Arama sonuçları: *

• Users: ardagncc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

lost ark erkenden indirme

beyler şuan lost arkı satın almadım fakat ön yüklenebilir yazıyoşuan veya istediğim zaman oyunu indirebiliyor muyum cuma günü açıldığında inmiş hazır bir şekilde olması için
  2. A

Steam indirimlerinde alınabilecek oyun önerisi

birkaç tane oyun almak istiyorum da çok güzel oyun bulamadım çok şuan bi forza horizon 4 almak istiyorum şuanda alınır mı bu oyun güncelleme fln geliyo mu aktif oyuncu sayısı hala var mı eskisi kadar bide başka hangi oyunları önerirsiniz çok pahalı olmayan
  3. A

arkadaş bu virüs mü?

anlamadım arkadaşıma sordum onda böyle bir şey yok telefonun şarjı çok hızlı bitiyo kontrol ediyim dedim böyle bir şey buldum bu nedir?
  4. A

adaptörüm yanımda yok

sadece kablom var Xiaomi mi note 10 evde Samsung ve iPhone adaptörler var sizce hangisine takıyım
  5. A

telefon şarj aletini unuttum

adaptörü şuan ulaşamaıcağım bi uzaklıkta geri dönüp alamam cihaz xiaomi 2-3 yıl çnce almıştım eski USB grişlilerinden değil hızlı şarj özelliği vardı adaptörün hafta sonuna kadar idare etmem lazım tek kablo alırsam bi şekilde telefona uygun kablo bulup iPhone Samsung adaptöre takarsan bi sorun...
  6. A

sevgiliyle beraber oynanılacak oyunlar

güzel bedava oyun önerileriniz varsa sevinirim hem Android hem iosta olan
  7. A

mi earbuds tekini kaybettim

selam 2 yıldır kullandığım kulaklığın sağ kulaklığı kayboldu sadece solu kullanabiliyorum sadece sağ kulaklığı alabileceğim bir link veya alırsam birbirine bağlayabilirmiyim eminseydiniz söyleyin boşuna para harcamak istemiyorum
  8. A

2 ay önceki dosyayı kurtarma

2 ay önce format atmıştım sizce dosyayı kurtarabilir miyim? nasıl hangi programla kurtarabilirim?
  9. A

format sonrası dosya kurtarma

Minecraft'ta save dosyam vardı 2-3 ay önce oynadığım 2 ay önce format atmıştım ama sadece c ye o yüzden appdata dosyası da silindi onu tekrar almam lazım nasıl kurtarabilirim
Geri