Arama sonuçları: *

• Users: yigitdgn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yigitdgn

Yardım Krank kırmıs motor alınır mı?

Ben pulsar ns125 kullanıyorum arkadaşımda xmax 125 var suikast kasa gel takas yapalım dedi 14000 kmde 2019 model krank sesi geliyordu dedi motoru yamaha yetkilisi bayisine götürdüm 25k masrafı var normalde üstüne para isterim dedi masrafını sen karsılarsan takası yapariz dedi sizce ne yapmaliyim...
  2. yigitdgn

Yardım Gta 5 eve girme animasyonu kapatma

Arkadaşlar gta 5 de eve girerkenki animasyonu kapatmak istiyorum nasıl kapatabilirim animasyon olunca 2 saat girmiyor
  3. yigitdgn

erp ayarı açmama rağmen ışıklar yanıyor

merhaba arkadaşlar biostan erp ayarını aktif etmeme rağmen pc kapalı durumdayken yine kulaklığın ışıkları yanıyor klavye ve mouse a basınca ışıkları yanıyor ve sönmüyor anakartım asus b450m k II başka bir ayar yapmalımıyım
  4. yigitdgn

IOS iphone xs alınır mı?

arkadaşlar iphone xs günümüzde alınılırmı sıfırı zaten yok ama 6 7 k bandında ikinci el temiz alınır mı?
  5. yigitdgn

6-7k arası iş bilgisayarı önerisi

Arkadaşlar arkadaşım 6 7k civarlarında laptop arıyor bildiğiniz güzel bir model varsa paylaşabilirmisiniz
  6. yigitdgn

Yardım Spor salonu için hopörlör tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar spor salonu için basslı bir hoperlör arıyorum yüksek ses çıkarırsa iyi olur tavsiyesi olan varmı modelleri bilmiyorum hiç
  7. yigitdgn

Yardım valorant sohbet hatası

arkadaşlar valorantda son 2 gündür chate yazdığımda mesaj 2 dk sonra gidiyor v e sohbet odası bağlı değil diyor ne yapmalıyım bu durum can sıkmaya başladı
  8. yigitdgn

da v4.5 satıp macbook air alınır mı?

arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi sistemim da v4.5 sizce satıp macbook air almalımıyım
  9. yigitdgn

Pc açılıyor sonra sadece mouse var

Arkadaşlar pc açılıyor şifreyi fln giriyorum hoşgeldiniz fln diyor sonrasında siyah ekran veriyor sadece mouse imleci gözüküyor ne yapmam lazım
  10. yigitdgn

Öneri max 5 6k sıfır telefon önerisi

başlıktada belirttiğim gibi max 5 6 k sıfır telefon önerebilir misiniz?
  11. yigitdgn

Vodafone dan türkcelle geçtim vergi yükledi

Merhabalar Vodafonedan türkcell e geçtim 2 gün sonra açılacak hat ama Vodafonedan bir mesaj geldi 2022 yılında tarafınızdan temin edilemeyen 46. 57 tl lik telsiz kullanım ücreti vergisi geçmiş olduğunuz operatöre yönlendirilecektir fln yazıyordu aldığım paketlerin içinde vergiler dahil normalde...
  12. yigitdgn

Yardım sistem kapalı olduğunda klavyeye basınca ışık yanıyor

arkadaşlar sistem kapalı durumdeyken mouse ve klavyeye basınca ışık yanıyor ve hiç sönmüyor açıp kapatma yapmadıkça bu durum normalmidir yoksa bu durum bios dan ayarlanır mı sürekli aç kapa yapmakta istemiyorum açınca oyun giresim geliyor😂
  13. yigitdgn

windows 11 yükseltiyorum ho mu go mu

arkadaşlar windows 11 yükseltiyorum pc yi açarken windows 11 e yükseltin dedi sistemim da v4.5 sizce ho mu go mu
  14. yigitdgn

İtopya işlemciyi değiştirirmi

Arkadaşlar da v4.5 sistemi satın aldım 23 şubat çarşamba günü elime ulaştı ama görüntü arada gidip geliyor geldiğinde chrome daysa chrome valorantdaysa valorant kapanıyor işlemciden kaynaklı olduğunu düşünüyorum bugün mağazaya gidip soracağım sizce ne yaparlar
  15. yigitdgn

Yardım Ekran kartı slotundan ışık yanıyor

Anakartım Asus prime b450mk 2 pc kapalı durumdayken bile ekran kartı slotunun yanındaki plastikten sarı ışık yanıp sönüyor normal midir bilgim yok
  16. yigitdgn

Yardım Ram frekansını arttıramıyorum

Arkadaşlar da v4.y sistemi satın aldım bugün elime geldi biosdan profile 1 yapıyorum kaydet ve çık yapıyorum sonra girdiğimde hala değişmemiş gözüküyor ram frekansı nasıl çözebilirim
  17. yigitdgn

Yardım Rgb değiştiremiyorum

Arkadaşlar donanım arşivi v4.5 sistemi satın aldım kasanın rgb sini değiştiremiyorum nasıl değiştirebilirim
  18. yigitdgn

Da V4.5 Windows deneme sürümü

Arkadaşlar da v4.5 sistemi satın aldım Windows deneme sürümü kurulu geliyor diye biliyordum forumda birkaç kişi de öyle demişti itopyaya mail attığımda sistemler freedos olarak gönderilmektedir dedi da v4.5 sistemi alan arkadaşlar siz itopyayı aradınızmı yoksa aramadan mı Windows deneme sürümü...
  19. yigitdgn

Yardım Net kargo kargo takip numarası hatası

Arkadaşlar itopyadan da v4.5 sistemi satın aldım dün akşam net kargo ya verildi o kargo şirketini bilmiyorum ve itopyadan siparişlerim bölümüne bakınca siparişim nerde dediğimde siteye atıyor sitede de kargo takibi yapılmıyor dün akşam dan beri bakamıyorum ne yapmalıyım sizce kargoda gözüküyor...
  20. yigitdgn

Da V4.5 Windows kurulu mu geliyor

Arkadaşlar da v4.5 sistemi aldım fakat Windows kurulu mu gelecek bilmiyorum sistemi gelen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Geri