Arama sonuçları: *

• Users: ismailakay
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

yemeksepeti 300 e 200 indirim kodu varmı?

merhaba akşam yemeği için sipariş oluşturacam fazla kodu olan yollayabilirmi teşekkürler
  2. I

uyku modu sorunu laptop

bilgisayarı uyku modundan çıkardıkdan sonra ekranda çok çok az ışık kalıyor telefon feneri ile görüyorum ancak kapatıp acınca duzeliyor
  3. I

Ddr5 laptop önerisii

Merhaba bütçem en fazla 30k İhtiyaç olarak 16 GB DDR5 RAM RTX4050 1TB SSD olsa yeter
  4. I

25-29K gaming laptop önerisi

Arkadaşlar ben Acer nitro 5 an515-58 aldım lakin bozuk çıktığı için iade ediyorum tavsiye edeceğiniz laptop bütçe maks 29k
  5. I

Wifi driveri hata veriyor

Merhaba bilgisayar bana yeni geldi Windows kurdum ve geri kalan herşeyi halletim lakin işler düzgün ilerlerken bir anda wifi sürücüsü hata vermeye başladı wifi kullamiyorum
  6. I

Bahreyn vise yardımı

Merhaba arkadaşlar ben 3gun önce Bahreyn vizesine başvurdum ailem ile,birincil başvuru sahibi bendim bugün ailemden herkesin vizesi onaylanmış ve bana saat 06.25 tarihinde vize bilgileri düzeltilmesi hakkında bir mail gelmiş fakat 14.50de ise vizemin onaylandığı ve 5BD ücreti ödeyip vizeyi...
  7. I

Samsung Galaxy watch 6 bilgi

Merhaba dün akşam Galaxy watch 6 40mmyi 4.499.80tlye satın aldım lakin telefonum xiami note 12 pro bu EKG falan gibi özelliklerde sıkıntı çıkarırmi
  8. I

Ge forve now premium bedava veya indirim kodu lazım

Arkadaşlar indirim kodunuz varsa verebilirmisiniz
Geri