm bu...
  8. Crozher

Çözüldü✓ bilgisayarı garantiye yollarken ek diski sökmeli miyim?

Beyler ortalama 1 hafta sonra bilgisayarı garantiye yollamayı düşünüyorum bilgisayarcı ekran kartıyla alakalı bi sorundan dolayı olabileceğini söyledi ama tam emin değildi ama konu bu değil. Bilgisayarı gönderirken sonradan kendi aldıp taktığım hdd'yi söküp mü göndermeliyim yoksa sökmeden...
  9. Crozher

Çözüldü✓ Formattan sonra harddiskimi ekleyemiyorum

Resim bi tık bulanık kusura bakmayın herneyse konuya geçiyorum bilgisayarımı format sırasında hiçbir sıkıntı yoktu, ekledim pc açıldı kuracaklarımı kurdum sonra fark ettim harddisk gözükmüyor. İnternetten baktığımda ise bende kapalı olan yerler izlediğim vidyoda açıktı ordan ekliyordu fakat...
  10. Crozher

Çözüldü✓ Kulaklığı Garantiye Göndereceğim Fakat Faturam Eksik (Faturayı buldum)

Ortalama 4,5 ay önce 18 Ağustos'da İncehesap'tan "Corsair Void RGB Elite Wireless" ürününü aldım. Mikrofonuyla ilgili sorun oldu sesimde patlama oluyor bu yüzden garantiye göndermek istiyorum. Garanti için fatura veya garanti belgesi isteniyor fakat şu an ikisinide bulamıyorum resimdeki fatura...
  11. Crozher

Çözüldü✓ Kulaklık Garantiye Gönderme

Ortalama 4,5 ay önce 18 Ağustos'da İncehesap'tan "Corsair Void RGB Elite Wireless" ürününü aldım. Mikrofonuyla ilgili sorun oldu sesimde patlama oluyor bu yüzden garantiye göndermek istiyorum. Garanti için fatura veya garanti belgesi isteniyor fakat şu an ikisinide bulamıyorum resimdeki fatura...
  12. Crozher

Çözüldü✓ (Çözüldü) Monitöre yeni hz aralığı nasıl ekleyebilirim ?

göründüğü gibi 75 hz bir monitöre sahibim ama 75.001 e geçirdiğim zaman ekran karıncalanmaya başlıyor ve kullanılmaz hale geliyor 74.973 yaptığımda sorun yok ama bilgisayarı kaptıp açınca veya yeniden başlatınca otomatik 75.001 hz oluyor formattan önce bir şekilde 74 hz seçeneğini eklemiştim ama...
Geri