Arama sonuçları: *

• Users: yuss0f
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yuss0f

Cs 2 Bıçak almak için site önerisi

Merhaba, Cs 2 de bıçak almayı düşünüyorum, şurdan al dediğiniz site önerisi var mı? Alırken dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba? Aklımdaki bıçak bu.
  2. yuss0f

Airfryer önerisi Max 3000

Selam arkadaşlar, airfryer önerisine ihtiyacım var 3 kişiyiz genelde tavuk yapmayı düşünüyorum airfryler hakkında hiç bilgim yok önerdiğiniz marka var mı acaba?
  3. yuss0f

A750 Only climb oyununda düşük fps

Arkadaşlar bu oyunda manasız şekilde düşük fps alıyorum bazen ultra ayarlarda 100 fps alıyor bazen düşük ayarlarda bile 30-40 a düşüyor çok dengesiz fpsler alıyorum ve oyun kasıyor. Sebebini bilen var mı acaba?
  4. yuss0f

BUGÜN GELEN LENOVO R24e

Monitör bugün geldi ve ölü piksel testinde bu şekilde pikseller var. Değişim için yeterli midir?
  5. yuss0f

Mikrofonu iyi kulaklık önerisi 1200

Max 1200 bütçeye önerebileceğiniz kulaklık var mı? Mikrofonu idare edecek bir kulaklık
  6. yuss0f

5000 MONİTÖR ÖNERİSİ ACİL

Bugün alacağım 180 Hz monitör tavsiyesi olan var mı? Ekteki monitör iyi midir? https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g244f-e2-23-8-1ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,560260406.html
  7. yuss0f

ASROCK WİNDOWS KURMA

Arkadaşlar Flasha win 11 kurdum fotodaki gibi seçip kaydedip çıkıyorum ama yükleme ekranı gelmiyor nerde yanlış yapıyorum?
  8. yuss0f

MAX 2000 WEBCAM ÖNERİSİ

Bütçe 2 bin, bu bütçede başlangıç yayınları için önerebileceğiniz kamera var mı?
  9. yuss0f

2 MONİTÖR ARASINDAN HANGİSİ

https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg249q3r.html https://www.vatanbilgisayar.com/msi-g255f-fhd-24-5-180hz-1ms-mprt-a-sync-oyuncu-monitor.html Veya bu bütçede daha iyi bir tercih var mı?
  10. yuss0f

HS80 WIRELESS DÜŞÜK SES

Arkadaşlar HS80 kulaklığa sahibim kablosuz kullanımda ses düzeyi düştü birden bire. Kablolu kullanım ses düzeyi gayet güzel ama kablosuza geçince ses inanılmaz azalıyor. Başına gelen veya bilgisi olan var mı?
  11. yuss0f

Tiktok Canlı Yayın Ajansları

Arkadaşlar aranızda tiktokta yayın açan veya bu konu hakkında bilgisi olan varsa Tiktok Canlı yayın ajansları tam olarak ne işe yarıyor? Tiktokta yayın açıyorum ajanslardan mesaj geliyor, ajansa katılmanın dezavantajları var mı?
  12. yuss0f

12-13K TELEFON ÖNERİSİ

6 Yıldır Mate 20 lite ile idare ediyordum ancak kırılması dolayısıyla yeni telefon arıyorum. Şarjı hemen bitmeyecek. kamerası çok önemli değil ortalama olsun yeterli. Bu bütçe civarında en iyisi A35 midir? Başka önerileriniz var mı?
  13. yuss0f

BİNAYA İNTERNET BAĞLATAMIYORUM

Arkadaşlar evime internet bağlatmak için altyapı sorguladım ekteki gibi çıktı. Başvuru yaptım eve türknetten geldiler binaya internet erişimi yok-kablo yok falan o yüzden bişey yapamam dedi. Sonra ev sahibini aradım binada internet yok dedi. Ben bu eve nasıl internet bağlatabilirim? Bu konuda...
  14. yuss0f

6-9K TELEVİZYON ÖNERİSİ

Arkadaşlar bu bütçede televizyon önerisine ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz? Aklımda bu 2 televizyon var: https://www.hepsiburada.com/daewoo-43de04fr-43-full-hd-tv-p-hbcv000054lc9q...
  15. yuss0f

FIFA 23 KOLU PS KOLU OLARAK GÖRÜYOR

Arkadaşlar FIFA 23 te bu kolu önceden Xbox kolu şeklinde görürken şimdi S kolu olarak görüyor ve bazı tuşlar işlemiyor. Bunu tekrar Xbox ayarlarına nasıl çevirim?
  16. yuss0f

Sinnerclown çeviri sitesine üye olan biri yardımcı olabilir mi?

Hades yama kuracağım fakat yama linkini görmek için site e posta doğrulaması istiyor ama doğrulama gelmiyor önceden doğrulayan biri linki bana atabilir mi?
  17. yuss0f

Düşük Çözünürlük Sorunu Yardim

Önceden 1920x1080 çözünürlük ayarlaniyordu. Şimdi ayarliyamiyorum sebebini bilen var mı?
  18. yuss0f

Ekran Çok Yakin Yardim

arkadaşlar pcyi açtığım zaman ekran böyle çok yakın olmuş duzeltemedim bir türlü. driverlarda güncel. yardımcı olur musunuz?
  19. yuss0f

Moni̇tör Dalgalaniyor

Arkadaşlar monitörde yukardan aşağıya doğru dalgalanma var. VGA kablosuyla bağlı, driver güncel. Sorun nasıl çözülebilir?
  20. yuss0f

Küçük Boy Telefon Öneri̇si̇?

Arkadaşlar iPhone 5s 6s boylarında güncel telefon arıyorum büyük ekran istemiyorum. Bütçem 4000 TL, acaba bu tarz güncel telefonlar var mıdır?
Geri