Arama sonuçları: *

• Users: Scaredy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Scaredy

Yardım Acer Nitro 5 An515-46 3070ti Fan Tıkırtı Sesi

Ses dosyası atamadığım için rar şeklinde bir video paylaştım, bu rardaki video bilgisayara çok yakın hali. Olay dün gerçekleşti ve şu anda devam ediyor. Garantisi var sizce göndermeli miyim yoksa yazılımsal bir sorun olabilir mi? Format attım çözülmedi, nitrosense içinden fan ayarlarıyla oynadım...
  2. Scaredy

Kernel 41 Hatası ve siyah ekran

Merhaba, for honor veya cs2 oynamaya çalıştığımda oyuna girerken veya oyun ortasında monitörüm simsiyah oluyor sinyal gitmiyor ve fanlar deli gibi dönüyor. Ramleri test ederek denedim, Powersupply ım önceden 600w rampage idi ve ondada yapıyordu (Mecburen kasayla gelmişti) ve onu corsair 550w ile...
  3. Scaredy

699 TL Kulaküstü Usb Bağlantılı Kulaklık

Oyun için -Kulaküstü -mikrofonlu -usb bağlantılı Kulaklık önerisi istiyorum. Şimdiden teşekkürler
  4. Scaredy

Ajaz Aj099 Please connect your device hatası

Başlıkta söylediğim bir durumum var. Mouse'u yaklaşık 10 20 kere kablolu veya kablosuz olmak üzere bağladım. sol + sağ + orta click yaparak yeniden yeniden bağladım fakat bi türlü çözemedim. Programı ajazz'In orjinal sitesinden indirdim aj099 için. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim...
  5. Scaredy

Anakarta pcie express 1 wifi karr

Merhaba bu gösterdiğim pcie express 1 slotuna bu attığım linkteki ürün çalışır mı? Ve sizce almalımıyım teşekkürler. https://www.amazon.com.tr/Mini-PCI-Bilgisayar-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCr%C3%BCn/dp/B0CCTWV7Q3
  6. Scaredy

Arkadaşlar 32 bin tl ye aldım. Yorum yapar mısınız?

https://www.amazon.com.tr/Acer-AN515-46-Diz%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar-NH-QH1EY-001/dp/B0C8NVFGX7
  7. Scaredy

30 - 31 bin tl Laptop Aralarında kaldım

Selam, genel olarak render, kodlama, oyun vb şeylerde kullanılacak 30 -31k laptop arıyorum 31k yı geçemiyorum. Bulduğum 2 - 3 laptoptan yardımcı olursanız sevinirim. (NOT : DELL Alınır mı dell in sıkıntıları var mı bilmiyorum teşekkürler okuduğuma göre bazen oluyor diyorlar)...
  8. Scaredy

30 bin TL arasında 3 laptopta karar kılamadım.

Başlığa yazdığım gibi hangisini alacağıma karar veremedim yardımcı olur musunuz. Hangisini seçtiyseniz nedeniyle öylerseniz çok güzel olur...
  9. Scaredy

Max 30k Laptop üstüne çıkamıyorum

Yeni ısınmayan laptop videosundan sonra zaten aklım karışmışken iyice karıştı elimde 2 laptop var yardımcı olursanız çok sevinirim. https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-16-s0063nt-amd-ryzen-5-7640hs-16gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-16-fhd-tasinabilir-bilgisayar-8q4k3ea-p-HBCV000053UTPS...
  10. Scaredy

Hp nin ısınmayan bilgisayarları

Selam, Donanım arşivinin son videosundan sonra hp victusun ısınmadığını gördüm ve fena olmadığına karar verdim fakat 3050 li olanı alacak kadar bütçem olduğunu farkettim. Küçük bir araştırmadan sonra 3050 nin 90w olduğunu farkettim. Sizce bu laptopun 3050 lisi alınır mı? HP Victus Laptop 16 -...
  11. Scaredy

