Arama sonuçları: *

• Users: Umuti
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Umuti

Itopya Donanim Arsivi G4 Sorunları

Selam arkadaşlar , bundan 3 4 yıl önce DA G4 sistemini itopya uzerinden satın almıştım. 3 fanlı gigabyte 3050 olan paketi. Neyse ustunden 1 yıl geçtikten sonra bilgisayarımda arızalar meydana gelmeye başladı, kendiliginden kapanmalar usblerin devre disi kalması falan. Sonra aldiris etmedim ta ki...
  2. Umuti

Pc Windows 11 Güncellemesini Desteklemiyor ?

Selam, Biostan Secure Boot'u Windows UEFI Yaptım. Hala bu uyarıyı alıyorum yardım edebilirmisiniz
  3. Umuti

Gamepower Mihawk Kulaklığın Sadece Sağ Tarafı Çalışıyor !

Selam arkadaşlar bundan 2 3 ay öncesine kadar kulaklık gayet iyi çalışıyordu ama sonra sol kulaklık çalışmamaya başladı temassızlık var galiba bunu nasıl çözerim Not : Garantisi Bitti
  4. Umuti

Pc Fön makinesi Tutmadan açılmıyo

Selam beyler benim pc 1 yıldır power tusuna basiyorum fanlar donuyor klavye mouse ekran falan gelmiyordu bende şansa pcnin içinde fon makinesi tutuyorum bi 10 15 sn uzaktan sonra acıyorum pcyi normal aciliyor. Fön tutmadan baslatmaya kalkarsam pc acilmiyor gene bazen arada açılıyor tutmadan ama...
  5. Umuti

Bilgisayar Çalısiyor Monitor Klavye Fare Çalışmıyor

Oncelikle Selam Bilgisayar 4 Kere Garantiye gitti her parçasi ayri servise gitti Islemci ram ssd değişmis. Itopya Garanti Servisini Aradığımda Onlara Bozuk diye gonderdigim Pc Onlar açınca sıkıntısız çalısıyormuş. Pc açıyorum Ne Monitor nede klavye mouse ethernet çalışmıyor bende pcyi Baya ac...
  6. Umuti

Pc Çalışmıyor Yardım Edin

Selamlar arkadaşlar benim pc 2 ay once bir anda bozulmuştu pc aciliyor monitor klavye vb seler calismiyordu garantiden geldi normaldi 1 ay geçti yine aradan aynı şey oldu, bende garantiyi 1 ay gene bekleyemem dedim ve ytden bi cocugun videosunu izledim Pc acma tusuna basili tutuyor safe boot...
  7. Umuti

Bilgisayarım Aniden Çalışmamaya Başladı

Selam arkadaşlar 4 gün önce spordan geldiğimde bilgisayarı kardeşime vermiştim spordan geldiğimde pc kendi kendine Etherneti ve Kulaklığı tanımamaya başladı restart attım geçti ama sonra pc saniyelik takılmaya başladı yine restart attım geçti ertesi gün arkadaşla valo atıcaktık maça girdim...
  8. Umuti

Nvidia Driver guncellemesinden sonra monitor siyah ekranda kaldi

Nvidia driverimi hizli kurulum doye updateledim ve bir anda monitor kendiliginden no signal yazmaya başladi bgisayari kapatip actim windows logosu kisa sure gozukup gidiyor ve monitor uyku moduna girip no signal yaziyor yardim edin lutfen ekran karti rtx 3050 anakart b450 m k 2
  9. Umuti

Gamepower Mihawk Kulaklığım Bozuldu

Arkadaşlar Dün Valorantta Rekabetçideydim her şey Normaldi , Son Rauntta Bir Anda Kulaklık Bozuldu Windows Usb Çıkarma Sesi Geldi Fakat Usb Takılıydı , Hala Çalışmıyor Bilgisayar Kulaklığı Görmüyor Başka Bilgisayarlardada Denedim Olmuyor Yardım Lütfen Daha Taksidini Bile Ödemedim.
  10. Umuti

Rtx 3060 11k Itopyada

https://itopya.com/evga-geforce-rtx-3060-xc-gaming-12gb-gddr6-192-bit-lhr-ekran-karti_u13536 11k Düşmüş şimdiden ho
  11. Umuti

G4 Sistemdeki Ryzen 5 3600 Isınır Mı ?

Arkadaşlar DA - G4 Sistem aldım fakat Ryzen 5 3600 üzerinde bazı şikayetler var , ısınıyor drop giriyor diye. Stok Fan ile çalışacak yeni bir fan almadım. Daha sistem elime gelmedi fakat ısınmaz değil mi ?
  12. Umuti

Itopya Üzerinden Taksitle Alınıp Iptal Ettiğim sistem

Arkadaşlar itopyadan 10k ya 1660 oc i3 10300 16gb bi sistem aldım fakat sistemde ram tekliymiş yeni fark ettim sipariş verdikten 10 25 dk sonra iptal ettim 3 + 2 taksitle almak istemistim param peşin mi taksitlimi gelir yardım lütfen
  13. Umuti

Efe Uygaç - Star Alınır mı ?

Arkadaşlar merhaba İtopya'da gezerken Efe Uygaç - Star adlı bilgisayarı gördüm 7999 Tlydi Sizce Değer mi ? https://www.itopya.com/efe-uygac-star-_h14738 Değmezse Bana 7 -11K Arası Pc önerebilir misiniz? ?
Geri