Arama sonuçları: *

• Users: hulxmel
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

İşlemciyi değiştirdikten sonra her restartta aldığım sorun

Böyle sorun alıyorum arkadaşlar
  2. H

B45mk ıı den b550ye geçilirmi

Merhabalar ryzen 5 5600 alıp anakartıda b550 alasım var b450mk ııden geçilirmi nedenim şu pcı 4.0 istiyorum ekran kartım rx6650xt ama ilsrleyen zamanda rx9060xt alacağım
  3. H

Ddr4 işlemci anakart önerisi

Merhabalar bende ryzen 5 5500 Asus prime b450m-k ıı var Rx 6650xt Bu işlemci ve anakartı satmaya çalışıyorum sattıktan sonra hangi işlemci ve anakartı almalıyım bütçe 10k gibi ama ilerde rx9060xtye geçmek istiyorum 2k monitörüm var ona göre fikir verirseniz sevinirim
  4. H

Sistemime işlemci önerisi

Merhabalar şuan ryzen 5 5500 Prime b450mk 2 Rx 6650xt kullanıyorum Şuan işlemci ve anakartımı sarı sitede satmaya çalışıyorum sattığımda sistemimi ilerde rx9060xt alacağım şekilde upgrade etmek istiyorum çünkü 2k monitörüm var keyfini almak istiyorum hangi işlemciyi hangi anakartı almalıyım max...
  5. H

Modem aralıklı olarak kendini yeniden başlatıyor

Beyler iyi forumlar modem bugün ve bazende evvel günlerde durduk yere kendimi yeniden başlatıyor bu neden oluyor oyundan atıyor sürekli bıktırdı
  6. H

X27f180qp den GL27R200Q geçilir mi

Beyler fazeon x27f180qpden donanım arşivinin yeni tanttığı rampage GL27R200Q geçilir mi
  7. H

MageGee MK-STORM 104 incehesap gaming gecesi alınır mı?

https://www.incehesap.com/magegee-mk-storm-104-tus-red-switch-kablolu-turkce-q-gri-siyah-gaming-klavye-fiyati-81377/ [H3 id='alnrm+beyler+veya+bu+fiyatlara+gzel+klavye+varm+red+switch+olursa+daha+iyi+olur+bide+yzde+100+olsun+diye+dnyorum']alınır mı? beyler veya bu fiyatlara güzel klavye varmı red...
  8. H

Rx 6650 xt overclock nasıl yapılır

bu videoya göre yapabilirmiyim acaba işlemci ryzen 5 5500 anakart asus prime b450m-k II
  9. H

Fazeon X27F180QP squadda görüntü yırtılması

dostlar monitör 2k ama ben 1920ye 10080 oynuyorum ama yırtılmalar çok
  10. H

1080p ağırlıklı 27 inç monitör önerisi bitçe 4 5 maxxx 6

Tavsiyelerini bekliyorum ağırlık fps oyunu oynayan biri değilim genellikle bu aralar ağırlıklı squad kingdom Come 1 sonra 2sini oynicam ve ets yani fps oyunlarını bi türlü sevemedim toksik kitleden dolayo tavsiyeleriniz bekliyoruk bugün alayımki yarın gelsin ❤
  11. H

Epic games başlatılmıyor

Böyle hataları alıyorum hesaba giriş yapamıyorum ne yapmam lazım
  12. H

Casio A178W saatim hep ilerde

merhabalar saati nerdeyse 2023 de aldım 1 ay fln taktım sonra çekmeceye koydum saati her aldığımda 5dk fln ilerde oluyor minimum 1.5 ay sonra fln bakıyorum tabi bu sorunun olmaması için ne yapmam lazım
  13. H

Rica ediyorum 2 k civarı kulaklık önerin

2k civarı kulaklık önerin uzun ömürlü kulak içi olursa daha iyi spor yaparken fln sıkıntı çıkarmayacak
  14. H

Cmf buds 2 plus iyi mi?

Kodla birlikte 2kya alabiliyorum sizce mantıklımı günlük sporda yürüyüşte kullanmak için uzun ömürlü müdür
  15. H

2000 tl civarı kulaklık önerisi

Günlük kullanım için kulaklık arıyorum yani şöyle dışarı çıktığımda otobüste veya sabahları yürüyüşe başlamayı düşünüyorum yani yürüyüşe çıktığımda kafamı yormayacak terlediğimde sıkıntj çıkarmıyacak malzeme kalitesi iyi heleki xiaomi gibi ileriki kullanınlarda 1 saat şarz şarzı 10 saniyede...
  16. H

20 25k civarı alınabilcek en iyi telefonlar

başlıkta olduğu gibi babaparatora telefon arıyorum belki max 30k olabilir güzelinden çekelimss
  17. H

15kya kadar robot süpürge önerileri

Arkadaşlar iyi forumlar başlıktada olduğı gibi 15kya kadar en iyi robot süpürge önerilerinde bulunurmusunu
  18. H

Oyun internet hızına eşit inmiyor

Hızım normalde 500mbps yani 50 mb saniyede inmesi gerekirken 1.4 2 fln oluyor beyler
  19. H

Taşınabilir monitör tavsiyesi

merhabalar telefonum trading view arka planda bırakıp tekrar girdiğinde kasıyor bende çözüm olarak taşınabilir monitör düşündüm ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama mesela bu monitör yanımda taşınılabilir istediğim şeyi verirmi sadece grafik çizmek için kullanacağım telefonum redmi 12 bir zaman...
  20. H

3 telefon arasında kaldık

Merhabalar foco f6 honor 400 xiaomi 14t arasında kaldım vatanda 14t 27000 tl
Geri