Arama sonuçları: *

• Users: Salest
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Çözüldü✓ Güç kaynağı değişiminde sonra pc açılıp kapanıyor

Merhaba. Bir önceki konumda bilgisayarımın arızasını anlatmıştım ve sorunun güç kaynağında olduğunu tespit etmiştik. Yeni güç kaynağı aldım ve bağlantılarını tamamladım. Bu sefer de bilgisayar anlık açılıyor ve hemen geri kapanıyor. Ramleri söküp taktım aynı şekil ekran kartını denedim. Statik...
  2. S

Çözüldü✓ Bilgisayar Durduk Yere Açılmıyor

Öncelikle merhaba. Bundan birkaç ay önce bilgisayardan elektrik komple kesilince çalışmama sorunu başladı. Mesela güç kaynağının kablosunu komple söküp taktığımda bilgisayar çalışmıyordu (elektrik gidip gelince de aynı durum yaşanıyor) Ankartın ışığı çok hızlı şekilde yanıp sönüyor ama...
  3. S

Çözüldü✓ Anakart Işığı Hızlı Yanıp Sönüyor Bilgisayar Açılmıyor

Selamlar. Bu gün bilgisayara bakım ve temizlik yaptım. Msi 1050Ti Gaming X Ekran kartını söktüm 4 adet vidasından dikkat ederek açtım ve GPU nun termal macunun kötü durumda olduğunu gördüm ve değiştirdim. Yumşak bir fırça yardımıyla toz kısmını da hallettim. Aynı şekil Kule Soğutmayı söküp...
  4. S

Çözüldü✓ Anakart ışığı hızlı yanıp sönüyor ve bilgisayar açılmıyor

Merhaba dostlar. Bilgisayarı açmak için Power tuşuna bastığımda elektrik çarpma sesine benzer bir ses geldi. Hemen fişini çıkardık ama tekrar taktığımda Anakart ışığı hızlı bir şekilde yanıp sönüyor ve bilgisayar çalışmıyor. Power tuşunu kapattığımda ışık yavaşlıyor. Ne olmuş olabilir? Sistem ...
Geri