Arama sonuçları: *

• Users: Mazekieen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mazekieen

Dahili hdd takınca bilgisarım donuyor

Merhabalar , geçenlerde dahili hard diskim bozulduğu için Western Digital marka 3.5 inç bir hdd satın aldım(Çalışma süresi ve bad sector kontrolü yaptım disk sıfır ürün ) İlk başta hdd takılıyken pc açılış ekranında takılı kalıp açılmıyordu . Daha sonra SSD'nin bağlı olduğu elektrik ve data...
  2. Mazekieen

Yardım Steam veya Steam oyunlarına girince internetim gidiyor

Merhabalar, steam'e veya Steam platformunda bulunan bir oyuna gidince internetim yaklaşık 30-40 saniye içinde gidiyor ve daha sonra dakika başı kopmaya başlıyor. İnternette gezinirken veya başka bir şey yaparken saatlerce kopmayan internet , steam'e girince kopuyor. 1 haftadır aynı wifi...
  3. Mazekieen

Harici wifi anteni mobil erişim noktalarını görmüyor.

Merhaba arkadaşlar, Ralink Technology, Corp. 802.11n USB Wireless LAN Card ürünü kasada harici wifi anteni olarak kullanıyorum(sürücü sürümü 5.1.22.0 ).Telefonumdan internet paylaşımı yaptığım zaman bilgisayarım diğer dsl bağlantılı ağları görürken telefonumun ağını görmüyor ( telefonum redmi...
  4. Mazekieen

Ram takviyesi için yardım...

elimde bulanan ram ; https://www.itopya.com/adata-8gb-xpg-gammix-d10-ddr4-3000mhz-cl16-single-kit-ram/ 8 gb daha ram eklemek istiyorum ancak aynı modelin stoğu hiçbir yerde yok. Dual Channel yapabilmek için bu modelin yanına ne önerirsiniz ?
  5. Mazekieen

Ram uyumu için yardım.

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda şuan Adata XPG marka 3000 MHz CL16 bir ram bulunuyor bkz ; https://www.incehesap.com/adata-xpg-gammix-d10-8gb-1x8gb-ddr4-3000mhz-cl16-kirmizi-gaming-bellek-ram-ax4u300038g16a-sr10-fiyati-44277/ ikinci bir ram takip dual channel olarak çalıştırmak istiyorum...
  6. Mazekieen

Görev yöneticisinde bulanan "GitHub" nedir ?

Merhaba arkadaşlar, az önce görev yöneticisinde "GitHub" yayıncı imzalı bir update.exe buldum. Ancak kaynağına ulaşamadım. İnternette vs arayınca bir sonuç çıkmıyor . Sizce bu nedir ?
  7. Mazekieen

Durduk yere bilgisayar kasması

Merhaba , normalde kasmayan bilgisayarım masaüstünde boşta dururken arada bir kasıyor . GTA 5 RDR2 AC Odyssey gibi oyunları ultra ayarlarda oynarken sorun yok ama bazen başlat tuşunu basınca donuyor veya klasör açmıyor sebebi ne olabilir ? Sistem bilgileri ; Anakart : Asrock B450M-HDV R4.0 AMD...
  8. Mazekieen

GTA Vice City ile ilgili yardım istiyorum

Merhaba arkadaşlar , Gta vice city oynamak istiyorum ancak garip bir şekilde oyuna drop giriyor(Fps 1600lerde geziyor frame limiter açınca daha beter oluyor ) . Ayrıca göreve gidince animasyon sahnesi anında başlıyor ama geçince siyah ekranda ( sağ altta görev ismi yazıyor ) öylece kalıp...
  9. Mazekieen

Redmi note 8 pro kullananlar bakabilir mi?

Arkadaşlar ekranda böyle bir şey var.teknik servis sensör diyor ama bazı redmi note8 pro modellerde bunu göremedim.kullananlar ekranın fotoğrafını atabilir mi? 2.fotoğrafta başka bir cihazda böyle bir şey yok.
  10. Mazekieen

Cs go ile ilgili yardım...

Arkadaşlar merhaba.Kardeşimi cs go oynarken hile kullanırken yakaladım.Kendisinin hesabı prime değil ücretsiz hesap ancak aynı pc de bende kendi prime hesabımdan oynuyordum.O hesap banlanırsa benim hesabım ban yer mi? Telefon numarası mail falan farklı.tek ortak noktaları aynı pc den...
  11. Mazekieen

Sistem özelliklerim yetmesine rağmen cs go açılmıyor.Bilgisi olan var mı ?

Merhaba arkadaşlar, cs go için sistemim yetmesine rağmen oyun açılmıyor.Maça girene kadar sıkıntı yok ama maç ekranı yüklenince cs go çalışmayı durdurdu diyor.Ne yapabilirim.Siteden kontrol ettiğimde bütün parçalarım oyunu çalıştırmak için yeterli gözüküyor.
  12. Mazekieen

! Redmi note 8 pro şarj kullanımı normal mi?

Arkadaşlar 2 günlük redmi note 8 pro telefonun şarjı çok gidiyor gibi geldi.Gece yatarken interneti vs kapatıp yatıyorum sabah uyandığımda 10-20 şarj kaybı yaşıyorum.Oyun oynuyorum Android sistemi oyundan daha çok şarj yiyor.Sarjim oyunlarda daha az gidiyor.Dun 3.5 saat boyunca arena of valor...
  13. Mazekieen

Redmi note 8 pro şarj

Selam arkadaslar henüz 1 Günlük redmi note 8 pronun şarjı çabuk bitiyor.Ayni telefon kız arkadaşımda var gece yatarken internet vs kapatıyorum %10 civarı şarj gidiyor(kız arkadaşımın ya hiç gitmiyor ya da %1-2)Pil tüketiminde bakınca android sistemi %40 yemiş.Sizce sorun nedir iade etmeli miyim?
  14. Mazekieen

2.500 TL ye kadar telefon önerisi

Merhaba arkadaşlar,2500 tl ye kadar hangi telefonlar alınabilir? Biraz araştırdıktan sonra şuan en mantıklı redmi note 8 pro gibi gözüküyor.Daha iyisi var mıdır.
Geri