Arama sonuçları: *

• Users: zeken
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. zeken

NVIDIA DENETİM MASASI SORUNU

Merhaba, Son güncellemeden sonra NVCleanınstall ıle driver kurulumunu gerçekleştirdim fakat denetim masası gözükmüyor bilgisi olan var mıdır ?
  2. zeken

Rufusta aldığım bir hatadan sonra pc usb yi okumuyor

Beyler format usbsı hazırlarken rufus hata verdi ve şuan usb okumuyor pc sebebi ne olabilir ?
  3. zeken

1 dakika ekran gidiyor ve resetleyip yeniden başlıyor

Beyler merhaba ortalama 40 gündür PC doğru düzgün açmıyorum önceden böyle bir sorunum yoktu ama son 1 haftadır ara sıra oyun oynarken monitör birden gidiyor kasa aktif açık ışıkları yanıyor fanlar çalısıyor sonrasında PC kendisini resetleyip geri açılıyor ne sorun olabilir bilgisi olan var mı...
  4. zeken

FİYATLANDIRMA HAKKINDA DESTEK OLUR MUSUNUZ?

Merhaba, 12 Saat mesai ile işe başladığım için bilgisayarımı satmayı planlıyorum beyler ama piyasa ederi nedir fiyat biçemedim. GPU: GİGABYTE RTX 3070 CPU: İ7 10700K ANAKART: MSI Z490 A PRO PSU:FSP 750 HYDRO G PRO SSD:KİNGSTON A2000 500GB RAM : VİPER STEEL 2X8 3200 RAM SIVI SOGUTMA: XPG...
  5. zeken

Sorun ekran kartında mı monitörde mi?

Beyler ikidir bilgisayar açıkken monitör siyah ekrana düşüyor pc açık klavye ledleri falan aktif ilk seferinde otomatik reset attı pc kendine düzeldi 2.seferde artık kendim kapadım fişleri falan çekip biraz bekledim. Sorunun monitörde olmadığını düşünüyorum. Çünkü görüntü olmadığı sırada aç kapa...
  6. zeken

G PRO WİRELESS KULAKLIK MİKROFON AYARLARI

Beyler mikrofonda arkamdaki vantilatör sesini nasıl giderebilirim. İyi bir ayarı olan var mı?
  7. zeken

MSCONFİGDE ÇEKİRDEK SAYISI SORUNU

İ7 10700K İşlemcim var bu sahnede 16 yazması gerekmiyor mu ?
  8. zeken

BİLGİSAYARIMI SATACAĞIM NE KADAR EDER ?

İ7 10700K MSI Z490 APRO GİGABYTE RTX 3070 VİPER 2X8 3200MHZ RAM FSP 750W FUL MODULAR GÜÇ KAYNAĞI XPG BATTLECRUİSER KASA XPG LEVANTE RGB 240 KINGSTON A2000 500GB SSD
  9. zeken

Sistemi satacağım fiyat biçemiyorum..

Anakart : Msı z490 a pro Gpu : Gigabyte RTX 3070 CPU: İ7 10700K Ram: Patriot Viper 2x8 SSD: Kingston A2000 500gb m2 Sıvı sogutma Xpg levante rgb Kasa Xpg BattleCruiser Psu: FSP hydro g pro 750w Sizce bu kasamı ne kadara satabilirim beyler ?
  10. zeken

Kulak içi kulaklık önerir misiniz?

Beyler bir operasyon geçireceğim için bir süre kulak üstü kulaklık kullanmayacağım. Aktif valorant oynuyorum ses kasabileceğim orta bütçede bir fp kulak içi kulaklık önerebilir misiniz
  11. zeken

GPU KULLANIM YÜZDELERİ H.K

Beyler merhaba şimdi farkettim an itibariyle suan sadece twitchde yayın izliyorum ve görev yöneticisinden baktıgımda gpu kullanımım %100 %90 gibi değerlere git gel yapıyor sebebi ne olabilir.
  12. zeken

G PRO X WİRELESS EQ AYARLARI Hakkında

Beyler merhaba aranızda g pro x wireless kullanan varsa sesler hakkında destek olabilir mi? Rampage drop gibi bir kulaklıktan bu tarafa geçince ses deneyimi oldukça tuhaf gelen sesler çok tiz acaip bir eq ayarı var fakat arananı bulamıyorum. Eğer kullanıcısı varsa destek olabilir misiniz?
  13. zeken

Format için destek olabilecek var mı

Arkadaşlar formattan anlayan varsa 2dk kısa yardımcı olabilecek var mı?
  14. zeken

LOGİTECH G PRO WİRELESS KULAKLIK ŞARJ SORUNU

Merhaba arkadaşlar 3 gün önce g pro wireless kulaklık aldım. Fakat şarja taktığımda %86dan sonra ilerlemiyor sorun ne olabilir
  15. zeken

SICAKLIK DEĞERLERİ NORMAL Mİ ?

Arkadaşlar merhaba İ7 10700k işlemcim var kasam xpg battlecruiser sıvı sogutma tarafında xpg lavanta rgb kullanıyorum 85 derece işlemci sıcaklıgı normal mi ?
  16. zeken

TWİTCH PANEL YAPIMI

Merhaba photoshop üzerinden bazı konular hakkında destek olabilecek var mıdır
  17. zeken

Format ve xmp yardım

Arkadaslaar merhaba bılgısayarıma format atmak ıstıyorum. Orjinal windows belleğim mevcut ama hıc bır sekılde boot ederek baslatamadım ve ramlerım 3100 mh olarak calısmıyor yardımcı olabılecek var mı ?
  18. zeken

BENQ XL2546 MONİTÖRÜM İÇİN STAND ARIYORUM

Benq XL2546 için monitör standı önerisi olan var mı?
  19. zeken

STOKLARDA KLAVYE YOK MU ARKADAŞLAR FİKİR VERİR MİSİNİZ?

Beyler bütçe 1500 tl civarlarında klavye önerir misiniz? aktif olarak satışta bulabileceğim tkl olmayan
  20. zeken

Psu hakkında destek o

Beyler bir kaç gündür kasadan bir ses geliyordu bu sabah uyandım açılmıyor acaba psuda bır sorun mu var dıye düşünyorım dün kapatırken hiç bir sorun yoktu birde i7 10700k rtx 3070 tarzı sistemim için ful modular bir güç kaynağı önerir misiniz
Geri