Arama sonuçları: *

1. K

Windows flasha atacak var mı

Dostlar selam eski laptopu mu yenilemek adına ssd almıştım denemek istedim çalışıyor mu diye hard diski sökerken hard disk hasar gördü ve yeni ssd takmak mecburiyetinde kaldım fakat elimde halihazırda uefi flash olmadığı için şu an ssd içinde duruyor fakat Windows yok flash bellek elimde var...
  2. K

Eski laptop yenileme

Dostlar ekte koyduğum cihaz var elimde YouTubeda bile video dona dona gidiyor Windows 8.1 cihaz ben sadece YouTubeden ders video izileybilecek hale gelmesi için Rami 8 GB ye HDD yi de çıkarıp SSD almak istiyorum 240 GB hangisinin almaliyim kaç GB ram destekliyor ssd takılıyor mu takiliyorsa link...
  3. K

Kıza kahve teklifi red

Merhabalar dershanede 3 haftadır hisler beslediğim bir kız var muhabbet etmeye çalışıyorum ama geri dönüş olmuyor işte o anlık sorduğum soruya cevap verip konuyu uzatmiyor neyse 3 gün önce falan istek attim instadan kabul etti oda takip etti st me baktı bende ders programı bahanesiyle mesaj...
  4. K

Dersahne sinir bozucu olay

Şimdi illa benden büyükler vardır burda sorun var deprem yaşadım Hatay'da o psikoloji ile yksye girdim ondada çuvalladım anlayacağınız alt üst olmuşum dersahneye yazıldım ilk ders ilk gün hocaları tanımıyorum kimseyi tanımıyorum yanımda orta segment bir kiz oturuyor mat 1 hocası geldi anlatıyor...
  5. K

6700 Xt Sistem 2. El Fiyatı Nedir

Arkadaşlar sistemime cokmu para istiyorum hiç alıcı çıkmıyor üniversiteye gidicem acil satmam lazjm yada Macbook laptop ile takas etmem lazım evde curusun istemiyorum napacagim İ5 10400f 6700xt MSI 12 GB özel soğutmalı 16 ram 500 SSD Asus anakart 240 hz gaming gamepower monitör Monitöre 6...
  6. K

Çözüldü✓ ŞOK'tan Rtx 3060 6399TL'ye Alınır Mı?

güzelmi sizce almayı düşünüyorum
  7. K

RTX 3060 6000TL !!!!!!

İyi değilmi ben alıcam galiba nasıl
  8. K

Twich yayını Linki ss

Twich yayını linki bırakmak serbestmi reklam yapmak yani
  9. K

Boyun kararması yardım

14 yaşında kardeşim var boynunda koltuk altında göbek altında müstehcen bölgelerinde özellikle boynunda fotodaki gibi kararmalar var biraz kilolu yaşına göre kendisi buna bağlıyor kilo verince düzeleceğini söylüyor bilmiyorum mantıklı gelmedi pek fazla doktora giderse düzelirimi acaba doktor bi...
  10. K

Rx 6600 11 bin 700 TL

Sistem şu hazır sistem işlemciyi 10400 f yapıp ekran kartını rx 6600 yapıp ssd yide m2 yapınca ve Rami 32 GB yapınca 11 bin 700 TL oluyor mantıklımı fiyatına göre 1657292850 Linki atmayı unutmuşum...
  11. K

3070 ti 22 bin lira?

Fiyat bana çok iyi geldi sizce nasıl https://www.gaming.gen.tr/urun/180980/eastergamers-tv-e6-intel-i5-12400f-asus-tuf-geforce-rtx-3070-ti-gaming-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  12. K

550 w Hangi ekran kartı

Selam beyler sistemin şöyle 10400f 16 RAM B560m Psı anakart Rtx 3060 Bende bu psu var https://www.incehesap.com/gamepower-horizon-gaming-mesh-panel-550w-80-bronze-dahili-psu-4-120mm-rgb-fan-rgb-kontrolcu-ve-uzaktan-kumanda-fiyati-47236/. Yakın zamanda 3060 I satıp idarelik 750 ti taktım şimdi...
  13. K

3090 Fiyat ? Gigabyte

Bu fiyat halismidir olayı nedir...
  14. K

Watch 7 1300 TL Olabilirmi ?

Olayı nedir bunu sorulan sorularda orijinal demiş Madepazar Apple Watch 7 Son Sürüm Nike 44 Siyah Akıllı Saat Giyilebilir Teknoloji Android İos Uyumlu WatchOs...
  15. K

GTX 750 Ti'in Şaşirtici Valorant Performansi

Öncelikle selamün Aleyküm uzun konu okumayı seven arkadaşlar lütfen yardım edin stres altındayım tavsiyelerinize çok ihtiyacım var öncelikle konuya girmeden sistem ozleiklerimi yazıyım Rtx 3060 Phoenix İ5 10400f 16 GB ram Paraya ihtiyacım var hazır ekran kartı fiyatları da düşmeye basliyorken...
  16. K

%50 indirimli oyun acil

Merhaba 92 TL limitim var yarı fiyatına istediğiniz 90 liralık bı oyunu atabilirim çok acil vermem lazjm ilk gelen alır gece pazarina 1952 vp ye yelpaze geldi onu almam lazım 500 vp eksik vp ilede takas olur ciddi alıcı acil ulaşısin bana daha önce böyle bişey yapmadım güven meselesi falan nasıl...
  17. K

Rtx 3060 sistem 10 bin TL

10 bin eder diyor doğrumudur dolar 12 Ken 15 e almıştım 7 aylık ince hesaptan aldım sıkıntısız çiziksiz sadece valorant oynadım Rtx 3060 Phoenix Asus Asus b560m PSi anakart 16 GB 3200 ram İ5 10400 f işlemci Gamepower horizon kasa
  18. K

Oyun oynarken mide bulantısı

Sadece valorant oynuyorum dün arkadaşlar the forest al girelim dediler tamam dedim 1 saat oynadım falan başım dönmeye biden bulanmaya ter basmaya başladı çocukluğumdan beri oyun oynarım ilk defa yaşadım teyit etmek için az önce yine girdim yine aynısı oldu fakat bu sefer daha erken etki etti 15...
  19. K

Valorant hata lütfen yardım?

Arkadaşlar lütfen yardım edermisiniz ilk defa böyle bişey başıma geldi oyunun ortasında valorant da birden çok ani dondu ve oyundan attı ilk defa oldu hiç bir hata kodu vermedi ama Ctrl v yapınca bu foto daki yazı gözüktü bilen varsa lütfen yazsın normalde fazla kafama takmam ama PC im çok iyi...
  20. K

Steam Cüzdan bakiyesi dönüştürme

Merhaba 58 lira gibi bi para Steam cüzdanda bunu nasıl cekebilirim oyun isteyen varsa indirimli atabilirim ona başka çaresi varmı şuan 58 ama Topluluk pazarındaki itemler sarılınca 200 falan olucak
Geri