Arama sonuçları: *

• Users: nifak
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. nifak

Yardım Bazı Oyunlarda Basılı Kalan Tuşlar

Arkadaşlar bazı oyunlarda bazı tuşlar sadece oyun içinde basılı kalıyor. Hatta oyun açılır açılmaz menüden itibaren o tuşlar basılıymış gibi algılıyor. Mesela Street Fighter 11 de yukarı ve sol yön tuşları basılıymış gibi algılıyor sürekli. Dövüş başladığında karakter sürekli sola ve yukarı...
  2. nifak

Yardım RTX 4080 Psu Bağlantısı Nasıl Olmalı

Arkadaşlar elimde msi a850gf psu mevcut. Bir 4080 aldım.Kartla beraber gelen Nvidia yazan psu kablosunu ekran kartına takacağım fakat kablonun diğer tarafındaki 3 girişe ve psuya hangi kabloları takacağım? Elimdeki fazla olan ve 3070ti a bağlı olan kabloları ve psunun arkasını ekliyorum görsel...
  3. nifak

Hangi RTX 4080'i almalıyım ?

4080 alacağım model konusunda kararsız kaldım. Fiyatlara takılmayın taksitle aynı fiyata geliyor ikisi de. Hem kullanım hem ileride satabilme açısından hangisini almalıyım...
  4. nifak

3070 ti - 3090 takası

Elimde kutulu faturalı garantili tr ürünü Msi gaming x trio 3070 ti mevcut sorunsuz kullandığım kart. Garantisi 8. ayda bitiyor. Bir arkadaşta da yurtdışı ürünü garantisiz kutusu olan bir suprim x 3090 var. Üstüne para verecek şekilde takas düşünüyoruz. Ne kadar vermeliyim ortalama ?
  5. nifak

Öneri 25.000 TL Laptop önerisi

Arkadaşlar 20-25k arasında laptop bakıyorum. Oyun oynanmayacak render vesaire de alınmayacak. Ofis işleri için bir kız arkadaşıma lazım. Görüntüsü güzel,uzun yıllar kasma donma yapmayacak önerilerinizi bekliyorum. Macbook baktım fakat M1 çipli ve 13 inç ekranı var bu bütçede o yüzden vazgeçtim.
  6. nifak

Yardım EarPods'tan iyi silikonsuz kulaklık var mı?

Arkadaşlar iPhone un kablolu kulaklığından daha iyi bir silikonsuz kulaklık bilen var mı?
  7. nifak

Öneri 1000 TL kulaklık önerisi

Arkadaşlar oyun için kulaklık arıyorum. Kulak üstü olmayacak. iPhone kulaklığı tarzında kulaklıklar önerir misiniz 1000 TL ye kadar. Fotoğraf ekliyorum. Beyaz olan gibi olacak. Mavi olan gibi kulağın dibine kadar sokulan kulaklıklardan olmaması lazım.
  8. nifak

Yardım Samsung B310 Telefona oyun yüklenir mi?

Bu telefona oyun yükleyebilir miyim? https://www.epey.com/tuslu-telefon/samsung-b310e.html
  9. nifak

Eve İnternet Önerisi

Arkadaşlar yıllardır ttnet kullanıyorum şu an 35mb nete 130 veriyorum. Martta taahhüdüm bitiyor. Bugün aradılar 75mbps 200 tl tekrar taahhüt yapalım dediler. Dedim fiber yoktu 75 nasıl veriyosunuz. Artık verebiliyoruz altyapınız destekliyor dediler. Şimdi ben bu ttnetten kurtulmak istiyorum...
  10. nifak

Bilgisayar kasası nasıl temizlenmeli

Kasanın içi nasıl temizlenmeli? Kasa içine hava vererek tozları uçuşturmak mı? Parçaların üstündeki tozları süpürge ile çekmek mi? Yoksa sadece kuru bezle silmek mi? Parçalar sökülmeli mi?
  11. nifak

Öneri MMORPG önerisi yapar mısınız

Güzel bir yeni nesil mmorpg oyun arıyorum. New World gözüme çarptı. Sizin öneriniz var mı?
  12. nifak

Dualsense gamepass oyunlarında kablosuz çalışmıyor.

Başlıktaki gibi Dualsense gamepass oyunlarında kablosuz çalışmıyor. Fifa22 de mesela kablo bağlıyken sorun yok kabloyu çıkardığımda cihaz çalışıyor fakat işlemiyor tuşlar. Ne yapmalıyım? Steam oyunlarında bir sorun yok.
  13. nifak

Dualsense Şarjını nasıl görürüm?

Dualsense aldım pc'ye bağladım. Ben bunun şarjının ne kadar kaldığını falan nereden göreceğim?
  14. nifak

Dualsense için type-c to usb 3.0 kablo önerisi

Dualsense aldım fakat içinden kablo çıkmıyormuş. Girişi type c imiş. Kasada da type-c girişi olmadığı için böyle bir kablo arıyorum şarj edebilmek için. Dandik bir şey olmasın lütfen.
  15. nifak

Dualsense nereden almalıyım?

Arkadaşlar dualsense en uygun nereden alabilirim? Mediamarktta 1300 olarak gösteriyor en uygun bulduğum o. Fakat sipariş verilmiyor stok yok diyor. Onun dışında 1600-1700 gibi fiyatları var. Var mı daha uyguna bulabileceğim bir yer?
  16. nifak

FiveM'e nasıl girilir?

Arkadaşlar fiveM girmek istiyorum şöyle bir hata alıyorum. Steam çalışıyor fakat yine de bu hatayı alıyorum. Oyunu Epic üstünden oynuyorum.
  17. nifak

Gta 5 playlistlere nasıl girilir

Gta 5 de hiçbir servera bağlı değilim direkt epicden online moda girdim. Bu yayınlarda falan oynuyolar ya playlist diye bir şey. Araba yarışı falan. Onlara nasıl girebilirim?
  18. nifak

GTA 5 playlist başkalarıyla oynanır mı ?

Arkadaşlar GTA 5 teki playlist mapleri varya işte süre süre arabaları değiştiriyosun mapi bitirmeye çalışıyosun gibi. O oyunları tek başıma oyuna girsem başkalarıyla oynayabilir miyim? Odaya katılma veya random insanlarla oynama gibi bir seçenek var mı? Yoksa illa birileri ile girmem mi gerek...
  19. nifak

Steam ilk açılışta simge durumunda açılabilir mi?

Bilgisayarı ilk başlattığımda steam açılıyor. Açılsın istiyorum ama ekrana gelmesin simge durumunda sağ altta olsun istiyorum. Mümkün müdür böyle bir şey ?
  20. nifak

Oyun Önerisi Yapar Mısınız?

Xbox GamePass veya EA play oyunlarından oyun önerisi yapabilir misiniz? Bf 5 indirdim oynuyorum ara ara. Onun dışında her türden çok beğendiğiniz oyunları önerebilirsiniz.
Geri