Arama sonuçları: *

• Users: Frazled
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

9070xt Yardim lazim

Yeni 9070 xt ekran karti 1 kere normal taktim. Sonra kartla birlikte destegi geldigi icin destegi takmak icin tekrar actim. Destegi takarken acaba icine ekran kartinin vida dusmesindenmidir(sorun olmadan cikardim) veya destegi cok sikmamdanmidir kart acilmadi. Anakartin isigi yandi. Bende...
  2. F

Çözüldü✓ Turktelekom 1000mbs paket gecisinde hata aliyorum

Geçenlerde türktelekom altyapisi geldi. Turktelekomu arayip sordugumda 1000mbs destekliyor dediler. Bende o paketi aldim ama paket tanimlanamamistir gibi bir hata aldim. Sonra internetten almayi denedim yine ayni hata. Turktelekomu geri arayip altyapi aslinda 1000 desteklemiyor diye olabilir mi...
  3. F

2.el s24 ultra mı 0 s24 plus mı

Yeni telefon almak istiyorum. S24 ultra 2. el ve 0 s24+ arasında kaldım. 2. El ultrayı amcam sattigi için güvenilir ama hiç 2.el telefon almadigim icin emin degilim. Gün icinde telefonu baya kullaniyorum. Fiyatlarinin yakin oldunu varsayiyorum sormadim daha 2. Ultranin fiyatini. Öneriniz nedir...
  4. F

Çözüldü✓ Bu tarz perdelerden Türkiyede var mı?

https://guardblinds.com/products/guard-total-blackout-blinds?variant=49597376627029 Pencereme karartma perdesi alirken tiktokta bunları gördüm ve bayıldım 0 ışık geciriyorlar ama Türkiye satıcılarını bulamadım. Yurtdisindan siparis verirsemde baya pahali geliyor. Türkiyede satan var mı...
  5. F

Anakartımdaki usb bağlantısı yavaş

Anakartıma kablosuz klavye mouse kulaklik donglelarini takinca hep baglanti kesilmesi sorunu oluyor. Kopup duruyor. Dobgle i kasanin üstünde açma kapama tusunun yanindaki usbye takınca kopmalar tamamen kesiliyor(kasanın usbleri daha uzakta kalıyor klavyeye ona ragmen daha iyi cekiyor). Sebebi...
  6. F

İş eldiveni önerisi lazım

Yağ geçirmez, kesilmeye karşı dayanıklı bir iş eldiveni bilen varsa tavdiye edebilir mi?
  7. F

Askerlik erteleme acil yardim lazım

Yoklama işlemlerimi acilen yapmam icin e devletten mesaj geldi. Ben de ozaman ögrendim öyle bir şey oldugunu. İnternetten askerlik nasıl ertelenir diye yazdigimda askerligim bolumune girip assagi kaydirinca ertele secenegi cikiyor ama bende öyle bir seçenek yok. Ne yapmalıyım?
  8. F

Siteler google tarafından otomatik çeviriliyor.

İnternet ne kadar araştırsamda kapatmanın yolunu bulamadım. Ayarlar dil seçeneğinden çeviriyi kapatsamda bu çıkıyor ve gerçekten bi zamandan sonra çok can sıkıcı oluyor. Bilen varsa çözüm sunarsa sevinirim.
  9. F

Üni ögrencilerine özel indirimli şeyler nelerdir?

Üniversiteye geçtim üni ögrencilerine indirim yapan abonelik sistemleri hangileridir bilen var mı? Youtube premium bildigim var sadece. Okadar üniye geçtiysek ekmeğini yiyelim(açıktan puansız üniye gidiyorum).
  10. F

Çözüldü✓ Msi b650 gaming plus wifi bios

Mi b650 gaming wifi anakartını aldım sistemimi ddr5'e geçirmek için. Diğer sistem parçalarım da gelince kurucam pc yi. Sorum bios update'i yapilirken elektirik giderse(bizim evde elektirik kesintileri yaşanabiliyor durduk yere) anakart yanar mı? Yoksa kendisinin bir koruma mekanizması var mı?
  11. F

Açık ögretim yardim lazim

Açıktan okurken çalışmaya başladım bu sene. Yakın zaman içinde sınavlarım var. Sınav tatihleri atıldı ama sınavın nerden nereye hangi konuları içerdiğini bilmiyorum. Auzef istanbul üniversitesi uluslar arası ticaret okuyorum. Nerden öğreniceğimi bilen varsa yardımcı olmanızı rica ediyorum.
  12. F

Çözüldü✓ Bios update gerekli mi?

Msi b650 gaming plus anakartı ile ryzen 7500f islemci alicam. Bios update etmem gerekir mi çalismasi icin?
  13. F

❌İndirim Bitti! Razer Kraken V3 PRO 5379 TL !!!

Diğer sitelerde 6800 den başlayan kulaklık şuan 5379 tl. Ben kendime aldım isteyenler baksın. Linki...
  14. F

Çözüldü✓ 5000 tl civarı kablosuz kulaklık öneresi

Kulaklık arayışındayım. Bugün G733 kulaklık kargom geldi. Denedim ama kafama küçük geldi, ses kaliteside okadar iyi değildi. Online ses kasmalı oyunlar oynan biri değilim hikayeli oyunlar için kullanicam daha çok. Başka bir kulaklık alıcam 5000 tl civarına önerileriniz nelerdir? 3 şey arıyorum...
Geri