Arama sonuçları: *

• Users: Halilo2
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Öneri Arkadaşlar Jbl kulaklık sahte olup olmadığını nasıl anlarız?

Beyler Hepsiburadadan sipariş verdim.Geldi kablolu kulaklık.Jbl 110t idi.129 tl aldım.Ama birinin arkasında JBL yazarken diğerinin arkasında ünlem işareti var.Sizce bir hata mı var.O ünlem olan kulaklık bası az veriyor gibi.Yardımcı olursanız sevinirim.Bir sıkıntı falan mı var aceba
  2. H

Arkadaşlar motorcuyum hangi Bluetooth kulaklık almam gerek

Motosiklet sürücüsüyüm kaskın içinde acı yapmayacak Bir kulaklık önerisi istiyorum yardımcı olursanız sevinirim , Bluetooth olursa mükemmel olur
  3. H

Bluetooth kulaklık mağduriyeti , Hepsiburada

Satıcı Hepsiburada, JBL wave 100 tws Bluetooth kulaklık aldım. Ürün özelliklerinde "su ve tere dayanıklı " yazıyordu. Ben de buna güvenerek aldım. Sipariş elimde ulaştı açtım ama kullanmadım daha sonra şarja taktım direkt. Sonra ürünün www.jbl.com sitesinden inceledim ve su ve tere dayanıklı...
  4. H

Arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var JBL WAVE 100TWS BLUETOOTH KULAKLIK

Arkadaşlar herkese iyi geceler.Hepsiburada dan kulak içi Bluetooth kulaklık aldım.Jbl wave 100 tws.Kulaklık özelliklerinde su ve ter geçirmez yazıyordu.Ben de aldım.Sonra epey sitesinden baktığımda herhangi bi dayanıklılığı yokmuş.İade etmek istedim almadılar.Ne yapmam gerekiyor yardımcı...
  5. H

Shiba nasıl arkadaşlar

Geçen merak edip uygulama indirdim.Shiba insanlar o kadar övüyor ki ben de herhalde bi 20 30bin dolar vardır diyordum.Bi baktım 1 dolar bile değil.Sizce ileride değerlenir mii?
Geri