Arama sonuçları: *

• Users: CenkE.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

TV İCİN QLED Mİ DLED Mİ?

Arkadaslar 50 55 inç bir tv almayi düşünüyorum dolayisiyla qled düşündüm Hepsiburada'da arasinda kaldığım ilanlari ekliyorum, en son bi tv baktim ama dled nedir QLED e gore daha mi canli renkler verir bilemedigim icin sormak istedim. Sizce hangisini tercih etmeliyim...
  2. C

Hangi internet sağlayıcısını tercih etmeliyim?

Şuanki evimde şehrin gobeginde altyapı sorunu olan o çözüldüğünde boş port sorunu olan ve sadece adsl turk telekom altyapısı olan, sistemime mobil veri bağlatacak kadar kesilen yavaş internet sağlayıcılı adresimden yarın yeni bir adrese tasınıyorum. Vdsl altyapısı mevcut fiber yok fakat açıkçası...
  3. C

1000 TL bandında klavye önerisi

arkadaslar laptopun klavyesini kullanmaktan sıkıldım ve sıcaklık oldugunda kotu etkiliyor performansimi 2. klavye olarak kullanmak icin yuzde 70 falan olursa sevinecegim kucuk, fiyat performans bi klavye arıyorum
  4. C

Laptopa harici ekran kartı takmak istiyorum

İyi forumlar arkadaşlar yaklaşık 12 yillik acer marka bir laptopum var. Yılların getirdigi yorgunluk ve gelismelerle artik fps oyunlarinda bile 60hz gibi düşük bir ekran hızına sahip olmasına rağmen fpste bunu karşılayamıyor. Universiteye gideceğim icin hem yeni pc alma hem de toplama konusunda...
  5. C

Komşularımızda fiber var bizde yok

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 5 ay önce istanbuldan kocaeliye taşındım.Caddenin hemen yanında oturuyorum.Yan binada karşı binada fiber var bizde adsl var.Geldiğimizden beri BizimNet diye dandik bir uydu neti kullanıyoruz.Max 12 13 mbps alıyorum.Valoda en az 100 ping alıyorum cs ye pingden...
  6. C

Laptop İşlemci Yükseltme

Selam arkadaşlar 3 yıldır kullandığım laptopumun işlemcisini yükseltmeyi düşünüyorum.Valorant 70 80 fps cs go yu hatırlayamıyorum.Yükseltmek istememin sebebi örneğin forza horizon 4 gibi bi oyun için sadece işlemci düşük geliyor.Gta 5 i de önerilen ayarlarda açabilmem için işlemci düşük...
  7. C

Lenovo Legion M300 Almalı Mıyım?

Başlıktaki mouse 99 tl olmuş bugünlük itopyada. Katar pro alacaktım ancak 150 tl nin altında yok.150 tl altında bulan yazabilir(Katar proyu) https://www.itopya.com/lenovo-legion-m300-rgb-gaming-mouse/
  8. C

Sensör Karşılaştırması

100 120 liraya mouse bakıyordum fps oyunları için.2 mouse arasında kaldım ama Pixart PMW 3325 mi Pixart PAW 3519 daha hızlı sensör işinden pek anlamıyorum da :)
  9. C

F/P MOUSE KARŞILAŞTIRMASI

100 TL bütçem var sadece fps oyunları için hızlı bir gaming mouse bakıyorum.Herkesin tavsiye ettiği katar pro ile Lenovo legion m300 arasında kaldım. https://www.epey.com/klavye-mouse/karsilastir/429404-664619/corsair-katar-pro-930c011-eu_lenovo-legion-m300/farklari/ Karşılaştırma linki ☝ Katar...
  10. C

Lenovo Legion m300 Alınır Mı?

Katar pro nun sensöründen 2 tık düşük sensörü var benim elimde büyük legionun uzunluğu da genişliği de daha fazla.Sizce alınır mı? https://www.itopya.com/lenovo-legion-m300-rgb-gaming-mouse/
  11. C

Lunatic Hawk alınır mı?

Öncelikle sadece fps oyunları için almak istiyorum valo cs cod warzone fln.Lunatic hawk ın nette hiç incelemesi yok bütçem de 120tl civarı sizce lunatic almalı mıyım yoksa katar pro nun fiyatının düşmesini mi beklemeliyim?
  12. C

Site Önerisi Yapar Mısınız?

Mouse bakıyorum ama trendyol dışında indirimlerden anında haberdar eden bir site varmı :) (Trendyolda anında tel. e bildirim geliyor) Hepsiburada gittigidiyor vb.
  13. C

100-120 arası mouse önerisi

Katar Pro Aorus m2 ve GamePower Bane dışında max 120 tl gaming mouse alacağım.Sadece fps oyunları için.(Claw tutuyorum) Ayrıca rgb olmasına gerek yok 1639055620 Sensörünün hızlı olması yeterli!
  14. C

Mouse Karşılaştırma:

Merhaba arkadaşlar,1-2 aydır 100-130 tl bandında gaming mouse araştırıyorum: Frisby Pandora 8000dpi...
Geri