Arama sonuçları: *

• Users: tu9berk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. tu9berk

Epic games indirme hızı düşüklüğü

sahabtan beri fortnite indiriyorum 1000mbps paketim var ama kbps larla indiriyor bazen 0 a düşüyor bazen tam performans 12mb indiriyor şu saatte biraz gözlemledim evdeki herkes uyuyor ekstra internet kullanımı yok sebep nedir bilen var mı ?
  2. tu9berk

Yardım sıvı soğutma fanımdan ses geliyor ama bir türlü çözemiyorum

sıvı soğutmanın fanından sürtme sesi geliyor tık tık tık tık söküyorum takıyorum her şeyi yaptım düzeltemedim yardımcı olabilecek var mı
  3. tu9berk

windows 10 şifre sorunu

şimdi pcye windows 10 kurdum kurarken bilgisayarın ethernet kablosunu söktüm şifte sormadı bilgisayar şifresiz açılıyor. microsoft hesabı girersem açılışta şifre istemeye başlar mı?
  4. tu9berk

Öneri sıvı soğutma önerisi

r5 7600x için sıvı soğutma lazım önerilere açığım. kasa: Vento vg07f -240mm -am5 / 4 -hem hakkını vermeli hemde uygun olmalı f/p ürün -argb olursa süper olur önerilerinizi bekliyorum şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim <3
  5. tu9berk

ea appten aldığım apex coini steamde kullanabilir miyim ?

steam dolar olayları yüzünden apex coinler baya pahalandı. ea appte 1000 coin 190 tl iken steamde 10 dolara satılıyor. ea appten alsam steamde kullanamaz mıyım bilen varsa yazabilir mi?
  6. tu9berk

Gaming laptopumu satmak istiyorum kaça ilana koymalıyım?

27.12.2021 tarihinde itopyadan aldığım lenovo legion 5 17ach6h laptopımı satmayı planlıyorum. Ama ikinci el sahibindende ve letgoda ilan göremedim. Özellikleri: 17.3 inç, 144hz, r7 5800h, rtx 3070, 16 gb ram, 1 tb ssd. İlk kez gaming laptop almıştım ve sıcaklık değerleri gaming laptop için...
  7. tu9berk

Çözüldü✓ wireless kulaklığımda ses kopma problemi yaşıyorum.

1 seneden beri hyperx cloud core wireless kullanıyorum ama 1 gündür ses kayıpları yaşıyorum. Oyun esnasında bir anda ses gidiyor 2 3 saniye sonra geri geliyor. Sebebi nedir tam anlayamadım acaba alıcısına uzak mı kaldı resetleme işlemi nasıl yapılıyor onu da bulamadım.
  8. tu9berk

Üniversitede interneti nasıl çözerim ?

Üniversiteye gideceğim şehirde bir pansiyon ayarladık pansiyonun interneti var ama min. 20 kişi kullanacağı için pek hayır beklemiyorum. Gündelik için kullanılabilirdir belki ama çok fazla rekabetçi oyun oynarım internet delirtir beni. Bu sorunu nasıl çözerim? Süperbox falan düşündüm başka konu...
  9. tu9berk

Öneri Taşınabilir wifi ile oyun oynanır mı ? (superbox falan)

Üniversite için başka bir şehre taşınacağım pansiyon tuttuk 10 ay ve ranked oyunlar oynarım. Ortak wifi olduğunu söylediler ama 10 belki 20 kişinin kullandığı wifiden hayır gelir mi bilmiyorum superbox falan baktım. Rekabetçi oyunlarda çok ping çıkarır mı yada kopma vs dertleri olur mu ? ( Ev...
  10. tu9berk

monitör seçerken g sync veya freesync olduğuna çok dikkat etmeli miyim

laptop kullanıyorum içerisinde 3070 var. Monitör alacacağım ama g-sync özellikli monitörler freesync lere göre daha pahalı. Özelliklerden biraz kesip g-sync mi almalıyım yoksa 2k 27'' freesync mi?
  11. tu9berk

Çözüldü✓ Game ready driverını indiremiyorum

Game ready sürücüsü sürüm 512.77 sürüm tarihi 12/05/22 geforce experience ı açtığımda sürücü mevcut gözüküyor ama indir tuşuna basamıyorum. Bir önceki sürücüye bakıyorum onda şu anda kurulu yazıyor indir tuşu yok 3 noktaya bastığımda yeniden kur yazısı çıkıyor. Experience ı silip yeniden...
  12. tu9berk

%60 klavye önerisi olan var mı

%60 klavye önerisi olan var mı 500tl civarı olursa güzel olur
  13. tu9berk

razer basilisk v2 mouse button 6 problemi

bu fareyi bilen bilir 2 tane sol kısmında tuş var ve opsiyonel olarak 3 e çıkartabiliyorsun ama uygulamaya girdiğimde bu 3. opsiyonel tuşa işlev veremiyorum işlev derken diğer 2 tuş mouse button 4 / 5 diye adlandırılmış ama mouse button 6 seçeneklerim arasında yok kullanan varsa yada çözümünü...
  14. tu9berk

Öneri Kulaklık önerisi lazım

Genellikle first person shooter oyunlar oynuyorum. Kulaklık önerebilir misiniz ? Bütce 1000 tl + - oynayabilir, mesela dersiniz 1300 1400 TL'ye şöyle bir kulaklık var düşünülür. Kablolu kablosuz mu diye düşünüyorum fiyatlardan pek haberdar değilim ama kablolu daha iyi kulaklık varken aynı fiyata...
  15. tu9berk

farklı oyunlarda nasıl aynı sensitivity kullanabilirim

valorant oynuorum 0.3 sens mouse 1000 dpi apexte nasıl aynı sensi ayarlayabilirim ?
  16. tu9berk

Haylou gt1 kulaklığımı bilgisayarımda kullanamıyorum

Haylou gt1 kablosuz kulak içi kulaklık kullanıyorum. Bilgisayara bluetooth la bağlıyorum sonra ayarlardan çıkış aygıtını kulaklık seçiyorum buralara kadar hiçbir sıkıntı yok. Ama kulakıltan ses gelmiyor, telefonda deniyorum hiç sıkıntı yok ama bilgisayarda ses vermiyo acaba biraz eski bir...
  17. tu9berk

valorantta alt tab atınca oyun kapanıyor

başlıkta yazdığı gibi valorantta alt tab atınca oyun kapanıyor başına gelen var mı ?
  18. tu9berk

İtopyadan aldığım laptopın fiyatı düşmüş aradaki farkı geri verirler mi

2 hafta önce laptop aldım 25k ya şuan 24 e satılıo iade edebilirim kutusuna kadar her şey duruyor. Yazsam aradaki 1k yı verirler mi ?
  19. tu9berk

4k ya kadar fiyat performans bir telefon önerebilir misiniz ?

anneme doğum günü hediyesi olarak alacağız kamerası ve depolama alanı önemli
  20. tu9berk

Vio nun panda diye bir şarkısı varmış nerde bulabilirim ?

Pek türkçe rap dinlemem. Bir arkadaş bu şarkıyı bulmuş çok türkçe rap sevdalısıdır diğer arkadaş istiyor vermiyo ayar oldum adama. Ben bulup vereyim bende rahatlayayın oda rahatlasın kurtulalım. Eğer kendisinde olan bi koca yürekli adam varsa atabilir mi? Gmail, one drive yada site linki vs...
Geri