Arama sonuçları: *

• Users: Uyumsuz10
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Uyumsuz10

🔥İndirim Tadım sportif bar 40 adet 609 TL

Tanesi 15 liraya geliyor 750 üstü 150 tl kupon var Tadım Sportif Bar 30 gr x 40 Adet https://app.hb.biz/FURqEOoOtQhV
  2. Uyumsuz10

İstanbul Avrupa Yakası Bit Pazarları

Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşımla istanbul avrupa yakasında bulunan bit pazarlarını gezmek istiyoruz. Hangi bit pazarı daha iyi, hangisinde ürün çeşitliliği daha fazla, hangisinden başlamalıyız. Gidip gezen, beğenen varsa hangi pazarın gezilmesini tavsiye eder? Cevaplayan arkadaşlara şimdiden...
  3. Uyumsuz10

Yeni DA F/P Sistemi GT2 satın alma sorunu?

Merhabalar. Sistem sitede sparişlerimde gözüküyor. Kart bilgilerimi felan girdim banka mesajı geldi onayladım. Ama sparişlerime girdiğimde durum beklemede gözüküyor spariş numarası daha oluşturulmuş bir şekilde ama ödeme beklemede görüküyor. Kartımdan para daha çekilmedi ne yapmam lazım?
  4. Uyumsuz10

Kule soğutucu önerisi

Merhabalar. Kasa modelim corsair spec delta rgb. İşlemcim ryzen 5 3600. Bu iki bileşenlere uygun, uygun fiyatlı kule tipi soğutucu düşünüyorum. Model olarak dark freezier x129 u uygun gibi gördüm fakat kasaya sığar mı emin değilim. Önerilerinizi, tavsiyelerinizi bekliyorum. Hayırlı bayramlar.
  5. Uyumsuz10

Logitech G512 Switch Değişir Mi ?

Arkadaşlar merhaba. Logitech g512 gx blue switch klavyem var. Yeni aldım bu blue switch sesi bayağı rahatsız etti bu switch leri değiştirme şansım var mı?
  6. Uyumsuz10

ASUS TUF Gaming Monitör VG24VQR

Beyler amazondan 2.300'e aldım. H.o mu g.o mu?
  7. Uyumsuz10

G4 sistem win 11 sorunu

Anakart Asus prime b450m-k II Win 11 e yükseltmek istiyorum ama bu bilgisayar güvenli önyükleme özelliğini desteklemelidir diyor. Tpm sıkıntısı da vardı biostan halletim ama bunu halledemedim. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
  8. Uyumsuz10

G4 sisteme Ram tavsiyesi.

Arkadaşlar merhaba. Elimde patriot viper elite 16 gb (8x2) 3600 mhz cl 20 değerinde ram var. Sizce sistemde gelen Gskill 16gb (8x2) 3200 mhz cl 16 değerindeki RipjawsV rami kullanmak mı daha mantıklı yoksa patriotu mu kullanayım? Patriotun cl değerinden dolayı biraz şüphelendim ama 3600 mhz de...
  9. Uyumsuz10

Samsung odyssey g3 Alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/samsung-odyssey-g3-24-1-ms-144-hz-freesync-dp--hdmi-haspivot-full-hd-monitr-ls24ag300nuxuf-p-HBCV000016HL8L?url_src=and-product-detail Sizce bu fiyata Samsung oddesey g3 24" 144hz 1 ms alınır mı
Geri