Beyler merhaba ortalama 40 gündür PC doğru düzgün açmıyorum önceden böyle bir sorunum yoktu ama son 1 haftadır ara sıra oyun oynarken monitör birden gidiyor kasa aktif açık ışıkları yanıyor fanlar çalısıyor sonrasında PC kendisini resetleyip geri açılıyor ne sorun olabilir bilgisi olan var mı...
Beyler ikidir bilgisayar açıkken monitör siyah ekrana düşüyor pc açık klavye ledleri falan aktif ilk seferinde otomatik reset attı pc kendine düzeldi 2.seferde artık kendim kapadım fişleri falan çekip biraz bekledim. Sorunun monitörde olmadığını düşünüyorum. Çünkü görüntü olmadığı sırada aç kapa...
Beyler bir operasyon geçireceğim için bir süre kulak üstü kulaklık kullanmayacağım. Aktif valorant oynuyorum ses kasabileceğim orta bütçede bir fp kulak içi kulaklık önerebilir misiniz
Beyler merhaba şimdi farkettim an itibariyle suan sadece twitchde yayın izliyorum ve görev yöneticisinden baktıgımda gpu kullanımım %100 %90 gibi değerlere git gel yapıyor sebebi ne olabilir.
Beyler merhaba aranızda g pro x wireless kullanan varsa sesler hakkında destek olabilir mi?
Rampage drop gibi bir kulaklıktan bu tarafa geçince ses deneyimi oldukça tuhaf gelen sesler çok tiz acaip bir eq ayarı var fakat arananı bulamıyorum. Eğer kullanıcısı varsa destek olabilir misiniz?
Arkadaşlar merhaba İ7 10700k işlemcim var kasam xpg battlecruiser sıvı sogutma tarafında xpg lavanta rgb kullanıyorum 85 derece işlemci sıcaklıgı normal mi ?
Arkadaslaar merhaba bılgısayarıma format atmak ıstıyorum. Orjinal windows belleğim mevcut ama hıc bır sekılde boot ederek baslatamadım ve ramlerım 3100 mh olarak calısmıyor yardımcı olabılecek var mı ?
Beyler bir kaç gündür kasadan bir ses geliyordu bu sabah uyandım açılmıyor acaba psuda bır sorun mu var dıye düşünyorım dün kapatırken hiç bir sorun yoktu birde i7 10700k rtx 3070 tarzı sistemim için ful modular bir güç kaynağı önerir misiniz