James Donkey 720 veya 800 tl bandında daha iyi bir kulaklık

Ben şu anda James Donkey 711 modelindeki kulaklığı kullanıyorum. Yaklaşık 5 senedir de kullanıyorum ve artık bu kulaklığın ömrü dolmak üzere. 800 Tl ye kulaklıklara baktığım zaman James Donkey 720 nin fiyatının gayet uygun olduğunu gördüm. Bir arkadaşımda yaklaşık +1 yıldır bu kulaklığı...
  12. Scaredy

35 Bin Tl Bilgisayar

35 Bin Tl Ye Kadar Bütçem Var. Render yapacağım bir bilgisayar alacağım isteklerim: mümkünse minimum 3060 Büyük bir 4k monitor (canlı renkli) Tek bir siteden olursa sevinirim.
  13. Scaredy

Linux mint mate kaldırılamıyor

Mint kullanıyorum Kde-Plasma kurdum ve MATE'i kaldırmak istediğimde mate gibi sanal paketler kaldırılamaz diyor. Root olarak girmem bile işe yaramıyor ne yapmalıyım?
  14. Scaredy

Elimde Ekran Kartı, Kasa, PSU var.

Merhaba yukarıda yazdığım gibi elimde 3 parçam var sadece Ram, İşlemci ve anakart ihtiyacım olacak. 3500 lira bütçem var elimde RX 580 8 gb Psu 600W Yeterince soğutmalı bir kasa İşlemciyi besleyecek bir kule soğutucum var. Önerilerinizi bekliyorum.
  15. Scaredy

GPU ve CPU için termal macun önerisi.

Selam, yaklaşık iki yıldır termal macunu gpu ve CPU nun stok termal macunu ile kullanıyorum ama son zamanlarda PC bazen ısıdan kendini kapatıyor. Sorunun sebebinin ısı olduğundan %99 eminim o yüzden 150 TL araliginda hem CPU hemde GPU ortak şekilde bir termal macun almak istiyorum. Kryonaut...
  16. Scaredy

Asus x542u için M2 Nvme vs M2 Sata

SSD olarak hangi tür almalıyım. 512 veya 500 gb almayı düşünüyorum fakat nvme veya sata türü olup olmadığını bilmiyorum. 2 bulduğum ssd var başka öneriniz varmı acaba. Birde nvme vs sata farkı nedir...
  17. Scaredy

Laptop SSD upgrade etmek istiyorum

Laptopun ssdsini güncelleyeceğim m2 ssd olduğunu biliyorum böyle 500 gb lık bir ssd arıyorum 700 tl veya 1 tb ssd olur 1100 tl ye kadar önerebilir misiniz? acaba? Ayrıca bunu buldum bu alınır mı...
  18. Scaredy

Bloody W70 Max Alınır mı?

Selam, ben eli büyük olan ve daha çok palm grip oynayan bir insanım. Geçen günlerde elimin boyunu bir mouse da ölçmek için bloody w70 kullandım ve elime tam oturdu. Bu mouse vatanda satılsa da internette daha ucuza satılıyor ayrıca CORE 3 ve CORE 4 özellikleri varmış. Şimdi sorum ise ben bu...
  19. Scaredy

350 TL Altında mouse için öneri

Selam. Viper mini ve basilisk x hyperspeed dışında bir mouse arıyorum. Palm grip bir tutuşum var. Bilekten itibaren parmak ucuna kadar 18 cm bir elim ve genişlik olarak ise 7 cm bir elim var. 10 tl daha bütçeyi zorlayıp aşağıdaki Asus u alabilirim fakat elime uyarmi veya ne olur bilemiyorum...
  20. Scaredy

300 ila maksimum 350 TL arası orta büyük el mouse

Selamlar elim 15 cm uzunluğunda 8 cm genişliğinde. Rival 3 - gladius 2 - omen reactor mouse vb. Tüm mouselara baktım fakat bir karar kilamadim. Elime uygun bir mouse onerirmisiniz ?
Geri